Toriko benzetmeleri kabak tadı vermesin diye yazmadım ama direk bu sahne geldi aklıma Garling muhabbeti geçince.Usta senin tahminler bana hep tanidik geliyor nedense
![]()

Toriko benzetmeleri kabak tadı vermesin diye yazmadım ama direk bu sahne geldi aklıma Garling muhabbeti geçince.Usta senin tahminler bana hep tanidik geliyor nedense
![]()

Tanrı Vadisi Garling çöp ama güncel Gorosei Garling konusunda Oda elini korkak alıştırmaz bence; şimdiye kadar gördüğümüz en güçlü kişi olabilir.Garling'i bu kadar abartmaya gerek yok.. IMU'nun bahşettiği güç olmasa kafası 2'ye bölünmüş bir şekilde ölecekti.. Im'in bahşettiği güçten dolayı adamlar kendini geliştirme ihtiyaç duymamış hiç, hakiyi bile IM veriyor..
Keşke hapse atsalar da Garp oğlunu kurtarıp imajını biraz düzeltse.Dragonu hapse attılarsa ki foto ona işaret ediyor garpın dragonu kurtarması lazım hele vadideki olaylara şahit olduktan sonra
Ya Dragon'a eksi yazdı işte yine. Adada kesin bi tane güçsüz sivil kaldı anasını satıyım ve Garling de onu öldürecek.

Güçlüdür elbet fakat ben bir shanks, mihawk üstü performans beklemiyorum.Tanrı Vadisi Garling çöp ama güncel Gorosei Garling konusunda Oda elini korkak alıştırmaz bence; şimdiye kadar gördüğümüz en güçlü kişi olabilir.
Dragon Tam son sivilide gemiye alırken Garp baba müthiş bi gözlem hakisiyle Oğlunun ileride devrimci olacağını görüp ileride başını yakmasın diye tutuklayıp hapse atmış olabilir.xdYa Dragon'a eksi yazdı işte yine. Adada kesin bi tane güçsüz sivil kaldı anasını satıyım ve Garling de onu öldürecek.
@Rebellious Dragon tüm sivilleri toplayamadın mı gemiye?![]()