Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166: Yeni Masallar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 40 58.8%
  • Orta

Kullanılan: 19 27.9%
  • Kötü

Kullanılan: 9 13.2%

• Kullanılan toplam oy
    68
Yalan ağzına yuva yapmış günahımı alma ben Wbyi uçurmasına tek kelime etmedim güçlerine laf etmedim aksine Xebec normal hali adadaki herkesten daha güçlü olduğunu söyledim.Şeytan formu ile daha güçlü olduğunu söylüyorum.Kaido zaten daha meyvesini yeni yemiş Bm desen boş çuval her arcın kaybedeni.Wbnin gücüne rağmen topuk şovunu izlettiriyorlar sen hikayeye başlıyorsun sonra :D
Orada sen dedin dememişim zaten garpçılar diyorum xD adamlar 1 hafta kafa açtılar Wb uçtu wb uçtu diye sonra roger ile garp aynı anda uçunca da 1 hafta yine kafa açtılar garp, roger şöyle böyle güçlü diye xD

sen sadece hikaye anlatmada onlara benzer olarak sunduğum kardeşimizsin :utan:

--Uzaktan durup baktı zaten. Marconun babasının yanındayken de Rocksa doğru bakıyordu, gemideyken de uzaktan bakıyor, eksi yazmalık bir durum yok.

--Oden'e yardıma gitmemesi de çok normal, Odenle yanlış değilsem 2 yıl geçirirken Kaidoyla 6 yıl geçirmiş bu adam. E. Oda, eğer WBnin TV sonrasındaki 36 yılda Kaidoyla temasını çizerse daha net gösterir zaten, Kaidoya karşı Oden'i korumaz yani.

--Thatch konusunda ona ben de çok kırgınım :)
Uzaktan dediğim gemiden bakması değil savaşa yakın yerde durup akıbetini beklemesinden bahsediyorum ama adam gemi bulup gidiyor.Adamın kendi tayfasında wanolu var yahu senin memleketine çökmüşler demiyor illa Oden için bile yapmasına gerek yok.Ace bile gidiyor Wb gidemiyor Wanoya.Wb için hep bir bahane var.

Şu anlatılan hikayeye göre Karasakal babasının intikamı için nankörce meyve hırsızlığı yerine daha uygun şekilde güçlenip birer birer Rocks korsanları üyelerini avlayıp meyvelerini alsaymış hikaye olarak çok daha iyi olurmuş.Xebec gibi adamın oğluna bak hayal kırıklığı.

Şu anlatılan hikayeye göre Karasakal babasının intikamı için nankörce meyve hırsızlığı yerine daha uygun şekilde güçlenip birer birer Rocks korsanları üyelerini avlayıp meyvelerini alsaymış hikaye olarak çok daha iyi olurmuş.Xebec gibi adamın oğluna bak hayal kırıklığı.
Adam karanlik meyvesi icin bile 25 sene beklemis hocam o is biraz zor. Karasakal’in Kaido ile olasi bir savasini dusundum de imkansiza yakin onu yenmesi. Ama Luffy’e verdigi uyanis gibi Karasakal’a da uyanis verirdi yazar:D

@Reiper
Smoker konusunda yanıldığını düşünüyorum, adamın louge town'da olma sebebi, bir sürü korsanın akın etmesi, hatta:
Üstüne Luffy'e gereksiz takıntılı demişsin, hiç de gereksiz değil be abi:
Ayrıca halkını harbiden önemser, adamın dibidir
-- Bir sürü korsan akin etti diye LTde olduğu nerde geçiyor, hiç korsan kacirmadiginı söylüyor. X bir adada olsa yine iş yapardi Smoker. Korsanlarla mucadele etti demisim zaten.

-- Abi adam Roger gibi güldü diye de LT=>Alabasta => MF => PH kovalamazsin ya, az daha güçlü olsa diğer adalara da gelecek biraksan.

Rocks'ı öldüren Garling ve yardakçılarının yerde hareketsiz yatan Roger ve Garp'a bir şey yapmaması ne iş?
Gaban ve Ray tabana kuvvet hacılamislar yerdekileri.

Uzaktan dediğim gemiden bakması değil savaşa yakın yerde durup akıbetini beklemesinden bahsediyorum ama adam gemi bulup gidiyor.Adamın kendi tayfasında wanolu var yahu senin memleketine çökmüşler demiyor illa Oden için bile yapmasına gerek yok.Ace bile gidiyor Wb gidemiyor Wanoya.Wb için hep bir bahane var.
--Xebec WBnin anasi degil babasi degil, ayni tabaktan yemenin diyetini ortak düsmana yumruk atmak ve Xebecin kendini durdurmaya calisarak ödüyor zaten.

Xebec ailesi kaybolana kadar gayet bilincli konusabiyor. Yolumdan cekilin diyor, WBnin sorusuna evet yolunda duruyorsunuz gibisinden cevap veriyor. WB niye engellesin ki bu adami, belki çok tatmin edici bir cevap degil ama malzeme bu yani hikayede kusur var WBde yok.

--Ace Wanoyu kurtarmaya mi gidiyor :) yanlislikla gitmiş, şansi yaver gittigi icin de cikabiliyor. Kaido orda olsa Ace 5 yil hücrede kalir, o sirada Teach Lordluk icin Luffyi denizcilere teslim eder biri ID de biri Wanoda hapiste cururlerdi, Kaido reyizin adadan ayrilmasi bile tarihin akisini degistiriyor :)

Linç yemeye hazırım.

Bölümü okuyunca fikrim değişti.

Harald'a az bölüm ayrılmış olması dışında iyi yazılmış bir karakter olduğunu düşünüyorum ve karakteri beğendim.
Karakterin, aptal olması veya ciddi hataların yapmasının önemi yok önemli olan karakterin alt metninin olması ve tutarlı olması.

Oden'e çok benzeyen ve tekrar eden bir kurgusu var. Vurdumduymaz, hoyrat bir adam bir kadınla tanışıp değişiyor ve amacı doğrultusunda fedakarlıklar yaparak ölüyor.
Benzer kurguya gitmiş ve yeterince panel ayırmadığı için çok iyi yansıtamamış olsa da genel manada tutarlı ve iyi yazılmış karakter olduğunu düşünüyorum.

Sadece spoilera bakında çok daha farklı düşünmüştüm.

-- Bir sürü korsan akin etti diye LTde olduğu nerde geçiyor, hiç korsan kacirmadiginı söylüyor. X bir adada olsa yine iş yapardi Smoker. Korsanlarla mucadele etti demisim zaten.

-- Abi adam Roger gibi güldü diye de LT=>Alabasta => MF => PH kovalamazsin ya, az daha güçlü olsa diğer adalara da gelecek biraksan.

Gaban ve Ray tabana kuvvet hacılamislar yerdekileri.

--Xebec WBnin anasi degil babasi degil, ayni tabaktan yemenin diyetini ortak düsmana yumruk atmak ve Xebecin kendini durdurmaya calisarak ödüyor zaten.

Xebec ailesi kaybolana kadar gayet bilincli konusabiyor. Yolumdan cekilin diyor, WBnin sorusuna evet yolunda duruyorsunuz gibisinden cevap veriyor. WB niye engellesin ki bu adami, belki çok tatmin edici bir cevap degil ama malzeme bu yani hikayede kusur var WBde yok.

--Ace Wanoyu kurtarmaya mi gidiyor :) yanlislikla gitmiş, şansi yaver gittigi icin de cikabiliyor. Kaido orda olsa Ace 5 yil hücrede kalir, o sirada Teach Lordluk icin Luffyi denizcilere teslim eder biri ID de biri Wanoda hapiste cururlerdi, Kaido reyizin adadan ayrilmasi bile tarihin akisini degistiriyor :)
Hikayedeki kusurlar Wbye eksi yazıyor eldekine bakarım ben.Aile aile deyip kendi tayfasında bile gariplikler ve tutarsızlıklarla dolu bir Wb oluştu.Ace sonuçta Kaido ile yüzleşmeye gidiyor.Kaido orada olsa zaten ne olacağını hepimiz biliyoruz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık