Buna karşı bir şey demiyorum zaten hepsi için 10 yıl sonra zirvelerine geldi deniliyor. Ama benim bahsettiğim Manga'da hiçbir zaman WB için bu ünvanı ne zaman aldığının belirtilmemesi.Hepsi için konuşuyor orada Reis.
WB'nin böyle bir zamanda en güçlü olması Roger ve garp da yaşarken büyük artısını yazdırdı ona tabi siz hikaye anlatabilirsiniz xD
Sen ise şu an bu ünvana sahipmiş gibi davranıyon. Bunun için kanıt diye sunduğun Vivre Card bilgilerinde ise WB'nin God Valley'den 2 yıl sonra zirvesine geldiği söylenmesiydi. Bu bilginin Manga'yla çeliştiğini görüyoruz şu an.
Özet olarak kanıt olarak sunduğun Vivre verisi patladı diyorum. Sen neye göre şu an WB bu ünvana sahip diyon?

Üstüne üstlük bölümde Shiki Ochaku WB BM Kaido hepsine parantez açılmış. Hepsi için 10 yıl veya daha uzun bir süre içerisinde kendi nesillerinin belirleyici figürleri olacaktılar diyor. Yani günümüzde bildiğimiz hallerine evrilmeleri anlatılıyor.
Bu korsanların çoğu bölgeleri için savaştı diyip ancak içlerinden biri hepsini geçip imkansızı başardı diyor. Özel olarak Roger'a odaklanıyor. Bu haliyle @Reiper büyük patlıyor.

Son düzenleme: