Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1167 Spoiler Metin ve Resimleri

Bölüm adı: Ida'nın Oğulları

- Dünya Hükümeti, Harald'a bir görev vermiş. Harald artık korsanları avlıyor ve Sisteki Canavar olarak biliniyormuş.
- Harald, Tanrı Kılıcı olarak Dünya Hükümeti'ne hizmet etmeye başlamış.
- Dünya Hükümeti'nin mührünün üç seviyesi varmış, en düşüğü Tanrı Kılıcı olanmış (Gunko'daki gibi).
- 15 yıl önce Fisher Tiger'ı serbest bırakan kişi Shanks'mış. Sonrasında Harald ile buluşmuş, bu buluşma esnasında sol gözünü kapatıyormuş.
- Shanks, Mary Geoise'a gelerek Dünya Hükümeti hakkında bilgi toplamaya başışmış.
- Estrid'in memleketinden biri Ida'yı zehirlemiş.
- Loki o köye giderek ortalığı yakıp yıkmış ve "benim gerçek annem Ida'dır" demiş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Dünya Hükümeti, Harald'ı kalın bir sis tabakasının içinde sürüklenen bir korsan gemisini durdurması için Denizciler'e yardım etmesi adına görevlendirmiş. Sonrasında Florian Üçgeni'ndeki devasa şeyle alakalı bir konuşma geçmiş.

- Harald bundan öncesinde Beş Kadim tarafından çağırılmış ve kolunda Sığ Deniz Mührü varmış. Bu mühür, üçlü sistemin ilk adımıymış. Sığ, Derin ve Abis olarak üç kademesi varmış, Abis en yükseğiymiş.

- Roger'ın ölümünden sonra dünya Büyük Korsan Çağı'na girmiş ve Denizciler saflarını kuvvetlendirmek için devleri görevlendirmeye başlamış.

- Harald, Tanrı Şövalyeleri'nin bölgesinde Garling ile buluşmuş ve ondan çağırdığında anında kullanabileceği bir yaratık almış.

- 15 yıl önce yüzü maskeli olan bir Tanrı Şövalyesi'nin Figer Tiger'ın prangalarını kestiği gösterilmiş.

- Harald, Shanks ve Shamrock ile tanışmış. Shanks o sırada daha yeni Sığ Deniz Mührü'ne sahip olmuş ve Tanrı Şövalyeleri'ne katılmış. Yetenekleri o sırada Kutsal Toprak'ın yükselen yıldızı olan Shamrock ile eşitmiş.

- Harald, Shanks ile tanışmak istese de Shanks kendini "önemsiz biri gibi" tanıtmış, bu kısımda Fisher Tiger'ı serbest bırakanın Shanks olabileceği ima edilmiş.

- Elbaph'ta ise İda kritik şekilde hastalanmış ve başka bir diyardan bir şifacının gelmesi gerekmiş. Hajrudin şifacı bulmak için yola çıkmış. Loki ise bunu öğrenince öfkeden deliye dönmüş ve birinin İda'yı zehirlediğini düşünerek İda'nın köyüne saldırmış.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık