Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1169: Hemen Ölmem Gerekiyor!!

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 24 72.7%
  • Orta

Kullanılan: 7 21.2%
  • Kötü

Kullanılan: 2 6.1%

• Kullanılan toplam oy
    33
Meyveleri yiyen yiyene ,sihirli silahlarlar ortalığı doldurdu(Ragnir,Enma,Cerberus) sonumuz hayr ola. Ulan Oda birde utanmadan haki en büyük güç diyorsun ayıp buna kargalar bile güler. :bilmem:

elbafın meyvesi neden gomu gomu olmasın ki meyvelerin kopyalanabildiğini zaten biliyoruz
uyanışı beyaz olmaz da pembe olur belki

Bölümün bence en güzel yeri renkli Rock kapağıydı. Uzun zamandır bu kadar güzel çizilen kapat görmemiştim. Bir bizim çoluk çocuk tayfasına bak bir de Rock tayfasına bakın. Bölüm hakkında tek konuşmak istediğim silah ve meyve konusu. İlk olarak meyvenin ilk gözüktüğü zaman ki gördüğümüz sulietin başkası olduğunu sanmıştım.
Ama arkaya bakınca Ragnir açık şekilde gözüküyor. Loki'nin de silahı bundan sonra değişiyor. Yani Oda bir ters köşe yapmazsa meyveyi Loki yedi ve Ragnir'i aldı.

Silah'ın kendi kendine hareket etme konusuysa. Herkesin silahın meyve yedirilmiş bir silah olduğunu düşündüğünü biliyorum. Ama silahların meyve yemesi olayı Vegapunk tarafından yeni bulundu. Tabi Elbaf çok eski bir uygarlık. Belki bu silahta o vegapunk'un araştırdığı gelişmiş medeniyet zamanından kalan bir şeydir. O zaman Ragnir meyve yemiş bir silah olabilir. Ya da Big Mom'un meyvesi gibi bir güç ile özel güçler sağlandı. Bunu da Elbaf'ın özel meyvesini korumak için oraya muhafız olarak konuldu. Aynı Thor'un silahını sadece hakedenler kaldırabiliyorsa. O meyveyi de hakedenler yiyebilecek. O yüzden silah sınav gibi bir şey olacak.

Lokinin göründüğü her bölüm güzeldir. Marvel evreninde de buradada.. Harald, araya araya belasını buldu sonunda.

Son düzenleme:
çekici zaten ancak antik dev kaldırabilir boyu normal dev kadar, meyve de onunla bağlantılı ise antik devin sadece yemesi gerek. Belkide xebec biliyordu o sebeple harald’ın yemesi gerektiğini söylüyordu potansiyelinin açığa çıkması için.

Killingham aslında iyi biri de Harald gibi şeytanîleşiyor mu acaba pakt yüzünden diye bir düşündüm. Bulutları beyazdı Zoan dönüşümünde, genel olarak da daha aklıselim ve sağduyulu hareket ediyordu.

Bölüm içinde jarulun güç anlamında boş olmadığı ve lokinin beklenenden çokdaha güçlü olduğu netleşti loki meyvesiz ragnirsiz hali ile base harald ile eşleşebiliyor bu arada bence bu derin deniz anlaşması domi reverse kadarda güç vermiyor roxun savunması olsun fiziksel özellikleri olsun haralda nazaran çokdaha yüksekti.
loki baya tutuyor haraldı

jarul ile yere yatırıyorlar

jarul açık yakalıyor

prıme gaban ve mihawkla duello eden shanks giriyor araya

prıme gaban+shanks+loki+jarul+112 kale muhafızı vs harald yaşanıcak yani.

domi rox>harald olduğunu ele alıyorum fiziksel özellikler haki savunması olarak felan

young garp+roger>prıme gaban+25 yaş shanks+loki+jarul+112 kale muhafızı

Bölüm içinde jarulun güç anlamında boş olmadığı ve lokinin beklenenden çokdaha güçlü olduğu netleşti loki meyvesiz ragnirsiz hali ile base harald ile eşleşebiliyor bu arada bence bu derin deniz anlaşması domi reverse kadarda güç vermiyor roxun savunması olsun fiziksel özellikleri olsun haralda nazaran çokdaha yüksekti.
loki baya tutuyor haraldı

jarul ile yere yatırıyorlar

jarul açık yakalıyor

prıme gaban ve mihawkla duello eden shanks giriyor araya

prıme gaban+shanks+loki+jarul+112 kale muhafızı vs harald yaşanıcak yani.

domi rox>harald olduğunu ele alıyorum fiziksel özellikler haki savunması olarak felan

young garp+roger>prıme gaban+25 yaş shanks+loki+jarul+112 kale muhafızı
Yanlışın var orada Harold daha kontrolünü kaybetmemiş ve beni öldürün meyveyi yiyin felan diyor. Ama ondan sonrasına bakarsan bilinci gidince ikisine kolayca savuşturuyor. Harolda nazaran Xebec mühür bile olmadan kontolünü kaybettiğinden ne desem bilemiyorum. :bilmem:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık