Yapıcak zaten. Hajrudin kusura kalmasın artık abisi varken o olmazLuffu adamı yaparsa vay ki ne vay.
Yapıcak zaten. Hajrudin kusura kalmasın artık abisi varken o olmazLuffu adamı yaparsa vay ki ne vay.
Ace'in Teach'i öldürmesinden korkmuş diye yorumladım. Neyse ki Ace o kadar güçlü değilmiş de shanks'ın planlarına engel olamadıSaitama gibi hep geç kalıyor.Şaka bi yana Marineford olayı tamamen kendi planı.Teach'in güçlenmesini istiyor.İstese onu durdurabilirdi zaten.
Hajrudin gibi filoya katılabilir.Bi de filo da başkomutanı yok.Loki,Hasır Şapka Filosu'nun başkomutanı olabilir.Loki Luffy’in adami olacak tipte birisine benzemiyor muhtemelen Yamato gibi kendi memleketine odaklanacaktir. Hajruddin ile beraber Elbaf’in eski savasci ruhunu canlandiracaktir. Bu kisimin dram ogesinin zaten cehenneme atilan bebek Loki’nin oldugu belliydi. Ama ciddiyim son zamanlarda seriye eklenen en detayli islenen, guzel cizilen yan karakter olabilir. Doflamingo’nun hikayesinde bile bosluklar oldugunu biliyorduk ama Loki’nin drami oldukca saglam cikti. Her zaman Loki’ye sempati besleyenler olacaktir
Adamı olmazda destekçisi olur . Loki şu son 400-500 bölümdür yazılmış en baba karakterlerden zirvelerdedir gözümde .Luffu adamı yaparsa vay ki ne vay.
İşte burada Luffy olur da adamı yaparsa onu bu büyük bir şey olur demeye getiriyorum. Bu adamın meyvesini de çok merak ettim.Adamı olmazda destekçisi olur . Loki şu son 400-500 bölümdür yazılmış en baba karakterlerden zirvelerdedir gözümde .
Her yaptığı iş gibi, acaba Loki’yi nasıl mahvedecek gODA?Adamı olmazda destekçisi olur . Loki şu son 400-500 bölümdür yazılmış en baba karakterlerden zirvelerdedir gözümde .