Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1168: Elbaph Karı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 12 52.2%
  • Orta

Kullanılan: 8 34.8%
  • Kötü

Kullanılan: 3 13.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
Bölümü şimdi okudum, Derin Deniz mührünün güç verdiğini söylemiyor Harald.

Sanki kötücül bir güç kendi içine akıyor gibi anlatmış, yoksa Harald, 2x falan olmadı yani.

Morgıç balonu senin kadar patlamadı, Ai balonunu bekliyorum, senin rekorları kırabilir mi göreceğiz :)

OnePiece'de geçen; Harald, Denizciler gibi korsan avladı, Kutsal Ejderler gibi Şövalye oldu.

LuklukPiiss; Olur mu amma Harald eşşşek ol deseler olacaktı, ağğğzına sıçsalar yutacaktı :)

Bir de neye dayanarak diyor, güldürdün valla :)
Sen cidden sıkıntılısın.Bu sana kapak olsun neymiş bakalım.

Harald'ın bir suçu yok, yurtta sulh cihanda sulh dedi ama dünyayı yok etmeye çalışan ve dünyayı yöneten ancak hiçkimsenin haberinin olmadığı kötücül varlığı bilmediği için taklaya getirildi.

Bizim dünyadan pay biç, BM'ye üye olmayanları bırak üye olup da dünyadan dışlanan, ambargo yiyen, düşmanca davranışan bir sürü bağımsız ülke var; Çin, Rusya, Venezuela, İran vs. Bu ülkeler kendi insanlarına ne kadar refah sunsalar da dünyadan dışlanıyorlar ve bu da ülkeleri etkiliyor ve imajlarını değiştirmeye, ters propaganda çalışmalarına vs neden oluyor.

Harald'ın yaptığı da buydu, Harald'ın ülkesinde zaten savaş yoktu ve yaşlılara da değişimi kabul ettirmişti ancak dünyadaki imaj bozuk olduğu için bunu düzeltmek istedi. On yıllar önce memleketini iyi ilişkiler sayesinde kurtardı ancak WGye üye olmaması nedeniyle imajın bir türlü düzelmediğini görünce üye olmak istedi, Xebec'i teslim etmediği için de başka bir şansı kalmadığını düşünüp WGye köle olmayı seçti. Köle olup da kutsal bidonların üstüne bindiği bir köle olmadı, denizcilerden farksız şekilde korsan avlama görevi aldı ve yine kutsallardan farksız şekilde şövalye oldu adam.

Özetle geniş ve etraflıca düşündüğünüzde Harald'ın yaptıklarında bir hata olmadığı açık bence.
Doğru bi anlatım olmuş ülkesi için kendini köle yapıp tüm acıları kendi yüklenmek istedi ama imunun niyeti ve kişiliğini bilmiyordu gerçi xebeci dinlese bu haldede olmazdı bence daha iyisi olabilirdi ama haraldın mentalitesi ülkem iyi olsun ben her hale girebilirimdi.

Hocam farkındamısın bilmem ama harald mührü alınca goroseilerde bi tırsıyor im haraldı kontrol etmeye çalışıyor ama harald baya direniyor gibi görünüyor biz imunun kontrolüne böyle net direnen kimseyi görmemiştik daha önce.

Şuanki haraldın güçseviyesi çok yüksek bu arada base rox ile nerdeyse eşitti zaten ölümsüzlük ve ek güçle çokfarklı seviyeye büründü harald şuan muhtemelen bu haraldı hangi kadro yenecek çok merak içerisindeyim.

Neye itiraz ettiğimin farkına varınca konuşuruz yada konuya ortadan atlayıp Reiperguardçılık yapmayı bırakınca ;)
Yorum atarken niye bir şeye itiraz edelim yav
Sen harald ile garpı bir tutmamışsın ben tutmuşum konu bundan ibaret sonra başlamışsın yine yok şu boş yapıyor bu boş yapıyor diye xD

Harald ne yaparken görüldü de garptan farklı şeyler yaptığını düşünüyorsun ? Mesela bize bunları anlat hikaye anlatacağına biz de dinleyelim seni.

Şuan gördüğüm kendi halkının iyiliği için saf saf takılan bir eleman harald, bu kadar saflık = salaklık.
Oden 2 yıl dans ettiğinde nasıl salak diyorsam buna da derim. Ben Reiper'in mesajlarını beğeniyorum çünkü standartın dışında yazıyor adam pek çok görüşüne katılıyorum ama hepsine değil.

Ha bana kalsa Harald'ın yaptığı salaklık da garpınki kadar değil bu arada 20 yıl çalışmamıştır harald heralde xD

Loki Karasakala katılırsa Sanjiyle kapışır benden söylemesi ama bence hasırlara katılacak, neden dersen Karasakalda hali hazırda Aikoji var.
Güçten ötürü değil de Xebec'e zamaanında Herald katılmamıştı. Şimdi de Loki, Karasakal'a katılır diye düşündüm. Baba-oğul muhabbetinden kaynklı böyle düşündüm.

Yorum atarken niye bir şeye itiraz edelim yav
Sen harald ile garpı bir tutmamışsın ben tutmuşum konu bundan ibaret sonra başlamışsın yine yok şu boş yapıyor bu boş yapıyor diye xD

Harald ne yaparken görüldü de garptan farklı şeyler yaptığını düşünüyorsun ? Mesela bize bunları anlat hikaye anlatacağına biz de dinleyelim seni.

Şuan gördüğüm kendi halkının iyiliği için saf saf takılan bir eleman harald, bu kadar saflık = salaklık.
Oden 2 yıl dans ettiğinde nasıl salak diyorsam buna da derim. Ben Reiper'in mesajlarını beğeniyorum çünkü standartın dışında yazıyor adam pek çok görüşüne katılıyorum ama hepsine değil.

Ha bana kalsa Harald'ın yaptığı salaklık da garpınki kadar değil bu arada 20 yıl çalışmamıştır harald heralde xD
Yukarıda bak ne yaparken görülmüş daha geçen bölümlerde yalvarmış beni köle olmak pahasına bile olsa kabul edin diye ne anlatıyorsunuz ne yiyip içiyorsunuz siz yahu.

Garp kime diyor onu İmu ya mı kadime mi?Bilerek mi yapıyorsunuz siz bunları bu kadar olmaz la.
Sen ne anlatıyorsun yav adam İm'uya aşık mı olmuş da kölesi olmak istiyor hahaha

Garp nasıl erleri korumak için köpek olacam diyorsa
Harald da halkını korumak için köle olucam diyor

Tamamen saçmalıyorsun şuan ne yazdığını bilmiyorsun bize Harald'ın garpın yaptıklarından farklı bir şey yaptığını gösterecek misin yoksa hikaye anlatmaya devam mı ?

Garp da ben köpek olacam diyor sen kabul etmiyorsun Reis onu ne yapacaz ?
Ordaki anlamıda anlayamıyorsanız size kim ne anlatsın bölümde garpın adı geçmiyor gömmek için kıvırıyorsunuz bıkmadınızmı ?

Takmışsın bi 20 yıla dönüp dolaşıyosun etrafında denizciler içinde bile raporu çok gizli olan bi olayı niye garp bilmiyor nedir ya bu adam denizcilere girdiği gibi istihbaratamı sahip oldu zirvedenmi başladı ?

Haraldla garpın farkı şu harald herşeyi kabul edicek modda bi hale geliyor kutsal şövalye oluyor kısaca garpın kutsallarla işi olmaz denizcilerle ve halkla işi bunlar bu ikisini ayırıyor ha haraldın kutsal ejderlerin ne olduğunuda bildiği açık ama adamın misyonu kötü değil gene bana sorarsan.

Sen ne anlatıyorsun yav adam İm'uya aşık mı olmuş da kölesi olmak istiyor hahaha

Garp nasıl erleri korumak için köpek olacam diyorsa
Harald da halkını korumak için köle olucam diyor

Tamamen saçmalıyorsun şuan ne yazdığını bilmiyorsun bize Harald'ın garpın yaptıklarından farklı bir şey yaptığını gösterecek misin yoksa hikaye anlatmaya devam mı ?
Ben zaten adamın niyetinin iyi olduğunu hatta kendisininde iyi kalpli olduğunu söylüyorum sen neyine Reipera aldanıp bana sallıyorsun?Gösteriyoruz ama bakmıyorsun.Kadimlerle ve İmu ile savaştı Harald ne yaptı?Biri denizci yani asker olmasına rağmen yaptı sonrasında yine denizcilere yardım için kaldı.Harald dümdüz bunlara hizmet etmek için ilk elden hemde duruyor.Kendi halkı için yapmış olması şeytan ile anlaşma yapmış olduğunu değiştirmez.Garp şeytanla anlaşma yapıp onların kölesi mi oldu?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık