Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166: Yeni Hikayeler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 16 61.5%
  • Orta

Kullanılan: 6 23.1%
  • Kötü

Kullanılan: 4 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    26
Oda yazmayı bırak çizmeyi de bilmiyor.
Bütün kadınlar tek tip, bütün karakterler tek tip.
Arada bir iki tane herhalde gerçek hayattan örnek alıp koyuyor oraya. :D
Bütün karakterlerin tek tip olduğuna katılmıyorum ama kadın karakterler gerçektende öyle. Nami,rebecca,vivi vs. birbirine çok benziyor.

--Kobynin yaptıklarını Garp'a atfetmek
--Koby'e Garp'ın mentor olduğunu ileri sürmek
--Koby ile Garp'ı denk görmek

Hakikaten komik mevzular.

Garp'ın şöyle 1 tane bile paneli yok, Koby'e adamlar açık açık o bir aziz diyorlar.

Koby, Garp gibi bencil değil, kibirli değil, kural tanımaz değil, Garpla tamı tamına zıt, doğuştan iyi, kendisini değil başkalarını düşünen ve her fırsatta bunu gösteren Kuma'ya en yakın İYİ denilebilecek karakter.

Garp'ın şöyle sivil kurtardığı 1 tane bile panel yok, Garp korsanları dövünce otomatikman iyilik yaptığını düşünen süzme salak bir karakter.

Ben de spo yorum konusunda yazmıştım, panellere bakınca Ray ve Gaban'ın şövalyelere denk gelmeme ihtimali yok, hatta aynı anda ordaydılar ancak Xebeci kurtarmadan Roger ve Garpı alıp kaçtılar bana kalırsa.

Dövüşmüşler midir, bence direkt kaçtılar ama aksi de mümkün olabilir. Ray Shakkyi kurtarmadan önce zaten bayağı hırpalanmış haldeydi o yaralara o sırada da almış olabilir bence. Bakmak lazım.
Ve Garp geçmişini tam olarak görmeden ona eleştiri yapmak Garp'a haksızlık olur.Ayrıca buradaki gösterdiklerin Garp'ın neden Coby'nin denizcilerin geleceği olarak adlandırdığını anlaşılmıştır.Garp denizci olmuş Luffy olduğunu herkes bilir. Garp ve Luffy ikisi de bencil karakterler.Kuma geçmişinde Dragon gömülüyordu pişman olundu,şimdi Garp gömülüyor, umarım aynı senaryo yaşanıp pişman olurlar.

Bide demekki domi reversi olmuş biride eski haline dönebiliyormuş onuda öğrendik. :good:
Görünen o ki Xebec'in reserve Kadimlerinkinden farklı, diğerleri tam teslimiyet+kontrat üzerinden yapılmış gibi. Curse muhabbetinde Roger-Garp'ın IMU'nun hakisinin üstesinden gelip gücü iptal ettiğini söyleyebiliriz. Bu noktadan baktığımız da final de IMU'dan yüksek hakiye sahip olanlar ya da, Yami Yami gibi anti özelliği olanlar, final de bu gücü ya da meyveyi iptal edecek görünüyor. Luffy'nin hakisi güçlendikçe muhtemelen ikinci bir uyanış yaşayacak. Realiteyi bozma anlamın da daha da ekstrem şeyler görebiliriz.

Bölüme bakacak olursak, Xebec'in böyle bir final görmemesi gerekirdi. Hiç olmazsa tayfasında ki WB-Kaido gibi elemanlar üzerinden bir sekans görseydik.. Sengoku tarafı hükümetin nötr ve gerekirse çoğunluğun düzeni için gerekirse yozlaşacağını gösterdi. Morgan news konusu beklenildiği gibi false rapor oldu. Garp'ın bu nedenle rahatsız olduğu belliydi. Diyalogları ise iki taraf için tatmin edici, Garp olması gerektiği gibi konuşmuş. Hükümetin Denizci tarafında, siyah-beyaz döngüsünü tema olarak bu ikisi temsil ediyor.

Harald'ın temel motivasyonu barış+günah denklemin de olsa da, bununla ilgili tatmin edici bilgi yok. Ondan Harald'a nötr bakıyorum.

@Kuromi Harald konusunda adam kendini ezidrecek şekilde irade koyuyor. Elbaf için temel motivasyonu barış muhabbeti, fakat altı doldurulmadığı için soru işaretleri oluşuyor. Onun için İrade+haki konusunda ben tezatlık göremedim hocam.

WB konusunda ODA olayları diyebiliriz. Adamın aile ve sevdiklerini koruma muhabbetinden Baba figürü olarak bize yansıtmak istedi. Fakat ilerleyen süreçler de Oden'in ailesi, Thatch ve Xebec konusunda baktığımız da böyle olmadığını söyleyebiliriz. WB'ye ne yazık ki -leri verdirtmeye devam ediyor.

Garp'ta ise Sword'u kurdu ya da buna ilham kaynağı olacağı büyük ihtimal, Denizciler konusunda sadece rütbe olarak düşünmemek gerekiyor. Burada Denizcileri sembol olarak söylüyor. Bu sembolü iyi-kötü kavramın da düzen olarak belirtiyor. Kesinlikle Garp'la ilgili bir FB görmemiz lazım, Geçmiş hayatı, Denizcilerde ki hayatı gibi.. Buranın altı doldurulmazsa burada da soru işaretleri oluşuyor.

Son düzenleme:
Belki yapıp oda tarafından gösterilmemiştir.
Bunları Alpa yer işte ben yemiyorum, nasıl ki WB, şebeğin lafına rağmen ne olduğunu anlayacak kadar aklı başında biri olması gerekiyorsa garpın da 20 yıl çalışıp ne olduğunu anlayabilecek çapta bir akla sahip olması lazım.

Bahaneyi WB için de söylersin, zaten tayfaları bile doğru düzgün tayfa bile değil ona bakarsan.

--Kobynin yaptıklarını Garp'a atfetmek
--Koby'e Garp'ın mentor olduğunu ileri sürmek
--Koby ile Garp'ı denk görmek

Hakikaten komik mevzular.

Garp'ın şöyle 1 tane bile paneli yok, Koby'e adamlar açık açık o bir aziz diyorlar.

Koby, Garp gibi bencil değil, kibirli değil, kural tanımaz değil, Garpla tamı tamına zıt, doğuştan iyi, kendisini değil başkalarını düşünen ve her fırsatta bunu gösteren Kuma'ya en yakın İYİ denilebilecek karakter.

Garp'ın şöyle sivil kurtardığı 1 tane bile panel yok, Garp korsanları dövünce otomatikman iyilik yaptığını düşünen süzme salak bir karakter.

Ben de spo yorum konusunda yazmıştım, panellere bakınca Ray ve Gaban'ın şövalyelere denk gelmeme ihtimali yok, hatta aynı anda ordaydılar ancak Xebeci kurtarmadan Roger ve Garpı alıp kaçtılar bana kalırsa.

Dövüşmüşler midir, bence direkt kaçtılar ama aksi de mümkün olabilir. Ray Shakkyi kurtarmadan önce zaten bayağı hırpalanmış haldeydi o yaralara o sırada da almış olabilir bence. Bakmak lazım.
@Alpamis
Coby hakkında verdiğin örnek o kadar komik ki, adam savaştan sonra zaten bunalıma giriyor, bu adalet olamaz deyip Swords'a katılıyor. Garp gibi 60 sene takılmıyor denizcilerde.

@Alpamis
Coby hakkında verdiğin örnek o kadar komik ki, adam savaştan sonra zaten bunalıma giriyor, bu adalet olamaz deyip Swords'a katılıyor. Garp gibi 60 sene takılmıyor denizcilerde.
Denizciler'de mi hala Coby değil mi? Katılıyor dediğin Swords'u bile Garp'ın kurmuş olma ihtimali var.:D Ki Swords grubundakiler hala Denizci ve yeri geldiğinde üstlerinin emirlerini yapıyorlar. Coby için bulabildiğin bahane bu mu?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık