Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1167 Spoiler Yorumları

Garling gençliğini anlatırken aynen böyle :D

Oğlum Shamrock ve Shanks TV ye bir inişim var Kaido, Mom, Wb benden kaçıyor ( Kendini Garp sanarkene) . Mom alev attı yanıyorum ama ateşli kişiliğimden ötürü. Sonra baktım Garp Roger Xebec savaşıyor. Girdim araya bir tane ona bir tane buna çil yavrusu gibi dağıldılar. Xebec'e vururken ayarı fazla kaçırmışım oracıkta öldü gitti. Bu adam da zamanın en güçlü korsanı ona göre evlatlarım babanızı bilin :D Velhasıl kelam adanın kazananı ilan edildim , o ara da işe yaramaz anan seni sandığa koymuş Shanks oğlum yoksa seni kaybeder miyim hiç :D

Garlingi niye bu kadar küçüklediniz. Karşısında Xebec vardı ne bekliyordunuz.
Xebec karşısında bile değildi. Adam karısıyla çocuğunu omzuna atmış kaçarken ve onlarla muhabbet ederken Garling'i ve yanındaki iblis ordusunu takmıyor bile. Karısı ve çocuğu gidince de tekleyip geçiyor alayını. Garling'in karşısında Xebec var diyorsun da, Xebec'in karşısında da Dragon'un bile temkinli yaklaştığı Tanrı Şövalyeleri'nin lideri olan Garling var. İnsan ister istemez bir şeyler yapabilmesini bekliyor. Fakat bakıyoruz, yarı ölü haldeki Xebec'i öldürmeye geliyor, bir de Tanrı Vadisi'nin şampiyonu olarak geçiniyor.

Garling orada ne kadar genç olursa olsun insan daha güçlü olmasını beklerdi tabii.Geçmişe takılmamak lazım.Asıl önemli olan günceldeki güç değerleri.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık