Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166 Spoiler Yorumları

Bedenine acoc kapladığı bir senaryoda çokdaha iyisini yapar eminol bu adamlar acoc savunması kullanıyor vadisinde garp roger vs xebecte bahsi geçti zaten beyazsakalda garp ve rogerın dengi ondada var %99.9
Diğer konularda daha iyi bariz ama beden dayanıklılığında germa biraz önde bence. Öyle olmasıda normal, birşey işlemiyor, direk iyileşiyor. Makine gibi beden.

Prıme dönemi bitmiyor garp burda prıme bile değil burdan 8 sene sonra rogerla ölmüne dövüşleri başlıyor ve garp antremanlara bu zamandan sonra başlıyor olması lazım kısaca 48 yaşlarında rogerın hasta olmadan kısa bir süre önce prıme dönemi oluyor garpın prıme dönemi ise yaşlılık etkisi başlamadığı zamandır muhtemelen 55 felan beyazsakalında öyledir.

Kısaca prıme yaşları şu şekil

Roger 47-48

Wb 50-55

Garp 50-55

Eğer 48 yaş roger ilede beyazsakal ve garp eşitse prıme hallerinde wb ve garp rogerı geçmiş olabilir bitık bi ihtimal zaman dilimine göre.
Hocam prime dedigimiz donem icin kissas alinacak tek bir dovus var o da Xebec’e karsi dovusu. Daha sonrasi icin ciddi bir dovus yaptigini goremedim ben mangada. Xebec oncesi de bildigimiz Chinjao dovusu var ama Xebec sonrasi sadece is olsun diye Roger’i kovalamis. Bu bolumde Garp’i alip goturenler de Roger’in adamlari degil mi? Buyuk ihtimal Roger ile bu bolumden sonra hic ciddi dovusmemistir cunku Garp’in bu tayfaya minnet duydugunu anliyoruz

Ray ve Gaban geldiğinde Xebec ölmüştü. :S
3 Şövalye, Xebeci öldürüp Roger ve Garpı orda birakip gitti mi, yok böyle bir şey :)

3 Şövalye geldi anda Ray ve Gaban gelip Roger ve Garpi alip kaçmişlar.

Xebec'in şeytanlaşmasına nerf filan demişler, tamamen mangayı kendilerine göre okuyup yorumlama bu. Garp'ın malum üçlüyü kaçırttığı sahneyi ise kabul etmiyorlar tam tersi. O haldeki Xebec'i yenebilecek 2 karakter vardı onlarda yendi arkadaşlar bunu kabul etmek lazım. Diğerleri kumda oynamaya devam edebilirler ki etmişler zaten. Biri En güçlü denizci diğeri En güçlü korsan olmuş.

WB'nin Kaptanının lafına saygı duyup çekip gitmesi demişler hikaye bu da, tamamen gücü yetmedi. Garp veya Roger seviyesi değildi onlar.
Xebecin şeytanlaşması nerftir tabi ki, fiziksel statlari artsa da adam akilsizlaşıyor. Geçen bölümün sonunda yedigi ataği toptier hiçkimse yemezdi. Ne siyrildi ne sicradi ne karsi atak hicbiri yok, boş kaleye gol atmaya calistilar, onu bile becerememisler

Garpin kimseyi kacirttigi yok, kimsenin umrunda bile olmadi Garp, Xebeci yenecek 2 karakter vardi demek de komik, onlardan biri aģlayip zirliyor WB beni kitledi gelip kurtarin diye.

TV Roger ve Garp tam fiyasko oldu, kendi köylerinin belki en güçlüsü olabilirler ama diger canavar 3lünün kral hakili ataklara ragmen çizik almamalari gercek canavarlari gosteriyor zaten.

Devaminda 3lünün NWyi gercek anlamda fethederken Kahraman Garpin bir halt edememesi, turist Rogerinsa Acunvari adalara ayak basma fetişi güç yarışında ne kadar geride olduklarini ispatliyor

Benim anladigim Garp’in prime donemi bu bolumden sonra bitiyor cunku sonraki 30 sene boyunca ciddi bir dovuse girmemis. Tek rakibi Roger zaten islerini hallettikten sonra teslim oluyor. Adamin paslanmisim dedigi dovus Hachinosu baskini. Harbiden cok guclu ama bosa gitmis bir omur.
Bundan 8 sene sonra antrenman yapiyor Çinjao için.

Daha önce de yazdim, 78 yaş Garp TV halinden en az 10 kat daha güçlüdür. TVye bakip güç seviyesi ölçmek doğru değil.

TV arc yalnizca benim için Kaidonun neden zirve olduğunun ispati oldu. 15, 17 yaş featlerinden sonra 21 yaş hali bile canavar bu adamin. Prime haliyle diğerlerinden bariz güç farki var. Beni kimse yenemez demesinden belliydi, yazar da sagolsun çiziyor işte.

3 Şövalye, Xebeci öldürüp Roger ve Garpı orda birakip gitti mi, yok böyle bir şey :)

3 Şövalye geldi anda Ray ve Gaban gelip Roger ve Garpi alip kaçmişlar.

Xebecin şeytanlaşması nerftir tabi ki, fiziksel statlari artsa da adam akilsizlaşıyor. Geçen bölümün sonunda yedigi ataği toptier hiçkimse yemezdi. Ne siyrildi ne sicradi ne karsi atak hicbiri yok, boş kaleye gol atmaya calistilar, onu bile becerememisler

Garpin kimseyi kacirttigi yok, kimsenin umrunda bile olmadi Garp, Xebeci yenecek 2 karakter vardi demek de komik, onlardan biri aģlayip zirliyor WB beni kitledi gelip kurtarin diye.

TV Roger ve Garp tam fiyasko oldu, kendi köylerinin belki en güçlüsü olabilirler ama diger canavar 3lünün kral hakili ataklara ragmen çizik almamalari gercek canavarlari gosteriyor zaten.

Devaminda 3lünün NWyi gercek anlamda fethederken Kahraman Garpin bir halt edememesi, turist Rogerinsa Acunvari adalara ayak basma fetişi güç yarışında ne kadar geride olduklarini ispatliyor

Bundan 8 sene sonra antrenman yapiyor Çinjao için.

Daha önce de yazdim, 78 yaş Garp TV halinden en az 10 kat daha güçlüdür. TVye bakip güç seviyesi ölçmek doğru değil.

TV arc yalnizca benim için Kaidonun neden zirve olduğunun ispati oldu. 15, 17 yaş featlerinden sonra 21 yaş hali bile canavar bu adamin. Prime haliyle diğerlerinden bariz güç farki var. Beni kimse yenemez demesinden belliydi, yazar da sagolsun çiziyor işte.
Abi Chinjao dovusu benim bildigim Xebec oncesi degil mi? Simdi baktim da Chinjao’nun nefreti 30 seneden fazla surdu diyor. Yanlis hesaplamisim kusura bakmayin. TV sonrasi tek ciddi dovusu Chinjao’ya karsiymis o zaman

Hocam prime dedigimiz donem icin kissas alinacak tek bir dovus var o da Xebec’e karsi dovusu. Daha sonrasi icin ciddi bir dovus yaptigini goremedim ben mangada. Xebec oncesi de bildigimiz Chinjao dovusu var ama Xebec sonrasi sadece is olsun diye Roger’i kovalamis. Bu bolumde Garp’i alip goturenler de Roger’in adamlari degil mi? Buyuk ihtimal Roger ile bu bolumden sonra hic ciddi dovusmemistir
Odanın garp için yakın zamanda kendi yazdığı vivre card time lıne kısmında tanrı vadisinden 8 sene sonra biçok kez garpın rogerı köşeye sıkıştırdığı geçiyor zaten mangadada değiniliyor bu kısıma kısaca garpla rogerın asıl dövüşleri olduğu zaman garp 48 roger 47 yaşında.

Hocam kısa süreli ittifak olduğu için kurtarması çok anormal değil ikisinden birisi olmasa kazanamazlardı nede olsa ha saçmalıkmı saçmalık smoker zoro paralelliği olsun diye zorlamış bogard ne işey yarıyor :)

Odanın garp için yakın zamanda kendi yazdığı vivre card time lıne kısmında tanrı vadisinden 8 sene sonra biçok kez garpın rogerı köşeye sıkıştırdığı geçiyor zaten mangadada değiniliyor bu kısıma kısaca garpla rogerın asıl dövüşleri olduğu zaman garp 48 roger 47 yaşında.

Hocam kısa süreli ittifak olduğu için kurtarması çok anormal değil ikisinden birisi olmasa kazanamazlardı nede olsa ha saçmalıkmı saçmalık smoker zoro paralelliği olsun diye zorlamış bogard ne işey yarıyor :)
Bogard siradan bir adam bence cok anlam yuklememek lazim. Isin garip yani ne Rayleigh ne de Gaban Garp’in Roger ile derinlemesine isbirligi yaptigini en azindan bu bolumde duygusal bir bag kurduklarini bilmiyor sadece bu yerde yatan bizi kovalayan Garp degil mi onu da alip gidelim demisler. Denizcilerde de keske boylesine cesaretli askerler olsaydi sadece Dragon’da gorduk o cesareti lakin hapse atmislar mazlumu

Bogard siradan bir adam bence cok anlam yuklememek lazim. Isin garip yani ne Rayleigh ne de Gaban Garp’in Roger ile derinlemesine isbirligi yaptigini en azindan bu bolumde duygusal bir bag kurduklarini bilmiyor sadece bu yerde yatan bizi kovalayan Garp degil mi onu da alip gidelim demisler. Denizcilerde de keske boylesine cesaretli askerler olsaydi sadece Dragon’da gorduk o cesareti lakin hapse atmislar mazlumu
Ben donanmayı seven savunan biriydim şu tanrı vadisi ile benim gözümde çoğu öldü ya garp adaya sözde filosu ile geliyor la hayrına adamı kaldırın götürün biriniz en yakın dostu sengoku desen gelmiş geçmiş en büyük şeref yoksunu şu bölümde garpa ne demişte birbirlerine girmişler Allah bilir.

Umarım yazar garpın donanmada kalıp ne yapma amacında olduğunu işler dragonu kurtardı en azından ama dragonla arasınında düzelmesi gerekiyor ilerdeki dragon luffyi garpa bıraksın bence baba oğul güzel sahneler görücez inşallah.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık