Dragon, Koramiral Garp’a ayar veriyor;
Dragon flashbackde göreceklerimizDragon, Koramiral Garp’a ayar veriyor;
-bakmak zorundada değildi rogerın oğluna.Garp olmasa ace ölmüştü nasıl bir argüman roger diyo bakarmısın dyo oda gidiyor bırakıyor güvenli bi yere bunuda yapamıyorsa zaten ne anlamı var
-im korkusunda şakasına yazdım çünkü garpın denizcilerde kalmasının tek mantıklı sebebi o olabilir şuanda yok denizcileri koruyacakmış yok sword diye birlik kurup hiçbir işe yaramayan birşey yapacakmış hepsi saçma
-mf ile korsanlar adasını birmi tutuyorsun napsın wb garp gibi 1 gemiylemi gitseydi karasakalın adada olmadığı biliniyordu zaten o sırada bi zahmet gidecekse tek gitmek zorunda çünkü kime söylecekti gel dalalım diye kimseye söyleyemez çünkü öyle bir bağı yok en fazla sengoku veya tsuruya diyebilir (sword dolayısıyla donanmada gelmezdi)
-zaten 3gündür bunla tartışıyoruz reiper hocam 55.sekmede attıklarına bakabilirsiniz oda yetmezse
-bugün 5.diyişim herhalde Garp aokijiyi eğitti bunda hemfikiriz bildiğimiz 4-5tane denizci var zaten en büyüğü aokijiydi ohara olayında aokiji ben bu olayı yapmam demişmi hani çok delikanlı çok iyi ve sivilleri savunan adam yetiştircekti veya şöyle varsayalım garp bıraktı denizciliği aokijide yetiştirilmedi ve amiral olmadı bunun bile denizcilerin gücünde büyük etkisi olur başka amiral olsada diyelim fuji ryo bunlar aokiji kadar güçlümü sence mfde aokijinin yaptıkları otomatik öne geçirdi denizcileri ve aokiji şöyle bir adamdı hükümetin dediğini yerine getiren bir adamdı bu açıdan baktığımızda garp ne yapmış oldu denizcilere hükümete katkı sağlamış oldu.
--Garp olmasa Ace ölmüştü ne yav, doğru bebek Ace'i anasıyla birlikte Denizciler katledecekti, Kahraman Garp bebek Ace'i kurtardı ama anasının can çekişe çekişe hemen önünde ölmesini afiyetle izledi. Kadını kurtarmak için 1 adım bile atmadı, sadece o kadın da değil, bir sürü bebeği ve kadını katletti denizciler, hepsini izledi Kahraman GarpŞu yorumu haterlığına veriyorum hacı kendinde inanmıyosun bu yazdığına
Bidakka oden başka gemiye gitmek isteyince kardeşlikmi bitti adam wb den izin istedi saygılı şekilde kardeşim kardeşim diye gezmesini biliyor
-garpın denizciliği bırakmama sebebi yeni söylendi im korkusu felan palavra sıkıp desteksiz şeyler yazıyorsun hacım düzgün tartışamayız böyle
-garp olmasa ace ölmüştü ace kendi yolunu çizip beyazsakalın altına girdi günün sonunda garpta marineford savaşında savaşa alenen girmedi torunlarına her defasına söyledi eğitti denizci olucaksınız diye ama belli yaştan sonra kendi yolunu kendin çizersin ace te bunu yaptı
-garp sırf öğrencisi için öyle 50 gemiylede 16 kumanlada değil ha helmeppoyla arıkovanı basıp kobyi kurtarmış adamdır bu konulara giriyorsak beyazsakal çeyreği etmez garpın önüne gelene oğlum de orda ace dışı ölen oğulların için mimik oynatma
-garpın imuyu güçlendirmek gibi bir amacı yok bunu gösteren panel veya sözde yok aksine çok şey var beyazsakal korsan olmayı kendisi seçti garpta denizci olmayı biri aile biri masumları koruyarak hayatına davem etti ama garpa hükümet köpeği diyebileceğin tek panel atamazsın bana denizci ya dersin maksimum ama adam denizci olsa bile kendi adalet anlayışına göre hareket ediyor.
Birde benim beyazsakalla bir sorunum yok gömme sebebim garpı gömme şeklinizle aynı örnek olarak gösteriyorum iki karakterede saygım var.
Boş yorum.Garpta kral hakiside yok
Garp kutsal ejderde kurtardı
Garp tanrı vadisinin smokerı
Garpın katliamdan haberi var
Kardeşim patlıycanız kadar patlamışsınız halen kıvırıyorsunuz.
-Kadın doğum sonrası öldü.Onu kurtarması gereken kişiler doktorlardı ve onlar kurtaramadı Garp'lık bişey yok.--Garp olmasa Ace ölmüştü ne yav, doğru bebek Ace'i anasıyla birlikte Denizciler katledecekti, Kahraman Garp bebek Ace'i kurtardı ama anasının can çekişe çekişe hemen önünde ölmesini afiyetle izledi. Kadını kurtarmak için 1 adım bile atmadı, sadece o kadın da değil, bir sürü bebeği ve kadını katletti denizciler, hepsini izledi Kahraman Garp![]()
--Garp paşama bak, Yonkonun ve tayfasının yarısı olmayan adaya Helmeppoyla gitmiş, vay beMF'deki kadronun yüzde 1'i yoktu Arıkovanında, adam burdan Garp övüyor vuhuuu
![]()
--Devam edelim, Garp katliamdan haberi olmasına rağmen 38 yıl daha Denizci olarak IM samaya hizmet etmiş, insanın en sadık dostu köpeklerdir ne de olsa![]()
-- garp ace i kurtarmak zorunda değildi ve kurtardımı kurtardı garp olmasa ace yoktu rouge zaten ölmüştü garp edo tenseimi atacaktı usta iyice bozuyosun konu garp olunca haberin olsun.--Garp olmasa Ace ölmüştü ne yav, doğru bebek Ace'i anasıyla birlikte Denizciler katledecekti, Kahraman Garp bebek Ace'i kurtardı ama anasının can çekişe çekişe hemen önünde ölmesini afiyetle izledi. Kadını kurtarmak için 1 adım bile atmadı, sadece o kadın da değil, bir sürü bebeği ve kadını katletti denizciler, hepsini izledi Kahraman Garp
--Garp paşama bak, Yonkonun ve tayfasının yarısı olmayan adaya Helmeppoyla gitmiş, vay beMF'deki kadronun yüzde 1'i yoktu Arıkovanında, adam burdan Garp övüyor vuhuuu
Boş yorum.
--Garp kendi ağzıyla kral haki açıklaması yapana kadar Garpta Kral Haki var mı belli değildi. 1165 bölüm oldu, Garp'ın Kral Hakiyle birisini ağzı köpüklü bayılttığını göster desem gösteremezsinKendi beyanları dışında Garp Kral Haki kullanıyor diyeni göster desem onu da gösteremezsin.
--Garp kutsal ejder kurtardı diyen Sengokuydu, geçtik
--Garp TVnin değil Rogerın Smokeri deniyordu, hala denilebilir. Hatta Smoker'ın 1 defa Luffyi yakalamışlığı var, Garpta böyle bir başarım bile yok.
--Katliamdan haberinin olmaması Garp'a büyük eksi yazdı. WBnin bile haberi oluyor, WB sürekli duyardım diyor, Garp 18 yılda hiç duymamış
--Devam edelim, Garp katliamdan haberi olmasına rağmen 38 yıl daha Denizci olarak IM samaya hizmet etmiş, insanın en sadık dostu köpeklerdir ne de olsa![]()
İşte WB de Garp gibi Ace'in hayatını umursamıyor olsaydı ayak bile basmadan bütün adayı denize batırabilirdiGarp alanen savaşa girse ne beyazsakal kalırdı orda nede ekibi kalırdı akainu+garpı koy oraya delik deşik ederlerdi ana gemiyi bu adamın suçlulara empatisi yok aile farklı diye sözü boşuna söylenmedi luffye müsade edip marcoyu indirme sebebide budur zaten![]()
Dragon'u denizci yapmış da nolmuş. Adamın kariyeri denizcilikten Dünya'nın en tehlikeli suçlusuna doğru ilerlemişDenizci yapmasının sebebi öldürülmemeleri.Ace veLuffy denizci olsaydı Garp'ın koruması altında olacaktı.Onlarda onu öldüremeyecekti.Marineford olayında kendisi kahramanlık ünvanı yüzünden eli kolu bağlıydi.Roger'ın teklifini kabul etseydi direk haberlerde şu yazılırdı:
Tanrı vadisi halkı Roger,Xebec,Garp işbirliğiyle yok edildi falan yazarladı.Hükümet kendi pisliklerini başkalarını aktarmakla ünlü olduğunu hatırlatabilir miyiz?Harald meselesini hatırlayın.Harald oradaki sivilleri kurtarmak için saldırdı ama gazetede sebepsiz yere saldırdığı yazıldı.Dragon gazetelerde ve halkın nezlinde Karasakal'dan farkı yok.
yavaş batırsın deprem dalgaları haki ile engellenebiliyor hayal kurmayın boşyereİşte WB de Garp gibi Ace'in hayatını umursamıyor olsaydı ayak bile basmadan bütün adayı denize batırabilirdi![]()