Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165: Yankı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Mükemmel

Kullanılan: 124 67.4%
  • İyi

Kullanılan: 36 19.6%
  • Orta

Kullanılan: 9 4.9%
  • Kötü

Kullanılan: 5 2.7%
  • Leş

Kullanılan: 10 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    184
Hala bekliyoruz bebek katili koruduğu sahneleri.

Garp'ın bebek katili koruduğunu görmedik ama WB'nin çocuk katilleriyle ahbap olduğunu gördük.;)
Buradan dönmez boşuna hikaye anlatma xD

Net bir şekilde bebek katili mi korumuş diye soruyorsun adama
Adam da Garp'ın koruyacam dediklerinin yaptıklarını söylemiş sana sonra kıvırmışsın işte her zamanki gibi.

Tabi sen yine anlat da bu kavga burada bitmiş yani.

Garp'ın bebek katili koruduğunu görmedik ama WB'nin çocuk katilleriyle ahbap olduğunu gördük.;)
Bı de Kuzan en iğrenç,en kötü korsan grubuna katılıyor.Kaidou melek,halkı katletmeyen insan diyen birisini tartışmaya gerek yok.20 yıldır Wano'da ne eziyetler ettiğine bilmesine rağmen.Diyecekler ki onu Orochi yapıyor,Orochi'ye koruyan kişi Kaidou olduğunu unutuyorlar.Bi de insanları umursamayıp,Onigashima'yı Baştkente taşıyan bir tiranın halkı katletmiyor demek,tartışılmaması gereken birisi olduğunu gösteriyor.

Adam da Garp'ın koruyacam dediklerinin yaptıklarını söylemiş sana sonra kıvırmışsın işte her zamanki gibi.

Garp'ın korumak istediği denizciler ,halkı koruyan düzgün denizciler olduğunu biliyorsundur herhalde.
Coby'ye neden denizcilerin geleceği diyor?
Çünkü gerçek bir denizci olduğu için.

Bı de Kuzan en iğrenç,en kötü korsan grubuna katılıyor.Kaidou melek,halkı katletmeyen insan diyen birisini tartışmaya gerek yok.20 yıldır Wano'da ne eziyetler ettiğine bilmesine rağmen.Diyecekler ki onu Orochi yapıyor,Orochi'ye koruyan kişi Kaidou olduğunu unutuyorlar.Bi de insanları umursamayıp,Onigashima'yı Baştkente taşıyan bir tiranın halkı katletmiyor demek,tartışılmaması gereken birisi olduğunu gösteriyor.
Bu saydıkların şuan yapılan tartışmayı değiştirmez ki.

Garp denizcileri koruyacam demiş, denizciler sonraki panelde çoluk çocuk katlediyor diyor adam.

Bunun ötesi yok yani neyini savunuyorsunuz ki ben WB'nin şebeki bırakıp gitmesini savunuyor muyum ? çok abartıyorsunuz bazen.

Haterlıktan öyle gözünüz dönmüş ki daha ne anlatıldığını anlamamışsınız.

Orjinal çeviride koruma anlamı da yok. Buradan yanlış bile yapsa o denizciyi koruyacam diye bir anlam da çıkaramazsın. Allah kimseyi hater etmesin diyorum çekiliyorum. Bİrilerinden yardım alıp çevir bence burayı. Anlamamışsın yine.:D

Bu saydıkların şuan yapılan tartışmayı değiştirmez ki.

Garp denizcileri koruyacam demiş, denizciler sonraki panelde çoluk çocuk katlediyor diyor adam.

Bunun ötesi yok yani neyini savunuyorsunuz ki ben WB'nin şebeki bırakıp gitmesini savunuyor muyum ? çok abartıyorsunuz bazen.
Garp'ın kişiliğini bilen birisi o çocuk katleden denizcileri koruyacam demediğni biliyor olması lazım.

Kaido'nun 5 yaşındaki çocuğu yanan binaya attığını gördük yanarak ölmesi için.
Dof'un da kralı kontrol ederek halkını biçtirdiğini gördük yine.
@RedTeroR usta ne diyor bu arkadaş ya :)

Ufacık bir çocuğu kaleden kafaüstü aşağı attıran birini biliyorum ama o Kaido değil, kimdi acaba, Garpın neyi oluyordu :)

Ben bebek katili bir Denizci Albayı biliyorum mesela, aynı Denizci Albayı, Garp'ın koruduğu denizcileri de rahatça kesiyordu :)

Peki bu bebek ve denizci katili Albayı kim saldı acaba :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık