Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu saatten sonra güçsüz müçsüz mevzularına girme Redim. Kapandı o sayfa. :oops:

Dragondan daha cahil çıkacağını ise bilemezdin, o konuda sana yüklenesim yok :gamyon:
Yav Carpem ben şunu anlamadım geçen bölüm uçtuğunu bile görmediğimiz WB uçtuğu için yenildi sayıldı bu bölüm aynı anda tek bir kişiye dalıp uçan garp ve roger niye yenilmiyorlar uçtukları gösterildi diye mi xD

Bu uçma olayını da garpçılar çıkardı başımıza haaa, siz uçtu muçtu diyorsunuz diye üzerime gelme :gamyon:

Kaido beni çok şaşırttı yalnız burada bile en üst seviyelerdenmiş Bigmom ile aşağı yukarı eşit güçteler galiba.
 
Yav Carpem ben şunu anlamadım geçen bölüm uçtuğunu bile görmediğimiz WB uçtuğu için yenildi sayıldı bu bölüm aynı anda tek bir kişiye dalıp uçan garp ve roger niye yenilmiyorlar uçtukları gösterildi diye mi xD

Bu uçma olayını da garpçılar çıkardı başımıza haaa, siz uçtu muçtu diyorsunuz diye üzerime gelme :gamyon:

Kaido beni çok şaşırttı yalnız burada bile en üst seviyelerdenmiş Bigmom ile aşağı yukarı eşit güçteler galiba.
Oda bir iki patlat cilala aradan çıkar yaptı ya bu bölümlerden ince ayarlara girmenin lüzumu yok. Ama lig olarak anlaşılıyor. Garp baya baya kk ligi adam.
 
Bilmem kaç kere yakalandı zincire vuruldu dediklerinde de zaten kendisi bilerek yemek yemek için yakalanmıştı galiba ama ondan bağımsız konuşuyorum şuan. Oden dövüşünde bence yeneceği kesin gibiydi. Öyle olmasa Kaido'da o kadar travma bırakmazdı gibi geliyor bana. Roger Xebec falan bence açıkça daha güçlü Oden'den, Odeni o seviyeye koyması Kaido'nun gözünde ne kadar büyük bir tehdit olarak kafasına kazıdığını gösteriyor. Shanks Oden'den güçlü değildir diyorsan ona bir şey diyemem tabi, onları kıyaslayacak bir şey çizilmedi henüz ama bence çok daha güçlüdür Shanks.

Seride karakterler gazla çalışıyor. Gücümün hepsini bu yumruğuma ekliyorum diyip bir vuruyorlar rakibini paramparça ediyorlar bkz. Roger Garp'ın Xebec'i yenme şekilleri. Bir başka örneği Zoro sağ kol yenmek için bir yerlerinden solurken her şeyini verip bir saldırı yapıyor Bm saldırı daha yapılmadan aura'sından altına 2 kilo bırakıyor. Lucky Roo Yassop Beckman falan bir açık oluştursa Shanks haki susanoo'suyla Kaido'yu çat diye düşürecek bir saldırı yapabilir bence. Denize düştüğünde zaten oyun dışı kalıyor.

Oda bu neyi retconlayacağı belli olmaz, belki de Shanks'ın Kaido'yu nasıl durdurduğunu hiç göstermez bile ama yani mangada geçti sonuçta. Kaido'nun karakterinden dolayı bence şuan yenmişte durdurmuş olması en mantıklı cevap.

Edit: Sonradan aklıma geldi ekleme yapıyorum. Kendisiyle bütün bir geceydi galiba dövüşmüş Bm'yi o Luffy'nin arkasındaki silüetler arasında görmüyor ayrıca. Dengi görüyor, ortaklık yapıyor ama o Luffy'nin arkasında gördüğü adamlar arasına koymuyor. Bu bile bence bu 5'linin Kaido'yu hayatının bir noktasında imkansız bir duruma düşürdüğünü anlatıyor. Sadece kendisiyle denk dövüşebilenleri görmenin ötesindeydi bence o silüetler. Kendisini yenmiş yada yenebilecek isimleri gördü gibi.
Roger Odenle karsilastiktan 6 yil sonra Oden Kaidoyla karsilasiyor. O 6 yilda da Roger seviyesine geliyor Oden. Rogerla karsilastiginda temassiz kral haki gorunce agzi acik kalan adam Kaidoya temassiz kral hakiyle vuruyor. O yüzden karakterleri karsilastirirken zaman farkini atlamamak lazim. En basit Oden olayina bakanlar genelde Kaidoyu zayif görüyor ancak aradan 20 yil gecmis, Kaido katlarca kere güçlenmis yani zaman farki önemli

Dedigin hususta olur mu olabilir, 1 vs 2 bile acayip fark ederken Shanks tayfasiyla Kaidoyu yakalayabilir gibi

Kaido 3 gün vs atiyor BMyle, BMyi hiç rakibi görmediği doğru olabilir. Siluetler içinse Kaido her zaman kendisini yenilgisiz tanitip zirveye koyuyor ve siluetler icin acikca kendisiyle dovusebilecek diyor. Yani gelseler yine ben kazanirim ama bir muddet denk gider/ zorlanirim hesabi yapiyor. Bence Luffy yerine 5liden biri Kaidoyla Wanoda karsilassa Kaido yine ben kazanirim kafasinda olacakti, bence dogruydu da, bunu gormek işte cok mumkun degil, anca yazar cizerse gorebiliriz.

JB'nin hakisinin nasıl meyveyi ya da varlığı kantırladığını herkes gördü. Haki ana unsur değilse, Luffy JB iken herkesi gönderseydi. Ama yapamadı. Meyve tek başına yetmiyor. JB olarak, uzun süre kalması için ciddi haki gerekiyor. Xebec'e diş geçiremedikten sonra, Imu iradesini zayıflatmak için ailesini kullanmadı mı hocam? Meyve+şeytan formun da Xebec'i haki ile yendiler. Ölümsüz beden , haki olmasa şansları yok. Sonuç olarak Xebecten güçlü Devil Xebec evet, Hakiye kaybetti. Meyve kurtaracak olsa WB yi dahil ederlerdi.

Çatıda BM ile birebir, fiziksel Kid ve Law dışın da savaşmış kimse yok.Nerede hepsiyle çarpışıyor? Bir zeusa kapışması oldu o kadar. Fiziksel birebir çatışma ikisi dışında yok. Uyanış olması çok önemli değil. Meyve ve uyanış çok etkili olacak olsaydı. Law kendi ağzından ''hakileri çok güçlü'' bu sebeple yeteneğimi kullanamıyorum demezdi. Dof tek başına bile daha büyük hasar vermiştir supernovaya, kol aldı hocam kol. Law'ın saldırılarından sonra, kendi hayatından kısıp power up yapmak zorunda kaldı. COC ve armement olması gereken seviye olsaydı. Bu zararlararı görmezdi. Kid'in çatıda tehlike olarak adlandırılabilecek bir tane özel yeteneği yok. Uyanışı bile dandik. Spefisik bir tehlikle barındıran hiç bir şey göstermediler. Dayanıklılık tek başına bir kriter değil. BM nin yaptığı aptallıkları tek tek anlatarak dediğimi teyit etmiş oluyorsun.

Shanks'ın öngörüsünden zaten alel acele hareket ediyor. Arkasından mı geliyor? Önünden tarzan gibi ipe sapa tutuna tutuna o gemi bu gemi geliyor. Ben geliyorum diyor resmen, Görmüyorsa Kid'in aptallığıdır. Kaç tane Kral hakili karakter var. Yenseydi o zaman. Yanın da Killer da dahil. Kibri ve kendini bir şey zannetmesinin bedelini ödedi. Oda zaten Kid ve Killer'a tek attırarak okuyucuya Shanks'ın önemini gösterdiği barizken böyle iddialar da bulunman absürt. Olmayan çıkarımlar yapıyorsun. Olan kocaman yazılmış çizilmiş. Fanmade seriye giriyor
--JB diyorsun da ayni JBde Nika meyvesi var. Luffyde Nika meyvesi olmasa Bajrang Gun atamaz, o kadar hakiyi de tek bir atakta toplayamazdi.

Bir de JB en guclu hakimi koydum diyor belki de o hakiyi muhurlerken Nika formuna girip cekti onu da bilemiyoruz.

--Son sayfaya bakarsan iblis Xebecin tek basina hakiye yenilmedigini gorursun. Rogerin kilic teknigi + Garpin yumruklari + fiziksel güç var isin icinde. Eger sadece haki yetiyor olsaydi ikisi el ele tutusup haki salarlar JBnin hakisi gibi Xebec normale donerdi. Her zaman soyluyorum haki tek guc unsuru degil. Xebec rejeneresini asacak sekilde parcalandigini icin kaybediyor.

--Law hareket ettirme yetenegi icin hakileri guclu diyor. Ope meyvesinin yeteneklerinden sadece 1i o. Kaidoya enjeksiyon vurusu yapiyor sonucta, BMnin kolunu karnini nasil yariyor ulti atarak, yine meyveyle.

BM kid ve lawa kaybetmedi dedim zaten, ister yazara salla ister aptallik de sonuc degismez

--kidin aptalligi falan değil yav, kid filoyu yok edecek, adam nisan almis atesleyecek, Shanksi gorememesi gayet dogal, Katakuri de mi aptaldi CCnin gazini goremedi, bacisinin Luffyi vurdugunu da goremedi. Akainu da aptal Marcoya bakarken arkasindaki WByi gormuyor. Adam önündekiyle meşgul, niye baska yere baksin :)
 
JB diyorsun da ayni JBde Nika meyvesi var. Luffyde Nika meyvesi olmasa Bajrang Gun atamaz, o kadar hakiyi de tek bir atakta toplayamazdi.

Bir de JB en guclu hakimi koydum diyor belki de o hakiyi muhurlerken Nika formuna girip cekti onu da bilemiyoruz.
Hocam yine birşey değişmez ki, sonuç olarak devden çıkan sadece haki


--Son sayfaya bakarsan iblis Xebecin tek basina hakiye yenilmedigini gorursun. Rogerin kilic teknigi + Garpin yumruklari + fiziksel güç var isin icinde. Eger sadece haki yetiyor olsaydi ikisi el ele tutusup haki salarlar JBnin hakisi gibi Xebec normale donerdi. Her zaman soyluyorum haki tek guc unsuru degil. Xebec rejeneresini asacak sekilde parcalandigini icin kaybediyor.
Tanrı şövalyeleri ve 5 kadimden biliyoruz. Fiziksel etki yok. Yenilenebiliyorlar. Ölümsüzler. Evet hakinin infuse edilmesi sayesin de sadece bu oluyor. Meyve ile şimdiye kadar Domi den hiç olumlu etki görmedik. Hep haki üzerinden götürüldü.


Ayrıca ben JB Nika meyvesinin 2nci bir uyanışının belli bir Haki ile olacağını düşünüyorum. Yoksa meyvcut şekil de yine IMU OP kalacaktır.
 
@carpe d. em

Xebec'i satıp giden WB için bir iki kelam alabilir miyiz? :D

Bu adama hiçbir konuda güvenemeyecek miyiz? :D Thatch, Oden şimdi de Xebec.
Wb, Şebek'e yolunda mı duruyoruz diyor şebek de evet deyip saldırıyor adamlara sonra da salıyorlar şebeği. Salakça mı evet ? Ama 20 yıl denizcilerle çalışıp ne olduklarını anlamayacak kadar salakça m ? hayır xD
 
Daha fazla Kaido, Linlin ve Beyaz Sakal'ı övün ki namı yürüsün Şeytan Dedem'in. Garp ve Roger, Xebec için zaman kaybı olur demiyor, hemen tokatlayıverdiler.
 
Adam demiyelim bence adam Dragon xD
Düzgün bir masabaşı memuru, rüşvet falan almaz herhalde. :)
@carpe d. em

Xebec'i satıp giden WB için bir iki kelam alabilir miyiz? :D

Bu adama hiçbir konuda güvenemeyecek miyiz? :D Thatch, Oden şimdi de Xebec.
Wbnin elini gerçekten taşın altına koyduğu tek zamanı artık ölümü iyice yaklaştığı ve son bir kıpırdadığı zamandı. Yoksa yaprak dökümündeki yaşlı kadın gibi ağzının tadı kaçmasın diye hep mevzudan kaçmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık