Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1168 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bunlar bu kadar gücü elde edecekler sonra bu tarz güçlere sahip olmayan Roger, Zoro gibi birileri gelip bunları yenecek. Serinin en büyük saçmalığı bu. Adamların fizik güçleri de fırlıyor. Serinin en büyük saçmalığı bu farktır. Ufacık adamlar devleri tutup atıyor falan. E o zaman dev olmanın avantajı ne?

Imu sırtınıza binecem vuracam kırbacı dememiş. Denizciler gibi büyük bir askeri güç olacaksınız demiş ve denizcilere daha önce halkını yollayan Harald bu noktada 10 15 yıllık hayali ve emeğinden kalenin ortasına koskocaman bir şeytan çemberi çizdikten sonra vazgeçmiş. Nerden baksan iyi hikaye. Oden kalk büyüğün geldi, bambaşka bir salaklık.

Bu adam niye hâlâ kendi çiziyor, anlamıyorum; ver birine çizsin, sen hikâyeyi yaz, geç.
Bunu anlamak için öncelikle bir eser sahibi olmak lazım. Bu farklı bir his, farklı bir ego diyeyim.

Harald beni duygusal açıdan etkilemedi ama genel olarak hikayenin güzel işlendiğini düşünüyorum. Ayrıca, Imu da garip bir şekilde çok ilgimi çekmeye başladı ve her bölüm gücüyle beni biraz daha şaşırtıyor. Bence biz hala Imu'nun tam gücünü anlayamadık. Çok farklı bir şey bu. Korkunç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık