Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166: Yeni Masallar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 40 58.8%
  • Orta

Kullanılan: 19 27.9%
  • Kötü

Kullanılan: 9 13.2%

• Kullanılan toplam oy
    68
Ben hala Wb severim ama yaptıkları ve yapmadıkları var bariz ortada gücünün hakkını vermemiş karakter oldu fena eksi yedi.Kötü hikaye kurbanı oldu ama bu kötü hikayeye kurban olan ilk karakter değil. @RedTeroR ün sevmediği karakterlere kötü hikaye kurgusu yüzünden neler yaptığını biliyoruz burda hikaye anlatmasın boşuna diye tüm çabamız :D
2v1'de şebek döver dedim o kadar başka bir şey yok xD

Oradaki suçun WB'nin değil,Oda'nın suçu olduğunu herkes bilir.Sırf Xebec ölsün diye böyle yaptı.
Bu mantıkla kimseyi suçlama garling şerefsizde deme çünkü oda yaptı?
"Arkadaşlarını dikkatli seç" denir mi orada? Rocks ve Harald'ın arasını açan kişi net olarak Ida'dır. Rocks ilk geldiğinde onu sarayında ağırlayan Harald, zamanla ülkenin içine bile almamaya başlıyor. Rocks aynı Rocks oysa. İşte Ida'nın zehri etkisini burada gösteriyor.
İdanın kötü niyetli olduğunu sanmıyorum harald az adam olsa kendi kararını verebilirdi.
Ben hala Wb severim ama yaptıkları ve yapmadıkları var bariz ortada gücünün hakkını vermemiş karakter oldu fena eksi yedi.Kötü hikaye kurbanı oldu ama bu kötü hikayeye kurban olan ilk karakter değil. @RedTeroR ün sevmediği karakterlere kötü hikaye kurgusu yüzünden neler yaptığını biliyoruz burda hikaye anlatmasın boşuna diye tüm çabamız :D
Wb bizde severiz yahu ama wb de koşmayı çok sevior maşallah

Demon rox>prıme garp~prıme roger>~base xebec>~prıme wb>tv garp~tv roger>wano kaido>wano linlin>prıme ray>prıme gaban>tv linlin>tv kaido>tv ray>tv gaban

Hocam Harald’in vahsi kisiligi, gucu, gittigi yerlerde kendisine saygi duyulmasi vesaire bu kadin ile tanismadan once vardi ne hikmetse kadin bu adamin beynini yikadi sut dokmus kediye benzetti. Harald Cocuklar Duymasin’daki Light Selami gibi kilibik bir sey oldu
Benzetme güzelde hocam Light erkeklik haraldın ruhunda varmış haluk mentalitede adama ida denk gelsin bak noluo harald haluk mentalitede olsa tanrı vadisinde imi ikiye bölerdi :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık