Ağırdı.WB'nın kaderine terkettiği bir yoldaşına aittir. İsim konusunda yardımcı olmak isterdim ama sayı fazla olunca hangisi olabilir karar veremiyor insan.
Ağırdı.WB'nın kaderine terkettiği bir yoldaşına aittir. İsim konusunda yardımcı olmak isterdim ama sayı fazla olunca hangisi olabilir karar veremiyor insan.
Hangi kılıçlar onlar enma ve ameno habakiri vardı shunsui vardı bide 1.kitetsumu ne vardı galibaOlabilir Wano'dan da bir kaç tane ilk 12'den çıktı zaten yanlış mı hatırlıyorum.
Wb kaptanına sırtını döndü bu hiç yakışmadı
Loki'nin kimsesi yok gibi duruyor Shanks'ın aksine. Kalleş devler ve tayfasıyla araya alıp dövmüşte olabilir Loki'yi.Shanksa yenildiğine göre değil bence
En azından çabası anlamlı. Ayrıca uzun süredir teşkilatlanıyor illaki bir faydası dokunacakOna bakarsan Dragon gibi 100 değil 1000 devrimci olsa yine bişey olmaz ama devrimci oluyor.
Orada cahil olduğu için çabasının anlamı bişey ifade etmiyor.Kime karşı olduğunun farkında değil.Birebir şahit olmuş olsa belki böyle olmayacaktı.Çünkü karşısındaki devrim ile yıkılamayacak bir güç.Xebec gibi birini bile ne hale getirdi.Bu olanlara şahit değil.İstediğinde adaları bile yok edebilecek başka gücü var binlerce asker denizci ajan bunları saymıyorum bile.Sadece kutsal ejderler ve bunlara bağlı askerler olduğunu sanıyordu garibim.İm karşılaşmasına birebir şahit olanlara kızmanın anlamı olmadığını düşünüyorum.En azından çabası anlamlı. Ayrıca uzun süredir teşkilatlanıyor illaki bir faydası dokunacak
İşte, arkadaş garpın denizcileri korumak için kaldığını söyledi ben de bunun hiçbir şekilde anlamı olmadığını söylüyorum Xebec gibi bir yiğidi o hallere düşüren heriften daha onu tanımıyorken hatta kimi nasıl koruyacaksın. Ha Dragona cahil diyorsun da gördükleri ona harekete geçmesi için yetti (gerçi fiilen bir şey yapmadı daha o ayrıOrada cahil olduğu için çabasının anlamı bişey ifade etmiyor.Kime karşı olduğunun farkında değil.Birebir şahit olmuş olsa belki böyle olmayacaktı.Çünkü karşısındaki devrim ile yıkılamayacak bir güç.Xebec gibi birini bile ne hale getirdi.Bu olanlara şahit değil.İstediğinde adaları bile yok edebilecek başka gücü var binlerce asker denizci ajan bunları saymıyorum bile.Sadece kutsal ejderler ve bunlara bağlı askerler olduğunu sanıyordu garibim.İm karşılaşmasına birebir şahit olanlara kızmanın anlamı olmadığını düşünüyorum.
) ayrıca aradan o kadar zaman geçti adamın koca teşkilatı var ki Aokijinin bile o teşkilata mensup olduğuna dair teoriler var hal böyleyken sanıyorum bu adam günümüzde o günkü kadar cahil değildir. Aradaki fark şu Garp bir şeyleri değiştireceğine inanmayıp hayatına devam ediyor Dragon ise bu yolda somut adım atıyorOrada sadece kutsalların itliğinin başka boyutunu gördü zaten ne namussuz olduklarını biliyorlar ona rağmen yine denizciydi.Günümüzde de bilmiyordu anca Ace dünya toplantısından sonra yanlışlıkla olanları gördü tahtta birinin olduğundan bahsetti öyle az buçuk haberi oldu.Ha illa ilk çaylak hali gibi cahil değildir ama yine yeteri kadar bilgili olmadığını gördük.İlla faydası olmuştur ki aynı şekilde Garpın denizcilerde kalması faydalı olduğu gibi.Her ikiside sistemi yıkabilecek veya tamamen değiştirebilecek güce sahip değil anca kendilerinin faydalı olabileceklerini düşündükleri yerde insanlara yararlı olmaya çalışmışlar işte.İşte, arkadaş garpın denizcileri korumak için kaldığını söyledi ben de bunun hiçbir şekilde anlamı olmadığını söylüyorum Xebec gibi bir yiğidi o hallere düşüren heriften daha onu tanımıyorken hatta kimi nasıl koruyacaksın. Ha Dragona cahil diyorsun da gördükleri ona harekete geçmesi için yetti (gerçi fiilen bir şey yapmadı daha o ayrı) ayrıca aradan o kadar zaman geçti adamın koca teşkilatı var ki Aokijinin bile o teşkilata mensup olduğuna dair teoriler var hal böyleyken sanıyorum bu adam günümüzde o günkü kadar cahil değildir. Aradaki fark şu Garp bir şeyleri değiştireceğine inanmayıp hayatına devam ediyor Dragon ise bu yolda somut adım atıyor
Tam tersi bence; inancı olmasa neden denizci olarak devam etsin, üstüne düşeni yaptığı sürece en sonunda başarıya ulaşacağını biliyor, yoksa zaten basit olanı yapar ve denizcilerden ayrılırdı. Evren bile 800 yılda anca 1 tane Nika çıkarabilmişken Garp 38 yılda Coby'i sürdü piyasaya: Garp > Will of D.Aradaki fark şu Garp bir şeyleri değiştireceğine inanmayıp hayatına devam ediyor