Dostum tek başlarınayken tüm hakilerini koyup saldırmadı adamlar zaten ben de sana bunu diyorum
Koysa ne olacak ? İkisi de en güçlü ataklarını yapmışlar, var olan tüm hakilerini yükleyip üstelik bunu aynı zamanda yapıyorlar ki haki savunmasını tamamen geçebilsinler ve kritik zarar verebilsinler.
1v1 de Roger ya da Garp, bu ikilinin final ataklarındaki kadar gücü+hakiyi nasıl çıkaracak da yenecek Xebec'i ? Varsayım üzerinden gidilecek bir konu değil bu.Teke tekte zaten her şeylerini ortaya koyduklarında bunu zaten yapabiliyor olsalar yazar neden 2v1 çizsin dövüşü.
Öyle savaşmaya devam edebilirler ama bunun da uzun vadede kendilerini tüketeceğini söylüyorlar.
Benim dediğime geliyor. Xebec'i yenmeleri için tek şansları, var olan en güçlü ataklarını aynı anda adama uygulamaktı. Bunu yapmasalar ve dövüş uzasa kaybedeceklerdi. Kendileri söylüyor. Son saldırıları işe yaramasa gene kaybedeceklerdi. Hakeza bunu da kendileri söylüyor.
Bu bazılarının algısını kastığı gibi anca saldırıları birleştirerek hasar verdiler hakisini aştılar gibi bir durum değil. Olay adam üzerindeki laneti kaldırmak.
Laneti kaldırmaya düşündükleri kısım dövüşün başı,Garp diyor bu laneti düzeltemez miyiz diye. Sonrasında olayın çok daha ciddi olduğunu bu gidişle öleceklerini dile getiriyor adamlar. Laneti falan umursadıkları yok sonrasında bildiğin all in yapıp indirmeye çalıştılar herifi. Üstelik Xebec beni öldürün dedi kaç defa. Adamın dediğine saygı duyup yapmaya çalıştı bu ikili de.
Ayrıca karşıdaki adam normal Xebec değil Hala daha bu normal Xebec ile vs atıyorlarmış gibi lanse ediyorsunuz.
Xebec sanki normalde zayıftı da onlarca kat güçlendi gibi yorumlayan sizler derseniz objektif gram olmaz yalnız. Herifin kutsal toprakları bastığında gösterdiği haki featleri yıllar sonraki Garp ile Roger'ın gemideki haki featlerinden üstün. Ne Garp'ın ne Roger'ın gösterdiği featleri adamdan üstün.
Adalet kapısını kesmiş adam Kaido'yu elinin tersiyle fırlattı diye super saiyan açmış goku muamelesi yaptın adama. Adamın base hali 18 yıl önce amiral öldürüyor yoldan geçerken,adalet kapısı kesiyor,amirale kmlerce uzaktan ayar vermiş adamın babası+şeytan ordusunu tokatlıyor.
Sanki Xebec'in base hali Garp ile Roger ile eşit hatta zayıftı gibi bir durum yapmaya çalışıyorsunuz fakat kazın ayağı öyle değil. Herifin sağ kolu bile Roger'ı kitliyordu savaşta. Base Xebec bile Roger ya da Garp'tan üstün.
Yazar karakterin ilk aksiyon aldığı panelde bile vurguladığı, övdüğü kılıç tekniklerini kullandırmadı Roger ya da Garp'a karşı.Buna rağmen nerf demiyorum ben.Sen biraz daha zorlarsan Garp ile Roger merhamet etti diyeceksin Xebec'e karşı.
Tanrı vadisinde Xebec>Roger=Garp>WB>diğerleri.