Doğru oda'nın biraz açıklaması lazım, Joyboy pil gibi haki biriktirip Emet'e aktarmış.
Oda denilen peçete artığı silüet çizmemiş, silüet kelime kullanmış.
Ne uzatıyorsun, "Emet, Kral Hakimi sana mühürleyeceğim" veya "Emet, Kral Hakimi biriktirip ondan sonra sana mühürleyeceğim" desene.
Ama Haosoku Haki demiyor ısrarla. Yani muhtemelen bu haki isimlendirmesi JoyBoy'dan çok sonraları çıktı.
Joyboy zamanında bunların tam bir ayrımı yoktur, bazı insanlara "gifted" demişlerdir belki sırf bu güçlü hakiye (kralın hakisi) sahip olduğu için.
Umarım Haosoku Haki Joyboy zamanında da isim olarak biliniyordur da adam çıtayı nirvanaya çıkartmaz. Yoksa şu anki karakterlerin hiçbiri Joyboy'u geçemez.
Adamın minnacık hakisi bile Shanks'in tüm hakisinden güçlü olur.
Gerçi düşününce, o dönemde 20 krallığa karşı savaşmış bir adamdan bahsediyoruz. Günümüz Luffy'sinin tam tersi, Joyboy Abdulhamid'in yalnızlığına sahipti.
Luffy zaten herkesi müttefik yaparak Imu'ya karşı büyük bir ordu hazırlıyor. Luffy fanları el ele versin, Luffy'i Abdulhamid'in yalnızlığına bırakmasın, dört bir yanı hain dolu.
