3 Şövalye, Xebeci öldürüp Roger ve Garpı orda birakip gitti mi, yok böyle bir şey 
3 Şövalye geldi anda Ray ve Gaban gelip Roger ve Garpi alip kaçmişlar.
Xebecin şeytanlaşması nerftir tabi ki, fiziksel statlari artsa da adam akilsizlaşıyor. Geçen bölümün sonunda yedigi ataği toptier hiçkimse yemezdi. Ne siyrildi ne sicradi ne karsi atak hicbiri yok, boş kaleye gol atmaya calistilar, onu bile becerememisler
Garpin kimseyi kacirttigi yok, kimsenin umrunda bile olmadi Garp, Xebeci yenecek 2 karakter vardi demek de komik, onlardan biri aģlayip zirliyor WB beni kitledi gelip kurtarin diye.
TV Roger ve Garp tam fiyasko oldu, kendi köylerinin belki en güçlüsü olabilirler ama diger canavar 3lünün kral hakili ataklara ragmen çizik almamalari gercek canavarlari gosteriyor zaten.
Devaminda 3lünün NWyi gercek anlamda fethederken Kahraman Garpin bir halt edememesi, turist Rogerinsa Acunvari adalara ayak basma fetişi güç yarışında ne kadar geride olduklarini ispatliyor
Bundan 8 sene sonra antrenman yapiyor Çinjao için.
Daha önce de yazdim, 78 yaş Garp TV halinden en az 10 kat daha güçlüdür. TVye bakip güç seviyesi ölçmek doğru değil.
TV arc yalnizca benim için Kaidonun neden zirve olduğunun ispati oldu. 15, 17 yaş featlerinden sonra 21 yaş hali bile canavar bu adamin. Prime haliyle diğerlerinden bariz güç farki var. Beni kimse yenemez demesinden belliydi, yazar da sagolsun çiziyor işte.