Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165 Spoiler Yorumları

Hasar alıyormu alıyor en son regeni aşmak için tüm enerjileri kullanmışlar zaten regen olmasa çoktan pertti xebec roger deliyor garp kafasına çakıp yere vurmuştu.
Gaban hakini duzenli ya da farkli bir sekilde kullan derken bunu kast ediyor sanirim. Tum hakiyle yenmek degil de farkli bir sekilde yenecekler gibi. Zira Luffy yukari cikinca Im ve iki sovalye ile karsilasacak bu regen olayini asmanin baska bir yolu daha var

Garp reis coşturmuş ancak, tüm bu yaşananları gördükten sonra nasıl donanmada kalabildi bu adam? Karakterine ters bir kere... Ya Rogerla gizli bir konuşma anlaşma tarzı bir şey yaptılar. Yada dünya hükümeti tarafından ailesi ile tehdit edildi. Tüm bunları yaşadıktan sonra Garp donanmada sebepsiz yere kendi isteği ile kaldıysa güçlü ama karakter yoksunu sınıfa dahil olur gözümde.

Bilinç kaybı olayı senin uydurman. Kaidou’yu Momo ısırınca da gözleri gidiyordu. Gördüğümüz kadarıyla Kaidou çizik almamışken Garp ve Roger patates olmuş.

Tamam kardeşim.
Kaido çizik almamışken Garp ve Roger patates olmuş. Bak sen şu işe. Nasıl olur? Az önce, saldırılar aynı değil yazdım. Neyi savunuyorsunuz anlamıyorum. Çok açıkça Kaido burada aynı seviyenin adamı değil, genetik faktörlerden ötürü daha dayanıklıdır amenna. Bir de fan etiketi yapıştırıyorsunuz ki alakası yok. Ben Garp'ı çok sevmem.

Tamam kardeşim.
Kaido çizik almamışken Garp ve Roger patates olmuş. Bak sen şu işe. Nasıl olur? Az önce, saldırılar aynı değil yazdım. Neyi savunuyorsunuz anlamıyorum. Çok açıkça Kaido burada aynı seviyenin adamı değil, genetik faktörlerden ötürü daha dayanıklıdır amenna. Bir de fan etiketi yapıştırıyorsunuz ki alakası yok. Ben Garp'ı çok sevmem.
Bunu diyecek elinde materyal yok. Hangi saldırının daha güçlü olduğu tamamen senin yorumun. Mesela Wb ve Xebec çarpışması diğer bütün saldırılardan üstün.

Bunu diyecek elinde materyal yok. Hangi saldırının daha güçlü olduğu tamamen senin yorumun. Mesela Wb ve Xebec çarpışması diğer bütün saldırılardan üstün.
Nasıl elimde materyal yok? Bir saldırıda gök yarılıyor, ötekinde tokat tekme var. Sen tokat ve tekmeli saldırı daha güçlü demeye devam edebilirsin..
WB vs Xebec ayrı, WB orada deprem meyvesini kullanıyor.

Fanboylar: "Kaido dünyada Kaos çıkarmak istiyor."
.
.
.
-Tanrı Vadisi'nde kaos çıkar, gerçek canavarlar kapışır: Kaido topuk... :hhh: Fıkra bu kadar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık