Teşekkür ederim efenimAvatar güzelmiş.
Teşekkür ederim efenimAvatar güzelmiş.
Daha ne olsun adam ilk dominoyunu düşürmüş işte, geriside pamuk sökiğü gibi gelmiş. Hamsi öyle Marinejoayı karıştırabilecek kapasitede biri değil.Yalnız şu ana kadar gelen kısımda hala asıl işi (köleleri kurtarma) yapan fisher tiger. Shanks sadece onu serbest bırakmış
ya bi bitmedi bu luffy fanlarının hayali kardeşim yorgun kaidodan dayak yiyordu mental nerfli odağı luffyi yenmek olmayan kizaruya kondisyon farkından kaybediyordu g5 ne anlatıyonuzGear 5'i Egghead'deki gibi kullanmaktansa Wano'daki gibi kullanırsa daha iyi olur.Oradaki herkesi tokatlar.Egghead'deki Gear 5 Kizaru'yu doğru düzgün tokatlayamıyor.

Kizaru'dan ampul yaptı adam.ya bi bitmedi bu luffy fanlarının hayali kardeşim yorgun kaidodan dayak yiyordu mental nerfli odağı luffyi yenmek olmayan kizaruya kondisyon farkından kaybediyordu g5 ne anlatıyonuz![]()

Her ne kadar başkası onun zincirini sökmüş olsa da o direkt kaçmayıp hem başka kölelerin zincirlerini sökmüş hem de o kölelerin kendisiyle beraber marijoa dan kaçmasına yardım etmiş. Velhasıl kelam Fisher Tiger babayı yedirmeyeceğiz.Daha ne olsun adam ilk dominoyunu düşürmüş işte, geriside pamuk sökiğü gibi gelmiş. Hamsi öyle Marinejoayı karıştırabilecek kapasitede biri değil.
Hamsi resmen impel downun Buggysi olmuş sen hala adamı bana savunuyorsun.Her ne kadar başkası onun zincirini sökmüş olsa da o direkt kaçmayıp hem başka kölelerin zincirlerini sökmüş hem de o kölelerin kendisiyle beraber marijoa dan kaçmasına yardım etmiş. Velhasıl kelam Fisher Tiger babayı yedirmeyeceğiz.
Egghead'deki Luffy,Wano'daki Bigmom gibi dövüştüğünü herkes bilir.Fanlıkla alakası yok.ya bi bitmedi bu luffy fanlarının hayali kardeşim yorgun kaidodan dayak yiyordu mental nerfli odağı luffyi yenmek olmayan kizaruya kondisyon farkından kaybediyordu g5 ne anlatıyonuz![]()
Thriler bark benceHaraldın su tabakasının içerisinde bulmaya çalıştığı devasa gemi ne acaba.
Keşke sadece Kizaru'dan yapsa, goroseiler+Kizaru'dan yaptı Luffy reis.Kizaru'dan ampul yaptı adam.![]()