Shamrock kardeşi Shanks gibi güçlüyse zaten Kaido'nun top 5'inde olan bir karakter.niye inanmayayım? Zoro en güçlü saldırısıyla ufak bir çizik attı. Şamrock en güçlü saldırısıyla Kaidou’nun canını ancak yakabilir.
Shamrock kardeşi Shanks gibi güçlüyse zaten Kaido'nun top 5'inde olan bir karakter.niye inanmayayım? Zoro en güçlü saldırısıyla ufak bir çizik attı. Şamrock en güçlü saldırısıyla Kaidou’nun canını ancak yakabilir.
Şamrock yerde savunmasız yatan kairosekiye bağlı Loki’yi yensin önce, Loki’yi yendikten sonra Kaidou’yla dövüşüp dövüşemeyeceğine karar verebiliriz.Shamrock'un Kaido'yu yenme ihtimali vardır, bırak kılıç saplamayı.
Şamrock Shanks kadar güçlü değildir. Olsa bile Kaidou > Shanks zaten.Shamrock kardeşi Shanks gibi güçlüyse zaten Kaido'nun top 5'inde olan bir karakter.
Misal şunu Zoro yese...Kılıçların etki etmediği biri daha var
![]()
Üzgünüm ama bence Shanks>Kaidou.Shamrock'un Shanks kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum.Yonko sıralaması yapsak aşağı yukarı böyle olur:Şamrock Shanks kadar güçlü değildir. Olsa bile Kaidou > Shanks zaten.
Senin görüşlerine göre değil mangaya göre yorumladığımız için önemi yok. Oda’ya göre Kaidou > Shanks.Üzgünüm ama bence Shanks>Kaidou.Shamrock'un Shanks kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum.Yonko sıralaması yapsak aşağı yukarı böyle olur:
1-Beyazsakal
2-Shanks
3-Kaidou
4-Luffy
5-Karasakal
6-Bigmom
7-Buggy
ufak bir çizik atıldı, o da irade travma ayağına dram olsun diye oda tarafından ortaya atıldı.Kaidonun derisinin aşılmasına çok zor denmesi kinemonun düz kılıç saplaması ile sona erdi bence![]()
Tehlikeli cümle kuruyorsun. Sonra 5-10 sayfa zoro sanji çekemeyizMisal şunu Zoro yese...
Arc sonu luffy tepeye yerleşir.Üzgünüm ama bence Shanks>Kaidou.Shamrock'un Shanks kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum.Yonko sıralaması yapsak aşağı yukarı böyle olur:
1-Beyazsakal
2-Shanks
3-Kaidou
4-Luffy
5-Karasakal
6-Bigmom
7-Buggy
Karasakal dikkatsizliği ve ürkek tavırları nedeniyle hafife alınıyor. Adam hem tüm meyvelerin antisi olan meyveye hem de Beyazbıyık'ı zirveye taşıyan meyveye sahip. O deprem meyvesini yemeden önce Ace ile denk dövüşürlerken, deprem meyvesi sonrası Sengoku'yu, Garp'ı falan karşısına alıyor. İşte biraz ürkek/dikkatsiz tavırları onu güçsüz zannetmemizi sağlıyor. Zaten Law savaşında da dikkatsizliğini bolca gördük.Ayrıca karasakal şuan hangi seviyede bilmiyoruz. Olası bir shanks vs’sinde shanks’ı devirirse şaşırmam.


