Acaba Mihawk kaç kere öldürdü Shanks'ı![]()
0. Ölüyü dirilten mühür olsa düşünebilirdim

Acaba Mihawk kaç kere öldürdü Shanks'ı![]()

Şimdi nasıl çıktığıda önemli.Buggy de basamakları hızlıca çıkıp yonko oldu ama kendisi çöpNeden saçmalık olsun yahu. Zaman atlaması oluyor . Basamakları hızlı çıkmıştır ? Shanks daha bebeyken basamakları hızlı çıkıp Yonkou oluyor mesela. BB yüzüne yara vermişken , Marineford'da dur sırası değil su an diyor. Demekki eskiden gücü yeterken simdi yetmiyormuş adama. Olabilir böyle şeyler. Garling flashback te çöp olabilir ama basamakları hızlı çıktığı belli. Kutsal şovalye lideri olup üstüne de Gorosei oldu adam.

Cehennemden daha çok denizaltı muhabbeti bunlar.Su altında derinlere iniyoruz her katemede.Abyss anlam olarak derinlik, uçurum anlamına geliyor.
Buggy ile Garling kıyaslama yahuŞimdi nasıl çıktığıda önemli.Buggy de basamakları hızlıca çıkıp yonko oldu ama kendisi çöp![]()
Hepimiz biliyoruz Buggy troll karakter
Garling troll olsa IM onu Gorosei yapmaz.Mühürler bence de deniz ile ilgili. Sığ, Derin , Uçurum - daha derinlik. Gücü veren de IM . IM bu gidişle deniz tanrısı felan çıkar . Imubosa mıydı neydi. İster misin Seviye arttıkça meyveleri olsa da denizde yüzsün bunlar ? Sığ seviyesi deniz kıyısında, Derin biraz deniz dibine inebilisn, Abyss ise özgürce denizde yüzsün ? yapar bak aklıma yattıCehennemden daha çok denizaltı muhabbeti bunlar.Su altında derinlere iniyoruz her katemede.
Sığ
Derin
Uçurum
Bu imunun tersten yazılışı umi : deniz/okyanus demek.Bu eleman büyük ihtimal su logiasını uyandırmış, bütün dünya sularına hükmediyor.Xebec imuya bu yüzden dünyanın kendisi diyor, one piece dünyası %99 su olduğu için.
Bu yönden bakarsak, şeytan meyvesi yiyip denize düşenin güçlerini kaybetmeside imuya bağlanabilir.

Tanrı vadisinde kutsal şövalyelerinin lideriydi zaten.Sonra başkomutan sonra da kadim oldu.Neden saçmalık olsun yahu. Zaman atlaması oluyor . Basamakları hızlı çıkmıştır ? Shanks daha bebeyken basamakları hızlı çıkıp Yonkou oluyor mesela. BB yüzüne yara vermişken , Marineford'da dur sırası değil su an diyor. Demekki eskiden gücü yeterken simdi yetmiyormuş adama. Olabilir böyle şeyler. Garling flashback te çöp olabilir ama basamakları hızlı çıktığı belli. Kutsal şovalye lideri olup üstüne de Gorosei oldu adam.
Biliyorum, derin denizlere abis denir. O yüzden uçurum yerine abis olarak çevirmeyi uygun gördüm.Cehennemden daha çok denizaltı muhabbeti bunlar.Su altında derinlere iniyoruz her katemede.
Sığ
Derin
Uçurum
Bu imunun tersten yazılışı umi : deniz/okyanus demek.Bu eleman büyük ihtimal su logiasını uyandırmış, bütün dünya sularına hükmediyor.Xebec imuya bu yüzden dünyanın kendisi diyor, one piece dünyası %99 su olduğu için.
Bu yönden bakarsak, şeytan meyvesi yiyip denize düşenin güçlerini kaybetmeside imuya bağlanabilir.
Oda'nın imu ile ilgili paylaştığı fotoğraflarda deniz teması vardı. Söylediğin o paylaşımlarla örtüşüyorQuora’da biraz arastirdim Abyss konusunu soyle yazmislar;
Kabaca cevirirsek Abyss, okyanusun derinligini simgeliyor yani en karanlik yeri Abyss oluyor, Balik Adam seviyesi Derin oluyor, yuzey kisimlari da Sig oluyor. Belki de Vegapunk’un demek istedigi deniz seviyesi yukseliyor yani dunya daha da Abyss’e yaklasiyor. Ha buradan Im’in Abyss’ten daha derin bir yerden geldigi de dusunulebilir
- Oceanic depths: Poets and mythographers equate abyss with the untamed sea-deeps (the “abysmal” waters) — a place of monsters, the source of primordial waters (Oceanus), and doors between worlds. The verb and noun family emphasize depth, bottomlessness and engulfing darkness