Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166 Spoiler Yorumları

Umarım geçen bölümdeki gibi spoilerdan farklı ayrıntılar vardır

Keşke xebec imuyla ilk karşıya geldiğinde garp roger xebec olsaydı rock tayfasından kimse olmasaydı batırdı oda rock tayfasından oraya gelenler kaptanları için geldiler hazine için değil özellikle belirtiliyor orda fakat 1 kılıç/yumrukla niye bırakıyorsunuz hani savaşın ortasında olsalar xebece yardım etseler tamam özellikle xebecin yanına gidip yardım ediyorlar sonrada kılıç yiyince nereye kayboluyor bu karakterler karakterleremi kızsak odayamı kızsak belli değil

Son düzenleme:
Umarim god valley, Xebec'in imunun gucunden kurtulup son kalan cani ile "gidin burdan" demesiyle son bulur.

Garling'in saf kotu biri oldugunu dusunuyorum. Cocuklari kullanan veya oldurebilen birinden ne beklenir ki zaten.

Ayrica devler diyarinda da burada da cocuklar santaj ya da tuzak unsuru oldu. Belki Harald'in basina da bu gelmistir.

Acabha shanks demi davy nin iradesini aldı , shamrock kutsallarin iradesini taşıyor , shanksde tanei vadisinden bir cocuk ve davy klanı ordakiler. Riger da joyboyun mirasını taşıyordu , bu sayede şuan shanks hem davy nin mirasınını hemde joyboyun mirasını sürdürmekle görevli lakin her ikisinide yapamayacağı için luffy üzerine kumar oynadı joyboy un mirasını o taşısın diye , kendiside yami yami yi yiyecek iki gerekli meyveyide tamamlayacaklar , luffy ile hicbir şekilde kötü düşünme peşinde degil gibide , oysa şuan shanks ve luffy potansiyel rakipler.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık