Ben spoiler olarak yazayım ne olur ne olmaz.Gayet denk gözüküyorlardı taş çatlasın bir tık üstündür Şebek. Tabi okumadığımı belirteyim tekrardan. Göz gezdirip geçiyorum. Adam akıllı okuyunca fikrim değişir belki. Yine de Loki'nin şu son bölümdeki Harald'ı kolayca ekarte edebilmesi benim midemi bulandırdı.
Xebec imu tarafından bufflandıktan sonra neredeyse Roger+Garp'ı öldürmeye kadar götürüyor, savaş sırasında tek başına göğü yarıyor. Roger, Garp'a kral hakiyle Xebec'e saldırdığını fakat ciddi bir hasar veremediği konusunda dert yanıyor. En sonda İkili hakilerini şarjlayıp ortak saldırıyla yeniyor Xebec'i. Buna karşın Harald ne Xebec'in gösterdiği haki savunmasını gösteriyor ne tek başına gök yarıyor. Kaldı ki dövüştükleri rakipler arasında çok ciddi güç farkı var. Harald'ın karşısında 25 yaşında Shanks (Teach'in yeni yaraladığı bir Shanks fakat kral haki kullanabiliyor) ve 64/65 yaşında Gaban var. Tanrı vadisindeki Roger 39, Garp ise 40 yaşında.
Kaldı ki bu imu'nun bufflarının da sadece ölümsüzlük değil,ciddi bir fiziksel güç verdiği falan da biliniyor. O yüzden Domi reverse daha güçlü bir teknik olsa bile bu kadar net fark olmamalı diye düşünüyorum.
Kaldı ki bu imu'nun bufflarının da sadece ölümsüzlük değil,ciddi bir fiziksel güç verdiği falan da biliniyor. O yüzden Domi reverse daha güçlü bir teknik olsa bile bu kadar net fark olmamalı diye düşünüyorum.
Ben Loki'ye kısıtlama gelecek diye düşünüyorum ya da Shanks Loki'yi yendi olayı farklı çıkacak düşündüğümüzden diye düşünüyorum. Yoksa Loki 25 yaş Shanks+64 yaş Gaban'dan daha güçlü duruyor flashback'te. Shanks basamakları hızlı çıksa da olacak iş değil gibi.

Adamı zerreciklerine ayırdı yahu tek vuruşta.