Şöyle bir şey yaşanmış olabilirŞimdi unvan Garp'tan WB'ye nasıl geçti acaba.
Garp emekli oluyorum diyip WB al senin olsun mu dedi.
Aç tavuk misali diyorsun ha xDŞimdi unvan Garp'tan WB'ye nasıl geçti acaba.
Ace aptal cesaretliydi, o yüzden de öldü zaten. Akainudan önce Kaido WB Teach öldürürlerdi yiyecek ekmeği varmiş.Hikayedeki kusurlar Wbye eksi yazıyor eldekine bakarım ben.Aile aile deyip kendi tayfasında bile gariplikler ve tutarsızlıklarla dolu bir Wb oluştu.Ace sonuçta Kaido ile yüzleşmeye gidiyor.Kaido orada olsa zaten ne olacağını hepimiz biliyoruz.
Garpin yalan haberini yer mi anadolu çocuğu, WBnin gücünü görünce anlamislar en güclünün WB oldugunu.Şimdi unvan Garp'tan WB'ye nasıl geçti acaba.
adam 10 yıl mangakanın yazdığı ünvana inanmadı şuan yalan habere coşan birinin ağzından çıkan lafla garpı en güçlü yapmışAce aptal cesaretliydi, o yüzden de öldü zaten. Akainudan önce Kaido WB Teach öldürürlerdi yiyecek ekmeği varmiş.
Ace e bakip WByi yermek mantiksiz. Marco diyor zaten Odenin öldüğünü çok sonra öģrendik, buna ragmen defalarca kere saldirmayi dusunduk çok zaiyat veririz diye vazgectik diyor.
Ki bu da Marconun fikri. Ben WBnin kazanc görse bile Kaidoya saldirmayacagi kanaatindeyim. 6 yil abi kardes takilmis bu adamlar. Odenden daha yakin olduklari kesin.
Garpin yalan haberini yer mi anadolu çocuğu, WBnin gücünü görünce anlamislar en güclünün WB oldugunu.
Sonraki yillarda da Kaidonun gücunden öyle etkilenmisler ki Kaidoyu birak en güclü olmayi havada karada suda dis uzayda kimse yenemez demisler.![]()
Haberden öncesinde bile öyle düşünüyorlarmış. Burası kritik nokta.adam 10 yıl mangakanın yazdığı ünvana inanmadı şuan yalan habere coşan birinin ağzından çıkan lafla garpı en güçlü yapmış
Yav adamlar 2v1 alamıyor nereye en güçlü xD
Düşünüyorlarmış Reis sonra WB'yi görünce Sengoku bile farklı düşünmeye başlamış ahahaHaberden öncesinde bile öyle düşünüyorlarmış. Burası kritik nokta.
WB ünvanı nasıl aldı bilmiyoruz. Garp'tan sonra aldıysa bak sen işe.Düşünüyorlarmış Reis sonra WB'yi görünce Sengoku bile farklı düşünmeye başlamış ahaha
Yav sen dua et de haki yükseliyor desinler yoksa benden çekeceğin var 2v1ci xD
Garp'ın ünvanı yok ki sonra alsın reis ne anlatıyon sen xDWB ünvanı nasıl aldı bilmiyoruz. Garp'tan sonra aldıysa bak sen işe.