Sonunda o güne gelebildik. 6 ay mı ne oldu
Son düzenleme:
Saldırı demeyelim de kız isteme diyelim. Teach'e yakışır güzellikte.Mosa, Shiraoshi ise karasakal tayfası balıkadam adasına saldırmış olabilir deniyor. Mosa en son veda eder gibi konuşmuştu. Caribou, shiraoshinin antik silah olduğunu teache söylediyse teach gidip almak isteyebilir demişler.
![]()
Kaynak
Artık bir rahat dur reis beSaldırı demeyelim de kız isteme diyelim. Teach'e yakışır güzellikte.
Saldırı demeyelim de kız isteme diyelim. Teach'e yakışır güzellikte.
Babayı'da Katerina Devon'a...
Ah be Teach'im... O yumuşacık pofuduk kalbi bu kadar reddedilmeyi nasıl kaldıracak bilmiyorum...Fark ettiniz mi bilmiyorum, bizim teachy Bonney’i istedi alamadı, Hancock’u istedi alamadı. Güzel kızları istiyor ama alamıyor. Oda yar etmiyor. Şirahoşi’yi almaya çalışsa da deniz kralları ezer geçer bunu.
Devon reis var yanı başında, görmüyor…Ah be Teach'im... O yumuşacık pofuduk kalbi bu kadar reddedilmeyi nasıl kaldıracak bilmiyorum...
Onu Neptün'e veriyoruz. Poseidon gelmiyorsa kendimizi yaparız...Devon reis var yanı başında, görmüyor…
Shirahoshi, başkalarıyla düzgün konuşamayan karakter, nereden tanıyacak heleki loki’yi. Birkaç yıl öncesine kadar luffy ile yıllar sonra ilk kez dışarı adım attı. Mosa dediği farklı biridir. Dev mi değil mi tartışılır. Yüzü yanık kişi çıkma ihtimalide var. Saul da yüzü yanık ama oda feyk atabilir.Mosa, Shiraoshi ise karasakal tayfası balıkadam adasına saldırmış olabilir deniyor. Mosa en son veda eder gibi konuşmuştu. Caribou, shiraoshinin antik silah olduğunu teache söylediyse teach gidip almak isteyebilir demişler.
![]()
Kaynak