Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1167: Ida'nın Oğlu

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 65 82.3%
  • Orta

Kullanılan: 10 12.7%
  • Kötü

Kullanılan: 4 5.1%

• Kullanılan toplam oy
    79
Şimdi Fisher Tiger marigios a tırmanmış herkesi kurtarmıştı patladı bu... Fisher Tiger'ın kahramanlığı küçültüldü.

Mosa bildiğiniz bizim Deniz Kızı Shiroeshi çıktı hayırlı olsun.
Zaten köle olduğunu öğrendiğimizden sonra çok tırmanmış olabileceğini düşünmüyordum ama umuyordum, sağlık olsun. Zaten canlı kanlı tırmanırken gören yok ya bol kesen sallamış One Piece halkı.

Bu shamrock gerçekten kötü karakter mi acaba merak ediyorum. O da ters köşe yapabilir. Joy Boy soyundan gelen genler daha hakim gibi.

Boş yapan sensin bilmiyor gibisin. Episode 0'da Aokiji'yi alıp Roger'a gidiyor Garp. Sengoku'da Akainu'yu alıp... Daha amiral olmadan öncesi... Onlar için kullandım. Hem anlamıyorsun yazılanı hem de tepki veriyorsun bari doğru oku. :S Yanında genç hemşireler varken sake devirdi mi devirmedi mi? :S

En güçlü ünvanı kofti olduğunu hepimiz biliyoruz :S Neye göre en güçlü olduğunu bilmiyoruz ama :S Sakazuki karşında bir varlık gösteremedi ha hadi bahane olarak kılıç darbesi var diyelim... Dakikada 1 kalbi tekleyen adam "en güçlü" :S

Aynen Garp hiç Roger ile dövüşmedi sadece çinçaoyu yamultmak için antrenman yapardı sonra daha yapmadı. WB günlük Roger ile dövüştü. Birbirlerini görmüyorlar bile :D 1 kere Oden mevzusunda dövüştüler 3 gün ki o da öldürme iç güdüsüyle değil. :D
90 yaşındaki adama neden hemşireler bakıyor, alla alla, nasıl olur ya? kadın değil de erkek doktorlar ilgilenseydi daha mı çok tatmin olacaktın?

Roger için Bogar + Garp + Aokiji gidiyor. Öyle bile yakalayamıyor.

Yok öyle bir şey. En güçlü ünvanını Sengoku bile bağıra bağıra söylüyor. Sizin gibi fanlar hariç herkesin kabul ettiği somut bir gerçek. Yaşlı halinden ben de emin değilim ama görünen o ki ölene kadar yenebilen olmamış ki ünvan kendinde kalmış. Teach tayfası + Akainu + Diğer amiraller ve koramirallerin zarar verdiği + Squardo’nun zarar verdiği + Bunlar da yeterli gelmeyip Oda’nın hasta yaptığı adamı en güçlü olarak kabul etmemek için hiçbir neden yok. Bütün bunlara rağmen iki darbeye yok etti Akainu’yu. 1v1’de yaşlı halini alacak adam yok. Kaldı ki ben zirve halinden bahsediyorum.

Garp kimi yenebilmiş? Çinjao hariç? Kimse. Eee, daha ne hikaye anlatıyorsun. Wb en güçlü ünvan sahibi bildiğimiz 3-5 karakterden biri. Garp’ın ünvanı ne? Kahraman (onu da Xebec’i tek başına yendi palavrasıyla aldı). Garp’ı Wb’den güçlü yapacak elinizde tek bir veri yok.

Şimdi Fisher Tiger marigios a tırmanmış herkesi kurtarmıştı patladı bu... Fisher Tiger'ın kahramanlığı küçültüldü.

Mosa bildiğiniz bizim Deniz Kızı Shiroeshi çıktı hayırlı olsun.
Mosa Shirahoshi çıkamaz. Loki Mosayla konusurken Den Den Moshi de Mosanin silüeti gözüyor zaten. Jarul cikacak muhtemelen.

Shiki teklif etse de tınlanmayacak diye kendi kendine sebeplendirdiğin an delulu olduğun anlaşıldı arkadaşım.(devamını okumaya tenezzül edemem yani) Umarım toparlarsın🫡
Senin okuyup okumaman önemli değil, Güneş balçıkla sivanmaz

Yazik oldu, boş yorum yapmaya devam edeceksin o zaman maalesef.

Evrene de ben elimden geleni yaptim diye sorumsuzluk mesaji iletiyorum hemen :)

Bu da Garp olur.

Usta, Erdalın featleri Garptan katlarca daha fazla yav.

--Erdal, Ereni taklaya getirip hapse attiriyor
--Amaci icin önce Elifin yanindaki kizla sonra da Hüsrevin kizinla birlikte oluyor.
--Babasini taklaya getirip indiriyor.

Erdaldaki cesaretin, zekanin, planlamanin 10da 1 i yok Garpta.

Garptan olsa olsa Eren olur, sonlari da ikisinin hapis oldu zaten :)

Mosa Shirahoshi çıkamaz. Loki Mosayla konusurken Den Den Moshi de Mosanin silüeti gözüyor zaten. Jarul cikacak muhtemelen.

Senin okuyup okumaman önemli değil, Güneş balçıkla sivanmaz

Yazik oldu, boş yorum yapmaya devam edeceksin o zaman maalesef.

Evrene de ben elimden geleni yaptim diye sorumsuzluk mesaji iletiyorum hemen :)
O telesalyangoz farklı.Soğuya dayanıklı bir telesalyangoz o yüzden kıl görünüme sahip.
Diğer şeye gelirsek zaten biz One piece okuyoruz, Two Piece okumuyoruz.Korsanfan'da genelde One piece konuşuruz.Two Piece konuşmak istiyorsan Two Piece diye bir tartışma aç orada konuşabilirsin.

O telesalyangoz farklı.Soğuya dayanıklı bir telesalyangoz o yüzden kıl görünüme sahip.
Diğer şeye gelirsek zaten biz One piece okuyoruz, Two Piece okumuyoruz.Korsanfan'da genelde One piece konuşuruz.Two Piece konuşmak istiyorsan Two Piece diye bir tartışma aç orada konuşabilirsin.
-- Salyangoz konusanin görünüşünü aliyor, aksi 1 tane bile örnek yok, zaten devam cümlen dahil ne derece sacmaladigini gösteriyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık