Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170 Spoiler Yorumları

Harald'ın işinin bittiğini düşünerek, tek başına göğü yarma featini geçtim,domi xebec'in yarısı kadar iyi feat göstermedi eleman. Imu Xebec'e de güç verdi,Harald'a da. Harald ne Xebec gibi tek başına gök yarma ne de öyle bir kral haki savunması gösterdi. Bazı arkadaşlarımıza kalsa bunların hepsi sadece imu'nun maharetiydi.
Xebec ve Harald farklı. Biri domi yiyor, diğeri uzaktan kontrol ediliyor.

Bu arada sanji fanları için netleşti artık gaban h.haki kullanıcısı. Sanji h.haki is coming diyelim. Nasıl uyandıracağı muamma. Gaban ile yapılan konuşmada muhtemeln potansiyelinden bahsetmiş olabilir o tedavi aşamasında. O vücuda h.hakili saldırılar eklenince acayip birşey olur. Zoro fanlar üzgün değildir heralde :). Zoro da kara kılıç yapıcak ve ikiside sağlam güçlenicek.

Yeni güç seviye belirleme yorumları çoşmuş :D Garp'ı rahat bırakmışlar artık şimdi Xebec mi Herald mı durumuna geçmişler.

Onu bunu bilmem de sODA bize bu ikisini eşit gösterdi. Büyük ihtimallede eşit güçteler ben birbirlerinden üstün olduklarını düşünmüyorum. Düşünen varsada zorlama kendi fanlığı filan derken zar zor bir üstünlük cıkarabilir. He bundan da mutlu hissedebilir kendisini o da ayrı bir durum.

Ama kim ne derse desin ikisi de eşit güçte karakter.

Kaido vs Loki'de gelmiş hayırlı olsun :D Kaido'nun son versiyonu başka bir dünya gerçekten. Oni kanının hakkını veriyor eleman...
Onun ırkının devamını görmek isterdim ilerde eğer varsa.
King ile Kaido'nun kızından bir velet dünyaya gelse bu melez ırk dünyanın en güçlü ırkını oluşturaiblir diye düşünüyorum. Lunarian Oni...

Kutuphanedeki baykusu hatirlayan var mi bilmem bence bu sincap gordugumuz gibi sekil degistiriyor muhtemelen baykusa donusup kutuphanede takilmaya baslamis

Domi fiziksel güç ve boyut artışı veriyor fakat Harald'da fiziksel güç artışı kazandı zaten.Loki onaylı bir şekilde. Üstelik ciddi bir yenilenme avantajı vardı adamın.

İkisi de imu tarafından güçlendirildi etki farkları bariz. Xebec'in gösterimleri çok daha üst düzey. Sadece imuluk değilmiş demek ki. Herifin hakisi canavar gibi işte. Aynı haki yokmuş Harald'da.
Xebec Harald denk çizildiler. Hakileri de denk çizildi. Birbirlerini tanımıyorlarken çarpışıyorlar Mareoiste ve kazanan çıkmıyor. Neye göre Xebec daha iyiydi diyon? Senin yaptığın açıklama Domi Reversiyi üste koyuyor aslında. Zira denklikleri bir çok kez çizilmiş iki karakter bunlar. Ben de Xebeci 1 milim de olsa üste koyarım ama o kadar.

Üstüne üstlük Xebec karşı koyamıyordu. Harald karşı koymaya diretiyordu. Xebec'in hiç yaptıklarını sorguladığını görmedik. İç sesinden Garp ve Roger'a beni durdurun dediğini gördük sadece. Domi Reversi etkisi daha başka.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık