Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165: Yankı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Mükemmel

Kullanılan: 105 66.5%
  • İyi

Kullanılan: 31 19.6%
  • Orta

Kullanılan: 9 5.7%
  • Kötü

Kullanılan: 4 2.5%
  • Leş

Kullanılan: 9 5.7%

• Kullanılan toplam oy
    158
Seninki de bir düşünce. Oraya yürüyerek vardığını gösteren bir panelde yok. Benim sahneden anladığım bu. Sen bunlara niye takılıyon? Konu bunlar da değil.
Niye takılmayayım yav adamda çizik bile yok ama kaybettiğini falan iddia ediyordun uçtuğu için. Bu bölüm seninki boşluk bulup yumruk atmasına rağmen uçurulmuş ama gelip Garp, WB'den güçlü falan yapıyon hala, Komik yani anlıyon mu xD

WB'nin üstünde çizik bile yok, uçanları Oda çizmiş uçarken, adamın uçmadığı çok net.

Konumuzla ilgili yere gelirsem de gerçekten çok büyük iki etkinlik var ve ikisinde de sınıfta kalmışlar. Bir elin parmaklarını geçemeyecek 5-10 kişi için de garp'ın sözü dolu diyemiyorum kusura bakma.

Niye takılmayayım yav adamda çizik bile yok ama kaybettiğini falan iddia ediyordun uçtuğu için. Bu bölüm seninki boşluk bulup yumruk atmasına rağmen uçurulmuş ama gelip Garp, WB'den güçlü falan yapıyon hala, Komik yani anlıyon mu xD

WB'nin üstünde çizik bile yok, uçanları Oda çizmiş uçarken, adamın uçmadığı çok net.

Konumuzla ilgili yere gelirsem de gerçekten çok büyük iki etkinlik var ve ikisinde de sınıfta kalmışlar. Bir elin parmaklarını geçemeyecek 5-10 kişi için de garp'ın sözü dolu diyemiyorum kusura bakma.
Garp baba WB için bir lig üstte bir adam usta. WB'nin ligi Big Mom Kaido felan. Garp babadan 3v1'de kaçması Şeytan Xebec'in indirilmesinde hiçbir rolü olmaması onlar gibi oyundan elenmesi felan. Her şey onu alta atıyor. Garp ve Roger daha özel isimler.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık