Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170 Spoiler Yorumları

Xebecin son sahnede saldiriyi yemesinin aciklamasi şöyle olabilir. Ya bilerek yedi ya kendini nerfledi ya da IM uzaklasinca Iblis formu akilsizlaştı

Neden böyle, çünkü IM varken ve hedef ailesiyken gayet akli basinda hareket eden Xebec, ailesi kaybolduktan sonra IMin emrini takmadan ikilinin yanina gidip beni öldurün diyor ve dövüşte de farkli davraniyor

Misal BM saldirirken karsi atak yapan, yine WBye karsi yaratici davranan Xebec, ikiliyle eşlesmesinde hiç karsi atak yapmiyor, dodge yapmiyor, saldiridan kacmiyor, son sahne fiyasko zaten. Roger ve Garp birak Domi Xebeci YC1 kimseye bile öyle vuramazlar. Hicbir hiz feati yokken Xebec mal gibi bekliyor, adeta gelin vurun diyor.

Haraldda ise sanirim.Harald kendine geliyor ve darbeyi direkt aliyor.

Ne Domi Xebece ne şu Haralda bakarak güç seviyesi yorumlanamaz. Aklı basında öldürneye yönelik dövuşmuyorlar çünkü

NIKAnın kral hakisi onaylandi zaten.

Yazar daha Roger ve Garpin agzindan kral haki savunmasini açıklamadan 100 küsür bölüm önce ne olmus hatirlayalim :)

Luffy NIKAya gectigi anda kral haki + b haki ile kaplaniyor, Luffy kimden öğrenmiş böyle savunma yapmayi :)
Luffy'nin kendi kral hakisi emek istedin sanırım.Meyvelerin hakisi olduğu söylenen bir argüman yok maaalesef.

Elbaf’ın farklı ve wano’dan çok daha zorlu olması bekleniyordu öylede oldu. Üzerine hükümet hakkında birçok bilgi öğrenildi özellikle harald’lı bölümler.

Bu bölümle harald’ın işi bitmiştir. loki’nin zincirlenmesi, olayın yayılması derken 1-2 bölüme güncele bağlar gibi.

loki’nin hibrit formu’da olucaktır. Ayrıca ejderin farklı güçleri olabilir kaido alev fırlatıyor, bıçaklar atıyordu. Bunun değişik özellikleri olmasını bekliyorum. Üzerine çekici kaido’nun sopasından güçlüdür. Alev ve yıldırım özelliği başlı başına güç demek. H.hali kullanabildiğinide öğrendik. Ama rakip imu hala zayıf kalabilirler luffy ile birlik olup saldırsalarda. luffy’nin joy boy güçlerini uyandırması lazım. O olduğunda tektede alabilir.
Luffy'nin Joyboy güçleri derken?Onun kadar güçlü hakisi olması lazım demek istedin sanırım.Luffy meyve olarak zirvesinde.Meyve uyanışları meyvenin zirvesidir.Teknik geliştirirsin en fazla.

Alpa adamın kendisi bu arkadaşını öldürmene değecek bir şey mi diye soruyor ? Harald gül verip çikolata vermemiş adama.İki taraf da kan içinde, Harald öldürmeyi denemiş bu net yani.

Xebec'in Harald'ı arkadaşı olarak görmediğini söylemiyorum zaten. Xebec'in Harald'ı istemesi sadece gücü ya da dostluğundan değildi. Loki'nin yediği meyveyi yemesini ve antik devlerden oluşan bir çeteyle birlikte dünya hükümetine karşı dövüşmek istiyordu adam. Kendisi de muhtemelen kendisi için yami yami'yi istiyordu.

Neyse sadece gelecek olursam Xebec'in yaptığı her feati sen imu'ya bağlamıştın , aynı buff aynı etki Harald'da da olmasına rağmen feat olarak yarısı bile etmedi Domili Xebec'in.

Sırf Roger ya da Garp bile tek başına o zamanki Shanks+Gaban'ı yener üstelik. Bırakıyorum gök yarmayı, kral haki savunmasını. Hem dövüş seviyesi hem dövüşülen kişilerin seviyesi olarak arada net fark var.

Daha tartışacak bir şey yok. Ortada her şey. Xebec bariz şekilde güçlü Harald'dan.
Ben her feati İmu'ya bağlamadım. Halısı kesinlikle bu formda arttı diyordum. Bu formu da Harald'ın ki ile hiçbir zaman bir görmedim. Xebec berserk moda sokulmuş bir canavardi. Asıl gücü düşmüştür diyenler yanıldı. Niye mertçe kabul edilemiyor bu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık