Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166 Spoiler Yorumları

Ustat WB bosuna soylemis o zaman ayni tastan yemek yedik diye… Bilemedim cok kopuk cizmis yazar. Kaido ve Linlin’i anlarim da WB bildigin teneke cikti. Ankakusu adamini bulduktan sonra ucarak kacip gitti o zaman
Wb durumu anlamadı. Xebec kenara çekil deyince çekildi. Belki adam ihanete uğradığını veya Xebec’e engel olduğunu düşündü. Kaptanının emrine itaat etmesi de nasıl bir karakter olduğunu gösterir. Bir yandan da Oda’nın Xebec’i öldürmesi için bunu yapması gerekiyordu. Yoksa sadık bir tayfa olsalardı Xebec‘i oradan muhakkak kurtarırlardı.

Joyboy demokrasi istiyor. Davy ise mutlak monarşi.

Yukarıdaki yorumlarda arkadaşın bir yazmış. Uzay kesin olacak diye, zaten olmayan battle shounen seri yok gibi.

Uzay, başka kıta veya mekan Dragon Ball, Naruto, Bleach, Hxh'de de olan şeyler. Kısacası seri okurları buna hazır olsun.

Zaten, seride adı geçti. Mesela, Kayıp Mu/Atlantis kıtası dünyada çok işlenen bir konu, Oda korsanlık serisi yapıyorsa, hikayede bu da vardır.
Yok böyle bir şey usta.

Emeth, Onu kral yapmayı başaramadım diyor :)

Muhtemelen Davy D. Jones dönemin Antik Krallığının kralıydı. JoyBoy ise muhalifti. JoyBoy muhalif olduğu için denize açılıp ilk korsan oldu, amacı güçlü bir ekip toplayıp darbe yapıp kral olmak olabilir. Topladığı ekip aşırı güçlü olunca 20 krallık toplanıp bu ekiple savaşıyor, buralar muallak, çünkü JoyBoyun yanında bir sürü memleket ve Antik Krallığa da yine bu 20 krallık saldırıyor. O yüzden tam açıklanmadan bilemeyeceğiz.

OP evreninden demokrasi beklemek çok mümkün değil, daha önce de konuşmuştuk sanırım, bırak OP evrenini bence Naminin köyü dışında demokratik bir ada vs çıkmaz OP dünyasında.

Garling, Beş Kadim'den biri olarak seçildiğini söyleyince diğerlerinin yüzündeki "şimdi sıçtık, Satürn'den daha beceriksizi seçildi" ifadesini şimdi daha iyi anladım.
Ben buna çok büyük bir yazarlık derim. Aylar öncesinin yüz ifadesini aylar sonra anlayabiliyoruz. Başka hiçbir mangada yok bu.

Artı xebec yenmiş. Orada garling falan olmasaydı ikisini de kalkıp öldürebilirdi. Diğerleri baygınken, xebec’in gözleri açık. Birileri Xebec = Garp falan diyordu. Net olarak gördük ki Xebec > Garp + Roger
Tanrı vadisindeki en güçlü adam Xebec. Roger ile Garp sonrasında gelir. Herifin şeytan haline bakıp normal halinin ne kadar canavar olduğu unutuldu sanırım.

Artı xebec yenmiş. Orada garling falan olmasaydı ikisini de kalkıp öldürebilirdi. Diğerleri baygınken, xebec’in gözleri açık. Birileri Xebec = Garp falan diyordu. Net olarak gördük ki Xebec > Garp + Roger
Garling'i niye durdurmadı kalkıp? Roger ve Garp Şeytanlaşmış Xebec'i en son delik deşik etmişti. Ama bu bölüm Xebec'in vücudunda bunlara dair iz görmüyoruz. O form ile Xebec ayrı bir şeye evrilmişti ölümsüzlük anlamında ve o laneti kaldırıyor bu ikili.

Normal Xebec o saldırıyı yiyip de bu şekilde atlatamaz.

Wb'nin kariyer:

Ace'in ölmesini izlemek
Oden'i yardımsız bırakmak
Shakky'i kurtaramamak
Xebec'e sırtını dönüp ölmesine neden olmak.
-Ace kendi kendini intihar etti.
-Oden yardım istemedi, haber etmedi.
-Shakky’i rayli kurtardı, o kurtarmasaydı Wb kurtaracaktı.
-Xebec kendisi yardım istemedi zaten, tayfayı kurarken kimseden yardım beklemeden kurdu. Tayfanın amacı Xebec’i kurtarmak değildi, dolayısıyla Wb’nin böyle bir şeyi yapma zorunluluğu yoktu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık