Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165: Yankı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Mükemmel

Kullanılan: 92 68.7%
  • İyi

Kullanılan: 24 17.9%
  • Orta

Kullanılan: 8 6.0%
  • Kötü

Kullanılan: 2 1.5%
  • Leş

Kullanılan: 8 6.0%

• Kullanılan toplam oy
    134
Roger'ın tam güç savaştığını da gördük sonunda be. Sanırım op bitiyor, herhalde bundan sonra roger dövüşü göremeyiz, öyle bir hikaye yok gibi. Tamam Rocks efsane bir karakter ama Roger görmek çok daha fazla heyecan veriyordu, kesinlikle bir Roger spinoffu olması lazım Oda efendi, bunu op kitlesine borçlusun.

Rocks'ın o kadar sene çalışıp tüm tarihi sorumluluğunu sırtlanıp tam hazır olamadan imunun karşısına çıkıp bu hallere düşmesi okurken bana bile koydu, onun gibi bir karaktere nasıl koymuştur tahmin bile edemiyorum. Yazık oldu bütün emeklerine.

Garp'ın Denizci kalmaya devam etme sebebi de kurumda düzgün iş yapanları kollamak çıktı. Büyük adam.
Ustat merak ettigim bir sey var Roger orada armanent haki ve conqueror haki ile alakali cumleler kurmus bu haki turlerini nerden ogreniyorlar bizim Luffy hakiyi kullaniyordu ama ne hakisi oldugunu bilmiyordu. Fatihin hakisi mesela tanri vadisi doneminde masallah herkeste var oysa ki bu haki ilk tanitildiginda cok nadir oldugunu soylemislerdi

Ustat merak ettigim bir sey var Roger orada armanent haki ve conqueror haki ile alakali cumleler kurmus bu haki turlerini nerden ogreniyorlar bizim Luffy hakiyi kullaniyordu ama ne hakisi oldugunu bilmiyordu. Fatihin hakisi mesela tanri vadisi doneminde masallah herkeste var oysa ki bu haki ilk tanitildiginda cok nadir oldugunu soylemislerdi
Tanrı vadisi kadrosundakiler boş adamlar değillerki garp ve roger 4 sene öncesinde kralın hakisi ve gelişmiş silahlanma hakisi kullanıp çarpışıyordu bu olaydan burdaki ek bilgi garpın dediği fatih haki ile saldırıkarın fatih hakili savunmayla iptal olabileceği.

Çok toplam karakter sayısına bakarsan çok bir avuç kişi kullanıyor zaten. Goroseileri sayma zaten onların kullanıp kullanamadıkları belli değil. Yani bence oldukça nadir.

Ben Mihawk’ı Wb’nin tayfaya alacağını Shanks ile kapışmalarının da Roger tayfasıyla çekişmelerinden doğduğunu düşünmüştüm.Hala olabilir ama bu fbde Mihawk çıkmazsa bu senaryo mafiş sanırım

keşke xebec saf kötü bir karakter olsaydı. en azından çok iyi savaşlar izleyip mutlu mesut devam ederdik. Şimdiye kadar gördüğümüz en güçlü iki karakterden birinin böyle acınası bir son bulması beni üzdü.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık