Oda, son zamanalarda ana hikayeden daha keyifli ve heyecanlı FB'ler yazmaya başlıyor. Xebec ve Herald, FB'si çok hoşuma gitti. İçimden bir ses Loki'nin bizimkilere değil, Karasakal'a katılacağını söylüyor.
Loki Karasakala katılırsa Sanjiyle kapışır benden söylemesi ama bence hasırlara katılacak, neden dersen Karasakalda hali hazırda Aikoji var.Oda, son zamanalarda ana hikayeden daha keyifli ve heyecanlı FB'ler yazmaya başlıyor. Xebec ve Herald, FB'si çok hoşuma gitti. İçimden bir ses Loki'nin bizimkilere değil, Karasakal'a katılacağını söylüyor.
Domi reversi daha farklı bir teknik bence.Imu'nun gücü mutlak uyulması gereken bir güç değil o zaman. Haraldl bir süre karşı gelebiliyor. Xebec'e eksi yazan bjr durum diyebiliriz.
İyi de sonuca etki eden şey adamın elinde olan ve bildiği bir şey değil ki. Yanıldığınız nokta burası.Sonuçları kötüyse bir şeyin bu hatadır. Hatta hata da değil aptallıktır. Niyeti ne kadar iyi olursa olsun günün sonunda yaptıkları önemli olan ve bunun sonuçları.
Türkiye, BM üyesi, AB aday üyesi, Nato kurucu üyesi, Batı Bloğuna göbekten bağlı, AB ve ABD'ye ticaret anlamında da bağımlı bir ülke. Bizim siyasetçilerin atıp tuttuğuna bakma, Türkiye'nin dünya çapında düşman görüldüğü falan yok. Güney Kore de zaten aynı Türkiye'nin orta doğuda olduğu gibi batı bloğunun uzak doğu şubelerinden birisi.Yani Türkiye olacağına Güney kore oldu diyebiliriz Harold için, ama Imunun istediği savaşçı bir ülkeydi o yüzden Haroldla bozuştular, yani Harold boşa kürek çekti. Son yıllarda başıma gelen olaylardan sonra anladımki kimseye ne olursa olsun tam anlamıyla güvenmiyeceksin ve kimseye beni sevsin diye taviz vermeyeceksin. Bırak seni seven sen olduğun için sevsin sevmeyende defolsun gitsin.![]()
hata;İyi de sonuca etki eden şey adamın elinde olan ve bildiği bir şey değil ki. Yanıldığınız nokta burası.
Airbus uçak yapıp uçuruyor, Güneşte patlama oluyor, radyasyondan uçak düşüyor, Airbus'un bunda ne hatası, ne aptallığı var
Buna da illiyet bağının/nedensellik zincirinin 3. etken/kişi tarafından kesilmesi denir. IM'in Harald ekseninde yarattığı etki bu.
Burda şu soruyu sormak gerekir, IM'i ve IM'in ne olduğunu, ne yapmak istediğini Harald bilse yine aynı şekilde davranır, aynı şeyleri yapar mıydı ? Sorunun cevabı da HAYIR tabi ki
Türkiye, BM üyesi, AB aday üyesi, Nato kurucu üyesi, Batı Bloğuna göbekten bağlı, AB ve ABD'ye ticaret anlamında da bağımlı bir ülke. Bizim siyasetçilerin atıp tuttuğuna bakma, Türkiye'nin dünya çapında düşman görüldüğü falan yok. Güney Kore de zaten aynı Türkiye'nin orta doğuda olduğu gibi batı bloğunun uzak doğu şubelerinden birisi.
Şu sıralar için Venezuela güzel örnek mesela, ABD ve Batı Bloğu şuan onları düşman gibi görüyor, ambargo uyguluyor, batı yanlısı muhalif lidere nobel ödülü verdiler bu yıl, Trump hava sahasını kapattı, bir de donanmayı Karayiplere yığdı, Venezuela gemilerini uyuşturucu bahanesiyle vurup vurup batırıyorlar.
Şimdi Harald'ı devlet başkanı Maduro yerine koyup OP senaryosunu işletirsek, Maduro tüm bu düşmanlığı ve kötü etkiyi yok etmek için batı bloğuna yakınlaşmaya çalışacak, Xebec'i öldür görevi gibi Maduro'dan kapitülasyon isteyecekler, petrolü Çin'e satma bize beleşe ver diyecekler, Maduro her şeye tamam diyecek, sonrasında Maduro dünyaya entegre olduğunu düşünürken bir gün bir uyanacak ki ABDnin desteklediği milisler başkente girip darbe yapmış, Maduro'yu düşürmüşler. Maduro nerden bilsin darbeyle düşürüleceğini![]()
Yakarsa dünyayı garipler yakar.Loki çok bile dayandı.Bana kalsa bütün elbafı yakmıştım ida öldüğünde.Loki çok iyiymiş ya. Ida'nın öldüğünü kafesten anlaması ve sessizce üzülmesi. Bu adam çok şeyler çekti.
Adam 3000 milden zorlatıyor, xebec'in içindeydi herif.Imu'nun gücü mutlak uyulması gereken bir güç değil o zaman. Haraldl bir süre karşı gelebiliyor. Xebec'e eksi yazan bjr durum diyebiliriz.


