Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165: Yankı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Mükemmel

Kullanılan: 97 67.4%
  • İyi

Kullanılan: 27 18.8%
  • Orta

Kullanılan: 8 5.6%
  • Kötü

Kullanılan: 3 2.1%
  • Leş

Kullanılan: 9 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    144
1- law kid fiziksel olarak eşleşmiyor haxları ile eşleşiyor
Mesajı okumamışsın bile. Ben skil setlerinden bahsetmiyorum.Hala skill setlerinden bahsediyorsun dostum.

- garp ve roger fiziksel olarak eşleşiyor hız olarak olsun haki olarak olsun doğal olarak total savaş gücü olarak öyle uçurum olmuyor
Savaş gücü olarak uçurum olmuyorken mi adam tek haki artırıp kılıca abanmasıyla ikisini aynı anda fizana uçuruyor ? Aralarında haki olarak da fiziksel güç olarak da fark var adamların.

dayanıklılık konusunda ölümsüz beden var xebecte ve yenilenme olduğu açık benim şahsi fikrim kanıtlarınıda attım yukarda elbafta daha net gösterilir zaten doğal olarak rejenerasyona sahip biri varken garp ve rogerın normal kondisyonları ile dayanıklılık savaşını kazanamamaları normal.
Xebec'in iyileştiği söylenmedi. Garling'in kafası yarıkken bile kafasının geri toplanması saniyeler sürmüştür en baba. Xebec zaten final atağı yemeden önce yaralarla birlikte duruyor yenildiği yere kadar. Ayrıca yenilenmesi olsa neden Roger gidip adamın hasar almadığından yakınsın, yenilendiğinden yakınır.Kaldı ki adamın hasar almaması da kral hakisi sayesindeydi.

zaten garp iki tarafında kral hakisi ile birbirini nötrlediğini belirtiyor bu durum ayrı ayrı eşleşmelerde bile birbirlerini nötrlediğini gösterir en son ikisi ortak tam güçleriyle saldırınca xebeği aşıp delik deşik ediyorlar zaten.
İki taraf da kral hakilerle 1v1 eşleşmelerde bile nötrlese neden Xebec dövmüş bunları sayıda ağırlıklı ? İki taraf da kral haki ile birbirini nötrlese neden bunlar Fizana uçuyor.
Xebec'in üstünluk kurduğu paneller.Roger adama düzgün hasar veremiyoruz diyor Garp'da adam da h.haki kullanıyor etkileyemiyor olmak normal diyor.

Son düzenleme:
şu dağın yıkılma sebebi net değilki?

1-dağa beyazsakal çarptı dağ öyle yıkıldı
2-dağın yıkılma sebebi xebecin clashe üstün gelip saldırının devamında dağı yıkmasımı
3- acaba beyazsakal dağa giderken dağa gura gura no mi ile vurup kendini safe e almışta olabilirmi?

garpın yumruğu xebeği etkiliyor bu arada çenesi kanıyor birde burnu kırılıyor gibi bişey var suratı içe göçüyor ve geri itiliyor.

saldırının başında rogerda tutuyor ama devamında tutabilme sebebi garpın yumruk ile xebeği ittirmesi muhtemelen beyazsakal daha uzun süre tek başına tutmuş olabilir bu kısımda ona bişey diyemiyorum net olarak ama ikisininde saldırı yeme sebebi günün sonunda rogerın clashi tutamaması yani anlatmak istediğim şey bu.
garp xebeğin suratına zıplayıp yumruğu çakana kadarki sürede roger tam güç xebeği tutuyor

garpın yumruğı xebeği hem kanatıyor hem suratını içe göçertiyor ama ayakta kalıp tanklıyor

burda garp xebeği geri ittiriyor

şu kısımda galiba rogera üstün geliyor xebec geri savuruyor rogerı devamında kılıcını çekip ikisinede şokdalgası atıyor xebec

beyazsakal vs xebec

burda beyazsakal nekadar süre tutuyor meçhul ama
Garp yumruğu atıp bırakmıyor Roger nasıl aşağıdan itiyorsa Garp da yukarıdan adamın suratına vurmuş haliyle itiyor adamı yani ortada bir kişinin tutamamasından ziyade baskı savaşında iki baskı uygulayan roger ve garp'ın Şebeğin uyguladığı karşı baskıya yenik düşmeleri var. Zaten senin de gönderdiğin şu sayfada açıkca Garp'ın da Şebeğe baskı uyguladığı belli oluyor.

Burada hem Roger hem Garp aynı anda uçtuklarından ikisinin de aynı anda geri itildiklerini düşünebiliriz.

WB'nin olayına gelirsek WB'nin uçup uçmadığı muamma, dağı kim yıktı muamma, mesela şu sahneden başka bir saldırı mı alıyor o bile belli değil. İşin özeti adamda çizik bile gösterilmemiş. Garp ve Roger'ın da bu olayda bir artıları var onlara daha fazla haki kullanılmış.

Şu sahne dediğim sahne

Mesajı okumamışsın bile. Ben skil setlerinden bahsetmiyorum.Hala skill setlerinden bahsediyorsun dostum.

Savaş gücü olarak uçurum olmuyorken mi adam tek haki artırıp kılıca abanmasıyla ikisini aynı anda fizana uçuruyor ? Aralarında haki olarak da fiziksel güç olarak da fark var adamların.

Xebec'in iyileştiği söylenmedi. Garling'in kafası yarıkken bile kafasının geri toplanması saniyeler sürmüştür en baba. Xebec zaten final atağı yemeden önce yaralarla birlikte duruyor yenildiği yere kadar. Ayrıca yenilenmesi olsa neden Roger gidip adamın hasar almadığından yakınsın, yenilendiğinden yakınır.Kaldı ki adamın hasar almaması da kral hakisi sayesindeydi.

İki taraf da kral hakilerle 1v1 eşleşmelerde bile nötrlese neden Xebec dövmüş bunları sayıda ağırlıklı ? İki taraf da kral haki ile birbirini nötrlese neden bunlar Fizana uçuyor.
Xebec'in üstünluk kurduğu panelleri attım. Roger adama düzgün hasar veremiyoruz diyor Garp'da adam da h.haki kullanıyor etkileyemiyor olmak normal.Xebec bunların kral hakilerini aşmış ki Roger ile Garp'ın durumu daha kötü.

1- hax ile base savaş gücü aynı sınıfa alınmaz skill seti diyip :(
2-ben 1v1 eşit demedim senin dediğin gibi dağlar yok dedim dediğin gibi olsa tekler geçer zaten dağlar olsa roger durdurup garp kanatamaz adamı geri itemezler orda ikisiyle clash atıp üstün gelmior roger tutarken garp geri itiyor roger tutamayınca ikisinede üstün geliyor uçurması dağlar olduğunu gösteren bi etken değil.
3-panellere iyi bakarsan dişi yokken sonraki panel dişi çıkıyor burnu kanamışken kanayan yer geçiyor felan ölümsüz bedene sahip olmak demek yenilenmeye sahip olmak demek zaten redle tartışırken böyle düşünmemin sebeplerini yazıp attım bakarsın istersen.
4-ağırlıklı dövemlik durum yok garpta bunu yere vuruyor rogerda yere mıhlıyor sonraki attığın sahnede garp roger gösteriliyor sadece xebecte belliki geri uçmuşki garp roger orda konuşurken oturup izliycek halleri yok ikiliyi.
Garp yumruğu atıp bırakmıyor Roger nasıl aşağıdan itiyorsa Garp da yukarıdan adamın suratına vurmuş haliyle itiyor adamı yani ortada bir kişinin tutamamasından ziyade baskı savaşında iki baskı uygulayan roger ve garp'ın Şebeğin uyguladığı karşı baskıya yenik düşmeleri var. Zaten senin de gönderdiğin şu sayfada açıkca Garp'ın da Şebeğe baskı uyguladığı belli oluyor.

Burada hem Roger hem Garp aynı anda uçtuklarından ikisinin de aynı anda geri itildiklerini düşünebiliriz.

WB'nin olayına gelirsek WB'nin uçup uçmadığı muamma, dağı kim yıktı muamma, mesela şu sahneden başka bir saldırı mı alıyor o bile belli değil. İşin özeti adamda çizik bile gösterilmemiş. Garp ve Roger'ın da bu olayda bir artıları var onlara daha fazla haki kullanılmış.

Şu sahne dediğim sahne
-- zaten garp ve rogera atılan şokdalgası tek başına göğü yarıyor ona laf yok şunu diyosan okeyim garp xebeği zayıflatırken roger tutuyor ama sonunda xebec gene üstün geliyor yaşanan şey bu yalan yok aynı anda itilmeleri normal ama roger clashte geri itilince zaten garpta ofguard kalıyor doğal olarak.
ekleme: garpla roger ayrı baskı uyguluyor evet ama ikisine üstün gelebilme sebebi rogerı itince garpında ofguard kalması oluyor temelde.
-- beyazsakal acaba dağa uçarken hani uçtuğu kısma deprem yumruğu atıp hasar almadan yere inmiş pologramda bundan ötürü dağı yıktığını söylüyor olabilirmi düşününce mantıklı geldi ama fazla senaryo kurmuş oluyorum ek olarak.

-- zaten garp ve rogera atılan şokdalgası tek başına göğü yarıyor ona laf yok şunu diyosan okeyim garp xebeği zayıflatırken roger tutuyor ama sonunda xebec gene üstün geliyor yaşanan şey bu yalan yok aynı anda itilmeleri normal ama roger clashte geri itilince zaten garpta ofguard kalıyor doğal olarak.
-- beyazsakal acaba dağa uçarken hani uçtuğu kısma deprem yumruğu atıp hasar almadan yere inmiş pologramda bundan ötürü dağı yıktığını söylüyor olabilirmi düşününce mantıklı geldi ama fazla senaryo kurmuş oluyorum ek olarak.
Garp'ı her şeyden sıyırmaya çalışıyorsun. Roger burada adamı bloklamış garp net vuruş şansı yakalamış buna rağmen adamı uçuramamış bile üstelik net vuruş şansı bulup vurduğu kişi kendisini dağa fırlatmış bir sahne sonra. Sen de gelip aslında garplık bir durum yok Roger tutamamış diyorsun yapma bu kadar @Alpamis'ı geçtin.

Garp'ı her şeyden sıyırmaya çalışıyorsun. Roger burada adamı bloklamış garp net vuruş şansı yakalamış buna rağmen adamı uçuramamış bile üstelik net vuruş şansı bulup vurduğu kişi kendisini dağa fırlatmış bir sahne sonra. Sen de gelip aslında garplık bir durum yok Roger tutamamış diyorsun yapma bu kadar @Alpamis'ı geçtin.
garpın dayanıklılığı xebecten fazla değilki hayvan gibi powerup aldı herif yumruğu etkili olmuş zaten ama tanklıyor adam kendini haki ilede kaplıyor uçurma kısmı çokzor net vuruş yapsada xebeği uçuran netbi saldırı görmedik maks garp yerden tutup kafa üstü yere fırlattı felan.

dağa fırlatma kısmında roger tutamazsa garp saldırıya açık oluyor çünkü ortada iki taraflı baskı var biri çökerse diğeride çöker garp zayıflatmasa rogerda tutamaz.

hax ile base savaş gücü aynı sınıfa alınmaz skill seti diyip :(
Law'ın savaş gücü haxi,Roger'ın ise üst düzey kılıç teknikleri+fiziksel statları+hakisi. Benim bahsettiğimi inatla anlamıyorsun. Bahsettiğim olay şu 2v1 haxle de olsa olmasa da çok ciddi bir avantaj. Çok daha zayıf olduğun birisini yenmene bile imkan verebilir. Kaldı ki bahsedilen adamlar da serinin 2 tane zirve karakterinden.

ben 1v1 eşit demedim senin dediğin gibi dağlar yok dedim dediğin gibi olsa tekler geçer zaten dağlar olsa roger durdurup garp kanatamaz adamı geri itemezler orda ikisiyle clash atıp üstün gelmior roger tutarken garp geri itiyor roger tutamayınca ikisinede üstün geliyor uçurması dağlar olduğunu gösteren bi etken değil.
Arada ciddi fark olmadığı için mi 2v1 dövmüş diyorum bende. Adamlar 2v1 avantajını iyi kullanıp yaralamışlar.Atakları bile kombine.Diğeri diğerine açık yaratıyor. Bu yüzden bile Law+Kid dövüşüne o kadar benziyor ki. Bir pozisyonda Law bir pozisyonda Kid açık yaratıyordu diğerine. Law ile Kid Bm'ye karşı 1v1de hatta 2v1 de bile zayıf kalıyordu.Tek mi yediler ? Adamın önce Garp'ı sonrasında Roger'ı dövdüğü yer var.Roger'ı eliyle uçurduğu yere bakarsan kendin göreceksin zaten. Garp'a vurduğunu göstermemiş ama Garp'a vurmuş adamı yere çalmış ki Garp yerde sonrasında gidip Roger'a vurmuş.

3-panellere iyi bakarsan dişi yokken sonraki panel dişi çıkıyor burnu kanamışken kanayan yer geçiyor felan ölümsüz bedene sahip olmak demek yenilenmeye sahip olmak demek zaten redle tartışırken böyle düşünmemin sebeplerini yazıp attım bakarsın istersen.
Seride süt içip tekrar çıkan diş var. Madem dişi yenileniyor yarası niye yenilenmiyor dostum. Garling'in kafasını bildiğin yardı Xebec saniyeler sonrasında Garling'in kafası düzelmişti. Kaldı ki Xebec'in hakisi Garling'in iyileşme hızını düşürmüştü. Roger ile Garp adamın hakisini çoğu zaman geçememiş bile ki Roger adamın zarar görmediğini söylüyor. Dövüşün çoğunda adam zarar almamış yarası niye iyileşmemiş sence ?

ağırlıklı dövemlik durum yok garpta bunu yere vuruyor rogerda yere mıhlıyor sonraki attığın sahnede garp roger gösteriliyor sadece xebecte belliki geri uçmuşki garp roger orda konuşurken oturup izliycek halleri yok ikiliyi.
Paneller ortada. Xebec'in üstün geldiği panel sayısı ile Roger ile Garp'ın aynı değil. Final ataklarından önce bile hem Garp'a hem de Roger'a üstün gelmiş. Garp yerden kalkıyor zaten. Üstte attığım yerde de ikiliyi sırayla dövmüş adam.

Neyse tartışmaya devam etmeye gerek de yok anladığım kadarıyla.Şeytan Xebec ile adamlar arasında ciddi bir güç farkı olmasa 2v1 gibi korkunç bir avantajla bile saldırımız işe yaramazsa bittik desin adamlar. Kumar oynayıp kazanmışlar işte. Kumar oynamasalardı da kaybedeceklermiş zaten.

WB'ye çektiği tarife de soru işareti özellikle adamda çizik bile yokmuş. O dağa uçtuğu için deviren WB olsa en azından bir şeyler çizerdi.

Şebek =>WB>Roger=Garp>Bigmom=Kaido sonra ötekiler diye sıralıyorum ben.
Roger'ı Garp'tan daha iyi çizmiş son sayıda. Xebec'in kılcını falan durduruyor. Garp'a fırsat yaratıyor falan. Bm Kaido'dan güçlüdür ama Kaido'da h.haki kullanımı yok buralarda.

Hayal alemi demişken şu WB'nin uçtuğu panelleri de göndersene hayal aleminden xD
Alpa WB'nin uçmasını eksi görüp, Roger+Garp'ın uçmasını astral seyahat olarak düşünüyor galiba :D

Son düzenleme:
Aga dedim ki bugun pazar bos vaktim var temiz kafa ile bir daha okuyayim su bolumu.

Halen daha kafama yatmiyor sen kimsin de denizcileri koruyacagim diye denizci olarak kaliyorsun. Oradaki yaratigi gormuyor musun goroseiyi gormuyor musun sivilleri zevk ugruna katlediyorlar. Sen 48 sene daha durmussun denizcilerde eee ne degisti simdi? Denizcileri korumak ile halki, katledilen farkli irklari denizcilerin arkasinda duran yaratiktan korumak farkli seyler. Biraz olsa vicdan Roger ile birlik olup o yaratigi ortadan kaldirmanin bir yolunu arastirirlardi. Cok bos geliyor Garp’in motivasyonu. Hayvan gibi guclusun haki azmanisin eline kimse dusmek istemiyor senin, zirve karaktersin su motivasyona bak. Yilan bana dokunmasin ne olursa olsun diye yasamis

Law'ın savaş gücü haxi,Roger'ın ise üst düzey kılıç teknikleri+fiziksel statları+hakisi. Benim bahsettiğimi inatla anlamıyorsun. Bahsettiğim olay şu 2v1 haxle de olsa olmasa da çok ciddi bir avantaj. Çok daha zayıf olduğun birisini yenmene bile imkan verebilir. Kaldı ki bahsedilen adamlar da serinin 2 tane zirve karakterinden.

Arada ciddi fark olmadığı için mi 2v1 dövmüş diyorum bende. Adamlar 2v1 avantajını iyi kullanıp yaralamışlar.Atakları bile kombine.Diğeri diğerine açık yaratıyor. Bu yüzden bile Law+Kid dövüşüne o kadar benziyor ki. Bir pozisyonda Law bir pozisyonda Kid açık yaratıyordu diğerine. Law ile Kid Bm'ye karşı 1v1de hatta 2v1 de bile zayıf kalıyordu.Tek mi yediler ? Adamın önce Garp'ı sonrasında Roger'ı dövdüğü yer var.Roger'ı eliyle uçurduğu yere bakarsan kendin göreceksin zaten. Garp'a vurduğunu göstermemiş ama Garp'a vurmuş adamı yere çalmış ki Garp yerde sonrasında gidip Roger'a vurmuş.

Seride süt içip tekrar çıkan diş var. Madem dişi yenileniyor yarası niye yenilenmiyor dostum. Garling'in kafasını bildiğin yardı Xebec saniyeler sonrasında Garling'in kafası düzelmişti. Kaldı ki Xebec'in hakisi Garling'in iyileşme hızını düşürmüştü. Roger ile Garp adamın hakisini çoğu zaman geçememiş bile ki Roger adamın zarar görmediğini söylüyor. Dövüşün çoğunda adam zarar almamış yarası niye iyileşmemiş sence ?

Paneller ortada. Xebec'in üstün geldiği panel sayısı ile Roger ile Garp'ın aynı değil. Final ataklarından önce bile hem Garp'a hem de Roger'a üstün gelmiş. Garp yerden kalkıyor zaten. Üstte attığım yerde de ikiliyi sırayla dövmüş adam.

Neyse tartışmaya devam etmeye gerek de yok anladığım kadarıyla.Şeytan Xebec ile adamlar arasında ciddi bir güç farkı olmasa 2v1 gibi korkunç bir avantajla bile saldırımız işe yaramazsa bittik desin adamlar. Kumar oynayıp kazanmışlar işte. Kumar oynamasalardı da kaybedeceklermiş zaten.

Roger'ı Garp'tan daha iyi çizmiş son sayıda. Xebec'in kılcını falan durduruyor. Garp'a fırsat yaratıyor falan. Bm Kaido'dan güçlüdür ama Kaido'da h.haki kullanımı yok buralarda.

Alpa WB'nin uçmasını eksi görüp, Roger+Garp'ın uçmasını astral seyahat olarak düşünüyor galiba :D
Uçmasını eksi görmedim aslında. Sadece Xebec bunlari ucurmus 5 saniyede dedim. Xebec'in gücünü övdüm yani. WB loser olarak kaldı Tanrı Vadisinde.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık