Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165: Yankı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Mükemmel

Kullanılan: 117 66.5%
  • İyi

Kullanılan: 35 19.9%
  • Orta

Kullanılan: 9 5.1%
  • Kötü

Kullanılan: 5 2.8%
  • Leş

Kullanılan: 10 5.7%

• Kullanılan toplam oy
    176
1 panele bakar beyazsakala tekrar + yazdırmak fakat garpı oda bile kurtaramaz bu bölümden sonra
Garp için somut delil atmadığınız boş iddalarınızdanmı kurtaramayacak oda güldürmeyin.

Kutsal korudu dendi korumamış

İmunun köpeği dendi ime daldı

Katlaimdan haberi var dendi yokmuş

Sivil önemsemior dendi sivilleri gemiye aldırıyor

Yeter be kardeşim ben utanırdım şukadar patlamaya :)

Beyazsakal’in altyapisi o kadar zayif ki nereye koyarsan koy siritiyor. MF’den sonra bir daha cizmemesi lazimdi bu karakteri ama her yerden cikiyor babalik. Birak guclu oldugu haliyle kalsin niye Roger ile Xebec ile ayni yerde ciziyorsun
Aaa olmaz ama sen WB gömüyorsun da Garp da sivilleri öldüren denizci erlerini savunacam diyor falan filan işte.

Beyazsakal’in altyapisi o kadar zayif ki nereye koyarsan koy siritiyor. MF’den sonra bir daha cizmemesi lazimdi bu karakteri ama her yerden cikiyor babalik. Birak guclu oldugu haliyle kalsin niye Roger ile Xebec ile ayni yerde ciziyorsun
Tanrı vadisini oda batırdı zaten kaido ve bigmom xebecle çatışıyor 2sn sonra bambaşka biyerdr sohbet ediyorlar wb desen aynı şekilde xebec ve dragonun yükseldiği diğer bütün karakterlerin gömüldüğü bir flashback diyebiliriz

Garp için somut delil atmadığınız boş iddalarınızdanmı kurtaramayacak oda güldürmeyin.

Kutsal korudu dendi korumamış

İmunun köpeği dendi ime daldı

Katlaimdan haberi var dendi yokmuş

Sivil önemsemior dendi sivilleri gemiye aldırıyor

Yeter be kardeşim ben utanırdım şukadar patlamaya :)
Oo reis büyük iş yapmış bak sen gemiye sivilleri aldırdı dünyayı kurtardı reisim fazla geldi iyilik herhalde sonra ohara olsun ace bulmak için kıyılan canlar olsun pek umrunda olmadı reisimin

Ya zaten bu adamı birinin sağkolu olarak görmek kadar saçma senaryo yok beyazsakal yerine shikiyi işleseydi sağkol diye daha iyi olurdu beyazsakal kendi ekibiyle takılıo olsun bu dönem hadi bunu yapmıycaksın bare orda xebec+satürn vs wb garp roger dönsün diyelim efsane üçlü final dövüşünde ama mevcut duruma bakıyosun beyazsakal kaptanının lanetlendiğini bilmesine rağmen gidiyor.

Beyazsakalın karakteri tam babacan baktığın zaman heybetli, yunan heykeli,
Garp karakteri bakıldığında tam dede modeli, söylenir, sinirlenir, kafası karışıktır. birilerini korumaya çalışır, işleri yolunda gitmez.

Oda dövüş konusunda beceriksiz olabilir. ama dalga geçme amaçlı yazmıyorum. gerçekten Garp ve Whitebeard saygı duyduğum insanlardır.

Ya zaten bu adamı birinin sağkolu olarak görmek kadar saçma senaryo yok beyazsakal yerine shikiyi işleseydi sağkol diye daha iyi olurdu beyazsakal kendi ekibiyle takılıo olsun bu dönem hadi bunu yapmıycaksın bare orda xebec+satürn vs wb garp roger dönsün diyelim efsane üçlü final dövüşünde ama mevcut duruma bakıyosun beyazsakal kaptanının lanetlendiğini bilmesine rağmen gidiyor.
Açıkcası beyazsakalın savaşı bırakıp gittiğini düşünmüyorum fakat üsttede yazdığım gibi bu flashback tamamiyle xebec ve dragon üzerine kurulu diğer adada kim varsa - yazdı shiki vs zaten çöp oldu gitti büyük ihtimal dragon flashbackinde birazdaha detaylı işler

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık