Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166: Yeni Masallar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 44 57.1%
  • Orta

Kullanılan: 21 27.3%
  • Kötü

Kullanılan: 12 15.6%

• Kullanılan toplam oy
    77
Oda denizcileri ve hükümeti saf kötü çizeceğine biraz gri tonlarda çizse hiçbir sıkıntı olmazdı. Ama Tanrı vadisiyle beraber tamamen kötü olarak resmetti. Denizcileri bile öldürdü Im ama hala denizciler tanrı olarak görüp tapıyorlar kutsallara. Üstelik bu adadaki denizciler de infaz edilmedi yani ortada öyle üst seviye bir koruma kalkanı da yokmuş.

Yani sen bir oluşuma bu kadar çok kötü eylem yapıştırıp sonra denizciler eliyle bunun işlemesini devam ettirirsen ortada aslında bir bahane kalmaz. Tabi ben denizci erlerini koruyacam lafına yükselenler yine yükselsinler sonuçta onların fanı oldukları karakter Garp. Bizim için bir geçerli sebep değil.

Kölelik var, çoluk çocuk öldürme var, adaları tamamen içindekilerle yok etme var, insanların sırtına hedef tahtası koyup av partisi falan verme var ve bunlar yapılırken denizciler bu etkinliklerde kolluk kuvvetleri yada bizzat olayın içindeki infaz gücü olarak bulunuyorlar.

Dragon'un söylediği sözü de senden nefret ediyorum olarak çevirmeden ben, bence orada seni küçümsüyorum, seni umursamıyorum gibi bir şey diyor.
Kutsal ejderler tapan kişiler CP 0.Denizciler onlara hizmet etmeleri sebebi korkudan.Karşı çıkarsan direk öldürülsün.One piece ilk bölümdeki denizci birliği dünya hükümetinin sisteminin minik bir versiyonu.Herkes halk ve denizciler orada Albay Morgan'a tapıyordu ama tapmaları sebebi korkudandı.Karşı çıkınca öldürülüyordun.Albay Morgan yenilince halk ve denizciler kutlama yaptı.Dünya hükümeti de böyle olacak.Dragon davasında zafere ulaşılacak.Halk ve denizciler bunu kutlayacak.

Dürüst olacağım.Wb daha doğrusu Oda beni hayal kırıklığına uğrattı.Wb Rocks'a yardım ettirmemek yani ne bilim.Wb'ye baya bi ters.

Yalnız Herald bile ağlıyor en yakın arkadaşımı terk ettim diye, Rocks tayfasından bi kişinin umrunda değil. :D İhanet...
İhanet falan yok ortada. İhanet olması için arada bir bağın olması lazım. Hiçbir bağları olmayan toplama bir ekip onlar. Xebec IM'e karşı yanında o kadar kişi duracağını bile tahmin etmiyordu. Xebec hıyarı için fazla bile yaptılar, Davy Back saçmalığına esir olan canavarlar, Xebec düştüğü anda dağılacak tabi ki bundan doğal bir şey yok ki. Kaldı ki BM bunun yolunu en başından yapıyordu, kendi ailesini kurup silahlandırıyordu, sonsuza kadar sürecek bir mevzu olmadığı belliydi yani.

Diğer yandan Xebec hıyarı, tayfasını tayfa olarak görmediği için ailesinin bilgisini bile sadece Harald'a veriyor, ekibi ötekileştiriyor.

Etme bulma dünyası, 16 yıl boyunca tayfasını ötekiledi ve salağın birini arkadaşı belledi, o da Xebec'in g.tüne tekmeyi bastı işte, şimdi Xebecseverler köşede yalnız bırakıldık diye ağlayabilirler :)

İhanet falan yok ortada. İhanet olması için arada bir bağın olması lazım. Hiçbir bağları olmayan toplama bir ekip onlar. Xebec IM'e karşı yanında o kadar kişi duracağını bile tahmin etmiyordu. Xebec hıyarı için fazla bile yaptılar, Davy Back saçmalığına esir olan canavarlar, Xebec düştüğü anda dağılacak tabi ki bundan doğal bir şey yok ki. Kaldı ki BM bunun yolunu en başından yapıyordu, kendi ailesini kurup silahlandırıyordu, sonsuza kadar sürecek bir mevzu olmadığı belliydi yani.

Diğer yandan Xebec hıyarı, tayfasını tayfa olarak görmediği için ailesinin bilgisini bile sadece Harald'a veriyor, ekibi ötekileştiriyor.

Etme bulma dünyası, 16 yıl boyunca tayfasını ötekiledi ve salağın birini arkadaşı belledi, o da Xebec'in g.tüne tekmeyi bastı işte, şimdi Xebecseverler köşede yalnız bırakıldık diye ağlayabilirler :)
Reiper'a hak verdiğim konu bu sanırım.Ama Xebec'e hakaret etmen biraz abartı olmuş.Dediğin gibi sadece çıkardan oluşan tayfadan olacağı bu zaten.Wb önceden Oden'i almak istemesi sebebi de bu.Güçlü kişilerden hep benden ben kaptan olim şeyleri oluyor.Bu yüzden tayfa güvenli olmuyor.

WB severler derneğine kilit vurulması gereken yerden Xebec için ağlabilirler demen.. :S WB tam olarak bir fiyasko. Tanrı Vadisinde yaptıklarıyla geri planda kalmasıyla sürekli Roger-Garp-Xebec vurgusuyla bayağı bi patladı. Ve bu üçlüden ayrıldı.

Sana helal olsun bu rada yav WB hariç herkesi suçlandın. Katili savunan bir avukat misali... :D Ray-Gaban-Xebex-Roger-Garp... Bi Shanks kaldı herhalde onunda vardır bi hatası.

WB seni görse:

Arada bağ olmadığını nereden biliyorsun? "Çünkü öyle düşünüyorum." WB şov yapıyordu beraber yedik içtik sana borçluyum... :D Hee demek öyle şovmenlik yapmayacaktı...

Tayfa kaptan öldükten sonra dağılabilirdi. WB'nin daha adam ölmeden bırakıp gitmesi ağır rezillik. Ganzi, Shiki'den falan bi farkı yok WB'nin :S Sadakat 0. Koruma 0. Laf dinletme 0... :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık