Garp ve roger bile gelip roxa meydan okuyup bu formdan kurtulmanın yolu yokmu diye arayış içindeler dövüş içersinde sağkol beyazsakalın bırakıp gitmesi okeymi bu pozisyonda?Kaptanı Wb’ye saldırıyor, neden dönüp kurtarsın? Ne olduğuna bile anlam veremiyor zaten. Bir anda Imu geldi, Xebec’i dönüştürdü, Xebec millete saldırmaya başladı, ada yok oluşa geçti. Gidip kendi kaptanına mı saldıracak, ne yapacak? Şu durumda sen de ben de Xebec’i nasıl kurtarırız bilmiyoruz, seri içindeki dünyadan haberi olmayan karakter mi gidip kurtaracak?
WB. büyük ihtimal Garp ve Roger gibi Xebekin iç sesini duydu. Xebek, kendisini öldürmesini istedi, ancak bunu yapamayacağı için gitti.Kaptanını bırakıp gitmemiş bence. Geri onun yanına giderken Graham'la karşılaşıyor diye anladım.
Bana daha çok bazı durumlarda bilincini geri kazanıyor, sonra kaybediyor gibi geldi. Yani Garp ve Roger geçen bölümde haki ile yanlarına çağırdı ya, orada ufak bir süreliğine bilincini kazanıyor ve onlardan kendisini öldürmelerini istiyor. Yoksa niye Xebec gibi acımasız gibi birisi ağlayıp dursun? Ya şeytan formunda katlanılamayacak derecede acı çekiyor ya da çocuğunu öldürdüğünü düşünüyor.Kuma'nın onları gönderdiğini gördü. Imu öyle sanıyor ama.

Roger yüzü ve hareketleri uyuşmuyor dedi direnemiyor forma yaptığı herşeyi görüyor ama kendini durduramıyor son irade kırıntısıyla yaptığı şey garp ve rogerın yanına gitmek diyoruz ama im adadaki herkesi öldür diyordu zaten emre ters bişey değil yaptığı.Bana daha çok bazı durumlarda bilincini geri kazanıyor, sonra kaybediyor gibi geldi. Yani Garp ve Roger geçen bölümde haki ile yanlarına çağırdı ya, orada ufak bir süreliğine bilincini kazanıyor ve onlardan kendisini öldürmelerini istiyor. Yoksa niye Xebec gibi acımasız gibi birisi ağlayıp dursun? Ya şeytan formunda katlanılamayacak derecede acı çekiyor ya da çocuğunu öldürdüğünü düşünüyor.
Ellerine saglik ustat. Roger hakikaten Garp’in duygusal versiyonu gibi. Akrabalik iliskisi cikacagina adim gibi eminim artik. Xebec bu bolumde bu ikisine cok fazla hasar vermemis kendini tutmus ve bu haliyle bile zorlamis. En sonda kendini tamamen birakiyor zaten yoksa acayip hizina, patlayici kuvvetine sahit oldugumuz adam bu ikisini sag birakmazmis. Cok buyuk adam cok.