Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166 Spoiler Yorumları

Tek çıkış bu değil. Otursan binlerce seçenek bulursun. Ayak üstü 2 tane yazayım ben sana.

1. Xebec Domiden kurtulurken aynı Satürn gibi eriyebilirdi
2. Garp ve Roger gibi Xebec'i de kurtarabilir ama Domi reversi tekniğinden gelen bir durumdan dolayı geminin içinde Fisher Tiger gibi son sözleriyle ölebilirdi. Hatta muazzam bir konuşma olabilirdi Roger-Xebec arasında böylece Roger son adayı arzulardı falan filan..

Bence bu bahane edilemez. Adam bildiğin bilerek bıraktırdı bütün tayfaya. Bir nevi herkes ihanet etti.
Ben de onu söylüyorum zaten. E. Oda akla gelen en kolay seçeneği tercih ediyor. İyi bir kurgucu olmadığı için hep bunu yapıyor. Oda'nın odaklanmanı istediği şey masalın devamı ve xebec'in düştüğü dramatik durum. Otur buna üzül, istersen wb ye söv diyor. Wb zaten öldü gitti hikayeye de etkisi yok bana ne diyor adam.

Salakça değil işte reis İmu'nun amacı bu zaten "Boş yüzyıl" muhabbeti ya orada devler var 400 yaşında atadan deden duyar insan bir şey ama onlar bile hiç bir şeyin farkında değil.

Adam bir şekilde tarihi silmiş ve kimsenin öğrenmesine izin vermemiş. Kimseye bilgi vermemiş araştırını da öldürmüş. Denizcilerinde bunu bilmemesi gayet normal. Adamın amacı bu zaten. Çünkü İmu tek başına aslında diğer herkes bir nevi onun kuklası. Yani sen inanıyor musun İmu denizcelere benim dostum benim adamlarım gözüyle baktığını? Denizciler olayın farkında değil...

WB'yi Oden konusundan sonra bu konuda da bir şey yaptı sıvadı yani... Sadece Wb değil orada Linlin Kaido'da dahil.
yav he he

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık