Onca zamandir satranç oynarim, Garp gibi piyon görmedimReis Garp'ın yanında lüffy'i öldürüyorlardı Ace'i öldürdüler sen ne anlatıyorsun yav hahahahahaha
Garp : Ulan hayal mi görüyorum, niye kutsallar sivilleri katlediyor ve denizciler buna destek çıkıyor!?Shanks faresi hükümet adına büyük işler başarmış, Kaidoyu durdurup WBnin ölümüne neden olmak Sengokudan Amirallerden büyük hizmet nerden baksan.
Onca zamandir satranç oynarim, Garp gibi piyon görmedim
Garp : Torunum olduğun için korsan olsan bile seni yakalamayacam
...
Garp : Luffy seni yakalamayacaktim ama Sengoku çok kizdi o yüzden kendini kolla
Sorsan emir dinlemez![]()
Ne anı kollamış reis adam merhamet etti ortadan ikiye bölecekti baba baba ben senin evladınım affet dedi diye öldürmedi istese çok rahat bb öldürülmüştü.Hani serideki en büyük saçmalıklardan biri bu savaş bunun yüzünden başlamış tüm sen dahil Wb korsanlarının hepsi ölmek üzere sen merhamet ediyorsun.Marineford da ki halinde en güçlü değil Wb. O Ünvan sadece lafta kalmış. Marineford da ki Wb. Kaido,Shanks ve Mihawktan güçlü değil. Big Momdan bile değildir. Teach zaten en uygun anı kollamış.
Two Piece okuduğunuza emin oldum artık ahahahshdjfkfjshsjkdShanks faresi hükümet adına büyük işler başarmış, Kaidoyu durdurup WBnin ölümüne neden olmak Sengokudan Amirallerden büyük hizmet nerden baksan.
Onca zamandir satranç oynarim, Garp gibi piyon görmedim
Garp : Torunum olduğun için korsan olsan bile seni yakalamayacam
...
Garp : Luffy seni yakalamayacaktim ama Sengoku çok kizdi o yüzden kendini kolla
Sorsan emir dinlemez![]()
Teach'in ne kadar güçsüz ve korkak olduğunu göstermek için böyle bişey yaptı.İntikam savaşında kesin Kuzan'da vardır.Başka türlü o savaşı kazanamazlardı.Yav bu oçoku mudur nedir, sanki kk seviyesi. Teach osursa bayılacak adamı sanki önemli biriymiş gibi law + coby + teach falan birleştirip yendirmişler. Yine Oda’nın saçma kurgusu.