Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166: Yeni Masallar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 40 58.8%
  • Orta

Kullanılan: 19 27.9%
  • Kötü

Kullanılan: 9 13.2%

• Kullanılan toplam oy
    68
20 yıl denizcilik yapıp hiçbir şeyden haberi olmayan garpı anımsattı xD
Hiçbir şeyden haberi olmamak dediğin üstü örtülerek yapılan katliam olayları mı? Bu işi araştıranların bile sesi kesiliyor. Garp'ın bunları Tanrı Vadisinde öğrendiği açıkca çizildi. Organizasyonun 10 milyonlarca personelden oluştuğu söyleniyor. Sengoku Garp'a biz uçurumun dibindeki kişileriz hiçbir şeyi değiştiremeyiz diyor. Adamların politik siyasi bir güçleri de yok.

Garp ile WB'nin durumu benzer bile değil. WB'nin gözü önünde oldu her şey ve malak gibi gitti. Kaptanını 3 tane sırtlanın önüne attı. Kelime israfıdır şu an WB.

Garp'ı hep smoker'a benzetiyorlar ama alakası bile yok. Öncelikle smoker'ın bu heriflerden(Imu vs) haberi yok, ikincisi smoker Garp'ın 8 mil yanına bile yaklaşamaz güç olarak, ona rağmen emirleri reddeden biri. Smoker halkı korumak için bu kadar uğraşıyor, ekip arkadaşlarını değil. Senelerdir Garp'ın yaptığını iddia ettikleri şeyin gerçeğini yapan bir herif. Adalarda hatunlarla takılıp keyif sürerken Roger'ın adını duyunca anca götünü kaldırıyor Garp, smoker öyle mi? Herifin defalarca nerede yavşak puşt korsan varsa içeri tıktığını defalarca gördük, Garp'ın neyini gördük? Şimdi diyeceksiniz ki Smoker da Garp'ın Roger'ı kovaladığı gibi Luffy'i kovalıyor, aynı şey. Bunların da alakası yok, Roger'ı idamında söylediği sözler sonrası dünyaya nasıl etki ettiğini bizzat yaşayan biri Smoker, herifin gözünde ne kadar ipsiz sapsız varsa denizlere açılıp katliam yapıyor onbinlerce adada, travmatik bir durum adam için belli ki, herif perspektifinde böyle bir adam = düzensizlik ve katliam. Luffy'de de bu potansiyeli daha serinin başında gördüğü için yılanın başını büyümeden kesmeye çalışıyor, kişisel münakaşasından değil. Zaten Luffy ile olan iletişimi incelerken sinir ve nefret yok herifte, sadece yapması gerektiği şeyi yapmaya çalıştığı belli, bir de Roger ile Garp'a bakın, nasıl da ihtirasla saldırıyorlar birbirlerine. O yüzden geçiniz efendim.
Katılıyorum. Garp ne Smokere ne de Fujitora ve Cobye benziyor. Hatta rütbesi Garptan daha yüksek olan Fujitora bile kaç kez baş kaldırıyor ve gerçekten adalet için uğraşıyor. Bu üçü gerçek denizcidir.

La şakamı bu koby temizlikçinin tekiydi her haltına garp önayak oldu şuan elde ettiği gücün temelide garpın eğitimleri ve garpın çalışma stili millet ne yaşıyor açık açık garpın kobylere ders verildiği gözüktü halen safsata sıkıyosunuz valla şu forumda bi kesim var seriyi okuyormu okumuyormu anlamış değilim.

@RedTeroR wb nin yüzündeki yaralar nası oldu sence bu bölümde ?

@Kuromi Harald konusunda adam kendini ezidrecek şekilde irade koyuyor. Elbaf için temel motivasyonu barış muhabbeti, fakat altı doldurulmadığı için soru işaretleri oluşuyor. Onun için İrade+haki konusunda ben tezatlık göremedim hocam.
Kendini tamamen feda etmeyi göze alarak istediğini elde etmeye çalışması tabi irade göstergesi evet ama motivasyonu bana geçemedi o yüzden sitemim. Oden'de de aynı şey olmuştu. Bu kadar güçlü karakterler maymun gibi saçma sapan hareketler yapınca insan bu mu yani diyor.
Garp'ta ise Sword'u kurdu ya da buna ilham kaynağı olacağı büyük ihtimal, Denizciler konusunda sadece rütbe olarak düşünmemek gerekiyor. Burada Denizcileri sembol olarak söylüyor. Bu sembolü iyi-kötü kavramın da düzen olarak belirtiyor. Kesinlikle Garp'la ilgili bir FB görmemiz lazım, Geçmiş hayatı, Denizcilerde ki hayatı gibi.. Buranın altı doldurulmazsa burada da soru işaretleri oluşuyor.
Bu olaylardan sonra ne yaptığı ile alakalı birkaç flashback güzel olur cidden. Emre itaatsizlik yapılabiliyor olması fikrini denizcilere aşılamış olabilir sword fikriyle. Kafana uymayan bir emir mi geldi, zaten istifa kağıdı hazır vur kapıyı çık. Yani eğer o başlattıysa bu akımı altı dolar benim için tanrı vadisinden sonra denizcilerde kalmaya devam etmesi kararı.

La şakamı bu koby temizlikçinin tekiydi her haltına garp önayak oldu şuan elde ettiği gücün temelide garpın eğitimleri ve garpın çalışma stili millet ne yaşıyor açık açık garpın kobylere ders verildiği gözüktü halen safsata sıkıyosunuz valla şu forumda bi kesim var seriyi okuyormu okumuyormu anlamış değilim.

@RedTeroR wb nin yüzündeki yaralar nası oldu sence bu bölümde ?
Bu yaralar nasıl oldu ?

Hiçbir şeyden haberi olmamak dediğin üstü örtülerek yapılan katliam olayları mı? Bu işi araştıranların bile sesi kesiliyor. Garp'ın bunları Tanrı Vadisinde öğrendiği açıkca çizildi. Organizasyonun 10 milyonlarca personelden oluştuğu söyleniyor. Sengoku Garp'a biz uçurumun dibindeki kişileriz hiçbir şeyi değiştiremeyiz diyor. Adamların politik siyasi bir güçleri de yok.

Garp ile WB'nin durumu benzer bile değil. WB'nin gözü önünde oldu her şey ve malak gibi gitti. Kaptanını 3 tane sırtlanın önüne attı. Kelime israfıdır şu an WB.
Sen yersin işte reis biz yemiyoruz.

Sokağa çıksan 20 yıl trde yaşayıp ekonomi çok güzel diyeni de bulabiliriz ama biz yapmıyoruz onu xD

Adam 20 yıl denizcilik yapmış birşeyden haberi yok sana afiyet olsun kardeşim biz yemiyoruz.

Tanrı Vadisi'nin en büyük eksi yazanı kesinlikle Beyazbıyık. Garp'ın sürecini '''Daha büyük bir şey planlıyordu'', ''Olayı kökünden çözmek için bekliyordu'', ''Tek başına bu adam, bir şey yapamaz''' gibi bir sürü gerekçe ile çözebilirsin ama WB'nin yaptığı tamamen karaktersizlik. Yahu senin kaptanın/yoldaşın deli dana gibi sana ve etrafına saldırıyor, durup bu adam niye saldırıyor merak edip adama yardımcı olmuyor. Tamam adamı dövemezsin ama en azından durdurmaya çalış. Elin yabancısı Garp ve Roger bile bunu yaptı, sen denemedin bile. Hatta gülerek ortamdan kaçıyor. Bu kaçıncı terk edişi sayamadım ben. Biz gözümüzde büyütmüşüz WB'yi. Her zaman böyleymiş de yeni yeni inanıyoruz artık.

Malesef bulunduğu konum/ fos çıkma olarak en zirve kişi WB oldu. Hem karakter olarak, hem güç olarak. Koskoca Tanrı Vadisi hadisesinde rezil rüsva oldu iyice. O yüzden ilk tanıtımlara aldanmamak gerektiğini gösteren en net karakter oldu galiba.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık