Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1171 Spoiler Yorumları

Ben Loki’nin hem bizimkilere hem de Elbaf’takiler için hain bir planının olduğunu düşünüyorum. Bana çok masum bir karaktermiş gibi gelmiyor Loki. Bana göre bir noktada Loki arcın “Kurozumi Orochi” si olacak. İyiyi oynayıp fırsatını bulunca nasıl canavara dönüşeceğini izleyeceğiz.

luffy, loki, zoro, sanji, gaban. Bunlar harici hasar vericek eleman yok ve gaban yaralı- loki tam gücünde değil, sanji h.haki uyandırıcak üzerine zoro ile birlikte alışmaları gerek h.haki’ye. Karşı tarafta imu, 2 şövalye, dorry-broggy ve dönüşen devler var. Sayı yetersiz. Ayrıca farklı seneryoda imu, başka şövalyede çağırabilir.

Oda ya tayfa ve diğerlerine hasar verdirtme yoluna gidicek ya da bu 5’li birden fazla elemanı indiricek. Ayrıca vegapunk lilith orada, belki teknolojik birşeyle çözüm bulabilir. Birde mosa denilen eleman var. Vs esnasında ortaya çıkıp birşeyler görebiliriz.

loki tayfaya gelmez boyut olayı farklı birşey ama kaido’dan hatta roger’dan güçlü çıkabilir. Konusu geçmişti, bana mantıklı geldi. Artık imu’ya dayandı olay. Roger- garp vb’lerini aşan yerdeyiz. luffy kadar güçlü değildir ama yakındır.

Tabiki en büyük beklenti luffy’nin joy boy gibi haki gücünü uyandırması olur. Öyle bir haki salınımı dönüşmüşleri normale çevirebilir belki.

Birde unutulan usopp var. Onun arcı elbaf. Bakalım o haki harici neler göstericek oda. Phonegrif burada ise belkide son power up’larını alıcak tayfa. En uç güçlendirmeler burada verilebilir, kendilerini aşabilirler ama buradaki güçlendirmeler temel alınacaktır. Hazır vegapunk’ta burada. Etinden, sütünden yararlanmalılar :)

Ya onların gücü sayesinde güçleniyorsa? Onların ruhlarını tüketiyor belki de.
Öyle bir ima yok ama spoiler da. Yenildikçe bunlar canı acıyormuş. Belli ki canından can veriyor Mom gibi. Arkadaşların dediği gibi çıkacak gibi duruyor. Voldemort hortkuluk muhabbeti gibi.

Onların gücü sayesinde güçleniyor olursa da hoşuma gitmez. Bakalım görelim. İlk seçenek ve hortkuluk muhabbeti daha ilgi çekici. Tüm tayfa müttefikler bu yüzden gerekli olmuş oluyor. Herkes kendine düşen elemanı yendiğinde Luffy de zayıflamış IM i yokedecek. Böylece Mihawk :'' herkesi yanına çekiyor, ne kadar tehlikeli bir güç'' e de gönderme olacak. Diğerlerinin neden kaybettiği de mantığa oturacak. Belliki Joyboy tek kaldı da yenemedi bu IM i.

Ha dediğim olay kolay olacak da demiyorum bu arada. IM milleti şeytanlaştırıp tarafına çekmesi başlı başına sorun şu anlık. Onu da Luffy davul çalarak halledecek bence. O yüzden Nika harici bu adamı yenmek imkansız olacak. Davul sesinden ötürü. Bakalım kaçı doğru çıkacak

Bleach'teki Yhwach'ın tam tersi şekilde çalışıyor demek ki İmu'nun gücü. Yhwach da adamlarına güç bahşetmişti ama adamları öldükçe verdiği güçler kendisine geri dönüyordu, böylece adam kaybettikçe güçleniyordu. Gereksiz güçlü bir karakterdi, İmu'da aynı mantık olmamasına sevindim.

Ben Loki’nin hem bizimkilere hem de Elbaf’takiler için hain bir planının olduğunu düşünüyorum. Bana çok masum bir karaktermiş gibi gelmiyor Loki. Bana göre bir noktada Loki arcın “Kurozumi Orochi” si olacak. İyiyi oynayıp fırsatını bulunca nasıl canavara dönüşeceğini izleyeceğiz.
böyle görkemli bir karaktere bunu yapabileceğini sanmıyorum Oda'nın çünkü hem gücü muazzam hem de fb si baya iyi işlenmiş

böyle görkemli bir karaktere bunu yapabileceğini sanmıyorum Oda'nın çünkü hem gücü muazzam hem de fb si baya iyi işlenmiş
İşin doğrusu Oda okurun beklemediği bir şeyi çizmeyi -ters köşe yapmayı- seven bir karakter.

Hangimiz Kuzan’ın, Karasakal’ın has elemanına dönüşeceğini düşünürdü ki? Veya hangimiz Kanjuro’nun en baştan beri kötü tarafta olduğunu tahmin edebilirdi ki?

Edemezdi. Loki’de de buna benzer bir ters köşe yaşayacağımızı düşünüyorum.

İşin doğrusu Oda okurun beklemediği bir şeyi çizmeyi -ters köşe yapmayı- seven bir karakter.

Hangimiz Kuzan’ın, Karasakal’ın has elemanına dönüşeceğini düşünürdü ki? Veya hangimiz Kanjuro’nun en baştan beri kötü tarafta olduğunu tahmin edebilirdi ki?

Edemezdi. Loki’de de buna benzer bir ters köşe yaşayacağımızı düşünüyorum.
Diğerlerine kıyasla Loki'nin hayatını biliyoruz o yüzden hainlik mevzusu olacağını düşünmüyorum ki Oda Loki üzerinden ters köşe yaptı zaten.İlk başlarda Loki'nin Elbaf'taki ana kötümüz olacağını düşünüyorduk tam tersi çıktı.Hem Kanjuro tipte birini hain çıkması şaşıracak olay değil.Kuzan kısmı ise Karasakal yükseltmek amacıyla koydu.

IM 'unun bunlardna dolayı güçsüzleşmesi takım çalışması , dostlugun - müttefikin önemi açısından iyi görünüyor olsa da nedense içimi huzursuz etti , basite kaçıyor gibi geldi nedense. Tabi yine bunun için Nika lazımdır büyük ihtimal. Davul sesiyle iblisleri eski haline çevirir diye düşündüğümden dolayı bunu diyorum.

Loki de ihanet dönerse max Karasakala falan katılır bence. Ama o zamanda Aokijinin yer değiştirmesi lazım aşırı güçlü oluyorlar. Çoppır Sanjuan ile 1 vs 1 atabilecek güçte değil Loki katılırsa 1 vs 2 olur.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık