Enma nasıl sihirli kılıçsa ve haki emcüklüyorsa Ragnir de büyülü olabilir doğal olarak.
--Meyve yedirilmesi zayıf ihtimal bence.
--Enma gibi sihirli olması yüksek ihtimal
--BMnin Homieleri gibi başka bir meyve etkisinde kalmış da olabilir.
Hepsini geçin bu seride nasil yapildigi belli olmayan bir sürü sihirli olay var.
Misal Raizo ninjutsu ayagina parşömenden ateş-su atabiliyor.
Veya kadran denen deniz kabuklari her seyi çekip salabiliyor.
O yüzden çekicin ekstra özellikli/sihirli vs olmasina hiç takilmadim şahsen.
@Reiper Gaban şuan prıme yaşında muhtemelen bu arada yani prıme ray ve gabanın gücünü görücez muhtemelen harald demon roxtan 1 tık daha zayıftır ben roxuda base hallerinde haralddan güçlü buluyorum 1 nebze.
Şahsen Rocksu Haraldin önüne koymam ben. Tam anlamiyla denk karakterler, eşit bile denilebilir. Hakiler eşit, antik dev avantajini da Rocks kilic teknigi ve fiziksel statlarla dengelemiş.
Rocksun iblis halini nerfledigini veya en azindan iblis halin akilsiz oldugunu/akillica düşünme kabiliyeti olmadigini düşündüğüm için iblis Haralddan bir beklentim yok acikcasi. Fiziksel statları güçlense de duzgun düşünemeyecegi için base Harald kadar etkili olamayacak. Base Harald ordakilerin hepsini birden tokatlayabilirdi ama iblis hali akil noksanligina kaybedecek bence.
Gabandan ise hiç beklentim yok. Prime halinin bir amirali uzun süre tutabilecegini sanmiyorum.