Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166 Spoiler Yorumları

Atsana o sayfaları. Geçen bölüm senle bunu tartıştık. Ben hasarları attım sonra iyileştiğini gösterdim. Sen onlara hasar değil çizik atamamışlar diyordun. Şimdi ise tam tersini söylüyon. Bu ne lahana turşusu be abi.
40 kere attık sayfaları. Garp ve Roger zaten yüksek hasar bırakamıyorlar onu şuan da diyorum o yüzden durumları içler acısı. Bilinçli şebek ikisini alır dememin sebebi de bu.

Çünkü şu son saldırı olmasa şebek 3-5 tane garp artı roger dövecek gibi takılıyor. Çaresizlikten ne var ne yok saldırıyorlar adama hatta saldırı attıktan sonra bir şeyleri kalmadığından bilinçsiz yatıyorlar ama sana kalsa her şeylerini kullanmamışlar falan xD İyice leylaya bağladın Reis.

Garp ve Roger için kurtarır tek şey hakinin yükseldiğinin söylenmesi, öteki türlü ağır ezilmişler.

Ben de farklı bir şey söylemiyorum, ama sen her şeyleri ile tek tek saldırsalar da belki yenebilirlerdi diyorsun. Oysa teke tek dövüşte şansları olmadığını kendileri bizzat söylüyor.
Yenebilirlerdi demedim bu sahnedeki hasarın aynısını kendi taraflarında atardılar ama bu yeterli olmazdı.

Aynı şey işte. Yetmeyeceği için birlikte saldırmak zorunda kalıyorlar.
Aynı şey değil işte. Savunmasını aşabilmek için haki birleştirmeyle adamı yenmek için birleşmek arasında fark var.

Savunmayı aşmak yenmek demek değil çünkü. Bu arada öldürme amaçlı da vurmamışlar gibi duruyor. Yeni gelen diyaloglara göre Garp ve Roger, Rayleigh ve Gaban'a Xebec'i soruyorlar o nerde diye.

Aynı şey değil işte. Savunmasını aşabilmek için haki birleştirmeyle adamı yenmek için birleşmek arasında fark var.
Kendi sorunun cevabını kendin vermisşin.Adamı yenebilmek için hakisini aşabilmek lazım.Hakisini de aşabilmek için varını yoğunu ortaya koymuş, işe yaramazsa öldük bittik diyen iki adam var. Her şeylerini vermişler.Bilinçleri bile açık değil heriflerin. Teke tekte aşabilecek olsalar neden güç birliği yapsınlar.

Gaban ile Ray bunları aldığında bilinçleri daha taze açılıyor. Adamlar tüm güç dövüşmemiş ellerinden geleni yapmamış diyorsunuz bide.

Tüm güçleri ile dövüşmeseler ölecekler, saldırıları işe yaramamış olsa gene ölecekler. Yıpratma savaşına girsek kaybederiz, varımızı yoğumuzu kullanalım diyor adamlar.

--Kral haki kullanmak için ille akil mi lazim, senin sorun baştan hatali :)

Veletken Dof/ Ace/ Yanlis degilsem Yamato kral haki kullaniyor, Luffy tek yemis vaziyette yerde baygin yatarken milleti bayiltiyor, bilincli mi kullaniyorlar ?

-- Yukarda bir yerlere yazdim.zaten, 4xYonko lvl diye tahmin ettim, siparişim salatalik çıktı ne yapayim :)

Yonko lvl Xebec kendi akil ve bilinciyle Domi olsa o kadar güce erişebilirdi ama baktigımız sahnelerde böyle bir şey yok.

Bakiyoruz, kendi tekniklerini kullanmiyor, Garpa kilic sokmaya calismak gibi malca hareketleri var, son panelde tepki vermemek gibi akilsizca davranislari var,

Çok basit IMe isimli saldiri atiyor Xebec, Iblis olunca niye atmiyor

Garlingin kafasini ayni anda 2-3 yerden kesmiş Xebec, 4x güçlenince niye Rogera Garpa kilicla vuramiyor hasari birak temas bile yok.

Garlinge Mihawk gibi slash atan Xebec iblis olunca niye slash atmiyor

Bu adam akilli olsa böyle olmayacagi belli yani. Akli başında ama kendini frenledi de diyebilirsin ama o da aynj kapiya cikiyor zaten. Her şekilde normal halinden zayifti iblis Xebec.
Normal halinden nasıl zayıf oluyor yahu 2 tane kendisine yakın karakter zor yeniyor kendisini.Veletken kullandıkları haki kendileri istemeden uyandırdıkları zamanki halleri değil mi?Şimdi o panelleri tam hatırlamadım daha doğrusu Ace ve Dof kendindeydiler ama Luffy hatırlayamadım sadece. Akılları kaybetmemiş haldeler burada sen aklı kendinde değil Xebec’in diyorsun.O zaman ortaya tek seçenek kalıyor kullandığı haki bile Xebecin değil İmunun hakisi.

Xebec şeytan halinde fiziksel özellikler bakımından daha güçlü.Dövüş stilini neden kullandırtmadı ise büyük bir gizem. Herifin Mihawk gibi Ryuma gibi kılıç atakları var. Hem gülle etkisi yapan hem boydan boya ada kesen.

Kendi sorunun cevabını kendin vermisşin.Adamı yenebilmek için hakisini aşabilmek lazım.Hakisini de aşabilmek için varını yoğunu ortaya koymuş, işe yaramazsa öldük bittik diyen iki adam var. Her şeylerini vermişler.Bilinçleri bile açık değil heriflerin. Teke tekte aşabilecek olsalar neden güç birliği yapsınlar.

Gaban ile Ray bunları aldığında bilinçleri daha taze açılıyor. Adamlar tüm güç dövüşmemiş ellerinden geleni yapmamış diyorsunuz bide.

Tüm güçleri ile dövüşmeseler ölecekler, saldırıları işe yaramamış olsa gene ölecekler. Yıpratma savaşına girsek kaybederiz, varımızı yoğumuzu kullanalım diyor adamlar.
Hakisini aşmayla onu yenmek arasında fark var diyorum neyi anlamadın? Her şeyi geçtim 1 e 1'de atağı oturtmak da farklı. Birbirlerinin açıklarını kapıyordular. Kid ve Law'ın birliği gibi. Ama atakları bir diğeri olmadan Big Mom'a zarar veremezdi diyemezsin. İkisi de zarar verebiliyordu.

Her şeyi geçtim zarar vermek de tükemesine yol açmayabilir. Sizin dediğiniz savunmasını aşmak için haki birleştirip vurdular. Öyle bir şey yok burada.

Xebec Gv de bu karakterlerin üstünde epey. Messi ve Ronaldo piyasaya geldiğinde direkt Primeında değillerdi Ronaldinho-R.Nazario-İbra-Kaka falan domine ediyordu o hesap.

Madem nefret ediyorsun babandan, neden luffy’i peydahlayıp anasına bırakmıyorsun da dedesine bırakıyorsun be adam. Bu ne lahana bu ne perhiz.
Adam ne acı çekti ya çocuğu nefret ediyor, ace gözlerinin önünde öldürüldü torunu gözleri önünde delik deşik oldu. Garp gibi adama bu yakışmadı ama neyse hak etmiş bence.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık