Reiper 'in featler efsane,O kadar korsan dünyayi fethederken Garp nerde kardeşim, lokasyon verir misin ?
Bölümü yorumluyorum ben, bölümde Garpın olmamasi da buna dahildir. Garp yerine Haraldin korsan avlamasi Garpa eksi yazar
Tohum atmazsan toprak mahsul vermez.
Garpta adamlık tohumu yok, E. Oda kendini de yirtsa Garpı adam olarak çizemez.
Xebec kral hakiyle saldirdi 3 ü de çizik almadi. Dağa çarpip kanayanlarla karistirdin herhal
Xebec yatsin kalksin dua etsin 3 lü dönüp öldürmediler Xebeci. Garp ve Roger iblis formundan cikarinca Xebec 5 10 dk insan gibi nefes aldi belki kurtulurum diye dua etti, karsinda 3lü olsa böyle bir ümide bile kapilamazdi
16 yildir forumdayim 1 kere Akainu övdugumu hatirlamiyorum. Hatta ETKİSİZ ELEMAN diye konu açmişligim bile var.
Akainudan 10 tane olsa yine Kaido ve BMye hasar atamaz.
5 yıldız olayi da filo amiralligi makamina veriliyor sahsa degil.
Mevzu Akainu ve Garp kiyasiysa tabi ki Akainuyu tutarim. Garp gibi yozlasmis degil harbici denizcidir. Goruseiye diklenmesi yeter. Garp ćapsızında o yürek yok.![]()
Hakisiz Boş paket Kid ile Law'a paket olan BM'ye 10 Akainu çizik atamıyormuş
. Gorosei+IMU'ya bile dalmış Garp çapsız yüreksiz, sadece Gorosei'ye racon kesmiş Akainu yürekli.. Sivil Masum demeden, gemiyi patlatıp, insanları delebilecek Akainu yozlaşmış değil. Katliamı ve ve sivil ölümüne öfkelenen kişi yozlaşmış. Harika salvolar..
paylaşırken kendi kendini çürütüyor 
Taze bıraktığı, söylediği featleri de unutmayalım. Seri sonu iyi güleceğiz..
Meyve hakiden önemlidir.
Arı kovanı 78 yaşında ki garp GV Garptan 10 kat güçlüdür.
Oden, Rogere eşit veya daha güçlü..
Bunlar hep Borderline Kaido sevdasından..