Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166 Spoiler Yorumları

Oden ve Herald abi bunlar mazoşist.Aktif icraat yapmak varken kendilerini yeşilçam karakteri gibi çöllere vuruyorlar.Nefret ettim artık bu tür profilden.

O iş senaryo. O zaman Luffy’e de söv, Ace öldü? Roger korsanları dağıldı, Roger’a da söv? Kaidou ve Big Mom yenildi, onlara da söv? Wb söz söylediğinde dinleniyorsa, sıkıntı olmuyor zaten. Adamlar kaç sene rahat rahat denizlerde takılmışlar. Ace dangalaklık edip sözü çiğnemeseydi, sıkıntı yaşamazdı. Kim söz dinlememişse, sıkıntısını çekmiş. Burada söz dinlemeyene laf atmak lazım. Oden Wb’nin yanındayken sıkıntı yaşadı mı? Wb tayfası wb’nin yanındayken sıkıntı yaşadılar mı?

Aynı anda saldırıyorlar bütün güçleriyle. Saldırılarını birleştirip tek bir saldırı haline getiriyorlar demiyorum zaten. İkisi de en güçlü saldırılarıyla aynı anda saldırıyorlar. O şekilde yapmasalar yenemeyecekler.

Kendini kontrol edemiyor işte. Rastgele saldırıyor. Xebec mal mı iki kişinin tekniğinin üzerine bodoslama atlıyor? Xebec gördüğümüz kadarıyla bitirici karakter zaten. Normalde Roger’ı yakalayıp işini bitirir, 1v1’de de Garp’ı indirirdi. Gördüğümüz kadarıyla bütün saldırıları kombolu şekilde alıyor Xebec. Zaten yenilmek istiyor, bedenini kontrol edemiyor. Öyle olmasa bedenini kontrol edebilse çizik almadan kaça kaça savaşacak rahat rahat. Şeytan moduna geçtiğinde her saldırıyı bodoslama alıyor.
Doğru dionda xebeğin savunması ayrı ayrı aşılıyor yani bnu anlatıyorum biri yapsa yetmez evet.

Bence Yami Yami'nin uyanışı, IMU'nun gücünü absorbe edebilecek bir yetenek olacak. Vortex iptal edebilecek, yüksek haki ile yapılan uyanış ta gücü ele geçirmek için kullanabilecek. Benim aklıma yatan bu.

Ayrıca 3 kuru kafa teorisinden biri de, BB nin önceden bir meyveyi yediği ve bu meyvenin odalar halinde ruh ve iradeyi sakladığı bölümler olduğu iddia ediliyor. Bu sebeple birden çok BB kişiliği olduğu söyleniyor.
Yok ben daha basit düşünüyorum. Babasının nasıl öldüğünü bir şekilde öğrenmiştir. Açıp meyve ansiklopedisini okuyup "tüm meyveleri etkisiz bırakan güç" olarak okuyup " aha bana bu meyve lazım." demiş olabilir. İşi kitabına göre yapmıştır. :)

Yok ben daha basit düşünüyorum. Babasının nasıl öldüğünü bir şekilde öğrenmiştir. Açıp meyve ansiklopedisini okuyup "tüm meyveleri etkisiz bırakan güç" olarak okuyup " aha bana bu meyve lazım." demiş olabilir. İşi kitabına göre yapmıştır. :)

Nasıl öldüğünü muhtemelen Puding sayesin de Garp'ın anıların da öğrenecek, O bilgileri annesi sayesinde öğrenmiştir. Çünkü Eris Xebec Devil olduğunda, hazır değilsin diyordu. Ayrıca Elbafta IMU pentegram yaptığın da üzerin de Eris yazısı var. Eris belki Toki gibi geçmişten geldi.

Ölümüne dövüşten yeni çıkmış bandajlarla sarılı bir garpla fiziksel olarak eşit mücade etti hatta kendisi daha fazla hasar aldı bu sengokunun fraud olduğunun bir kanıtı olabilirmi ?

Garp: "Tam da bundan bahsediyorum, p.ç kurusu, Sengoku seni tanıtım aptalı!

Sengoku: Sus artık başkasının altından havlayarak neyi değiştirebilirsin ki!

Garp: "Eğer bir gün yozlaşırsan... seni öldürürüm!

Sengoku (Gülümseyerek): "Gördün mü? rahatlatıcı geliyor, değil mi? benim de böyle yakın bir arkadaşım var.

Sengoku: Bizi yüz üstü bırakma Garp.

Aralarında kavgadan sonra böyle diyalog geçiyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık