Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1168 Spoiler Metin ve Resimleri

Bölüm adı: Elbaph'ın Karı

- Ida karlı bir günde ölmüş. Harald ve Hajrudin onun arkasından ağlamış, Loki ise zindana atıldığı için sessiz kalmış.

- 14 yıl önce Shanks Derin Deniz Mührü almaya hak kazanmış, ama almak için ortaya çıkmamış. Bu yüzden Harald'a mührü vermişler ve onu Tanrı Şövalyei yapmışlar.

- Harald daha güçlü olmuş ve ölümsüzlük kazanmış.

- Imu, Harald'dan Elbaph'ta Abis dairesi yaratmasını istemiş. Sonrasında da Dünya Hükümeti için dev ordusu talep etmiş.

- Bölüm Loki ve Jarul'un kaleye gelmesiyle bitmiş.

– Bölüm 1168: “Elbaf’ın Karı”

– Kapak resmi okuyucu isteği: “Küçük kuzular Hachi için eldiven örüyor.”

– Bölüm, anlatıcının devlerin imajının diğer ülkelerle yapılan ticaret sayesinde, dev denizcilerin kahramanlıkları ve Harald’ın diplomasisi sayesinde tüm dünyada geliştiğini açıklamasıyla başlıyor.

– Elbaf’ta, Loki içki üreticilerinin köyünü yok ettikten sonra yeraltındaki “gözaltı merkezine” gönderildi.

– Harald, son görevinden Elbaf’a döndü ve Ida’ya barında bakıyordu. Ida, Harald’a sözlerinin onu rahatlattığını söyledi ve Elbaf’ın yakında dünya ile bir olacağını sordu.

Harald: “Aynen öyle Ida!! Yakında dünya ile bağlantılı olacağız!!
Sonra eskisi gibi olacak!! Yine birlikte maceralara çıkabileceğiz!!”

Ida: “Harika ✖︎ Sabırsızlanıyorum!!”

Harald: “Ben de!!”

– Ida kolunu uzatıp Harald’ın elini tuttu, fakat elleri birbirine değer değmez Ida’nın kolu güçsüzleşti ve öldü. Ida’nın öldüğü gün Elbaf’ta yoğun kar yağışı vardı. Harald ve Hajrudin Ida’nın yatağının başında ağlarken Loki hapiste sessizce oturuyordu.

– 14 yıl önce, Shanks “Tanrı’nın Şövalyesi” olmadan hemen önce ortadan kayboldu. Bu yüzden sıradaki isim olan Harald’a teklif sunuldu. Harald, Beş Yaşlılar ile birlikte “Boş Taht” odasına gitti.

Harald:
“Elbaf ‘Dünya Hükümeti’nin bir parçası olduğunda…
Taçımı bırakmayı ve onu genç ve saf birine vermeyi planlıyorum…”

Imu:
“Bu… Mu’nun karar vereceği bir şey.”

– Harald, “Boş Taht”ta birinin oturduğunu gördüğünde şok oldu.

Harald:
“Neden… ‘Boş Taht’ın üzerinde biri var…?”

Imu:
“Gel buraya. Seni izliyordum, Harald ⚡

– “Pangea Şatosu” boyunca büyük bir çığlık yankılandı.
Imu, Harald’ın işaretini “Derinlikler Ahdi” işaretine (günümüzde Killinham’ın sahip olduğu aynı işaret) dönüştürdü.

Harald:
“Aaargh!!! Hissediyorum…!!! Gücüm… inanılmaz bir seviyeye çıkıyor!!”

Imu: “Bu andan itibaren, sen bir Ölümsüzlük Şövalyesi’sin. Mu’nun bir hizmetkârı…”

Harald: “Ölümsüzlük… hâlâ bana bir rüya gibi geliyor…”

Imu: “Elbaf’ta benim için bir ‘Uçurum’ (pentagram) sembolü işle; bu bizim aramızdaki bağın işareti olacak…!!
Ve sonra, Mu’nun son emri tamamlandığında… emeğinin meyvesi gerçekleşecek!!
Elbaf, Dünya Hükümeti’ne katılmasına izin verilen ülke olacaca

- IMU Bu sözleri söylerken HARALD'ın gemisiyle ELBAPH'a döndüğünü görürüz.

ARDINDAN HARALD, AURUST KALESİ'NİN TAHT ODASI'NDA "UÇURUM"U YARATTI.

Ancak, IMU'nun HARALD'A VERDİĞİ BİR SONRAKİ EMİR, ELBAPH'I DENİZ PİYADELERİ KADAR BÜYÜK BİR DONANIMA SAHİP ASKERİ BİR ULUS HALİNE GETİRMEKTİ. HARALD DİRENMEYE ÇALIŞTI, AMA BEDENİ KENDİLİĞİNDEN HAREKET ETMEYE BAŞLADI.
DERİN DENİZ ANLAŞMASI'NIN ŞARTI, IMU'NUN EMİRLERİNE ASLA KARŞI ÇIKAMAMASIYDI.

HARALD, ASKERLERE KENDİSİNİ BİR DİREĞE BAĞLAMALARINI VE JARUL İLE OĞULLARINI HEMEN ÇAĞIRMAMALARINI EMRETTİ. HAJRUDIN DENİZDEYDİ, BU YÜZDEN AURUST KALESİ'NE SADECE LOKİ VE JARUL ÇAĞRILDI.

【YER ALTI DÜNYASINDAKİ GÖZALTI MERKEZİ】

DEV MUHAFIZ: "LOKİ ÇIK!! ÖZGÜRSÜN!!"

LOKİ: "HMM?"

DEV MUHAFIZ: "DERHAL AURUST KALESİ'NE GİDİN!! KRAL VARLIĞINIZI İSTİYOR!!"

【JARUL'UN EVİ】

JARUL: "ACİL DURUM MU DEDİN!? BEKLE, TAM OLARAK NE OLDU!?"

BÖLÜM, ANLATICI KONUŞURKEN KRAL HARALD'IN (KILIÇ TUTTUĞU) ÜNLÜ PORTRESİNİN BİR PANELİYLE SONA ERİYOR...

ANLATICI: [ŞİMDİ, ANA HİKÂYEYE DÖNELİM. O GÜN, KALEDE TOPLU BİR KATLİAM GERÇEKLEŞTİ.

ELBAPH'IN EN SEVİLEN KRALI, BİLGE HÜKÜMDAR HARALD'IN HAYATINI KAYBETMESİNİ SAĞLADI...!!!)

BÖLÜM SONU. GELECEK HAFTA ARA

Not: Kusura bakmayın arkadaşlar bende spoiler niye kısa diyordum diğer 2 sayfayı yeni gördüm :hhh::a:

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık