Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165 Spoiler Yorumları

Abi hakinin fayda etmediği geçen burada dönen "memleket meselesi" teorileri gibi bir şey/uber şeytan meyvesi gücü çıkacak ya da bu Imu denen zottiriğin gücünün kaynağı şeytan meyvesi değil de bambaşka bir şey çıkacak. Tabi kutsal lalelerin iyileşme gücünün haki ile etkisiz hale getirilmesi 2.ihtimali sorgulatmıyor değil :D

Hocam geçen bende yazdım. Seri başlarda Şeytan Meyvesi iyi diyorduk, Buggy'nin bile çöp meyvesi gözümüzde büyük gözüküyordu. Sonradan Haki çıktı Meyve çöp oldu. En sonunda da Nika için tasarlanan Uyanış çıktı. Haki artık Fatihin hakisi değilse Haki'nin de bir anlamı kalmadı. Imu'nun da Şeytan Meyvelerin Atası çıkarsa hiç şaşırmam.

Imu hakkında 2 tane teorim var.

1. Teori Kan Şeytan meyvesi, insanları manipüle etme ihtimali olup insanların bedenine girmeyi bile sağlıyor olabilir. Kaç yıllık bir seri ve böyle bir meyve ortada yok. Özellikle Moria gibi sözleşme getirmesinin ardındaki sebebi buna bağlıyorum.

2. Kendisini insanlardan soyutlaştırdığı için bir bedene sahip olmayıp ruh veya parazit tarzı bir şey olabilir. Şeytan olduğu için de insanlarla anlaşıp, insanların vücudunu beden olarak kullanıyordur.

Flashback bitti anladığım kadarıyla,güncelde işimize yarayacak tek bilgi kırıntısını bu bölümde almışız. Kralın hakisi ile saldırınca bünyede ki şeytani güç Xebec'in vücudu terk etmiş.

Şuan adada kralın hakisini kullanabilen Luffy ve Zoro var birinin daha kullanabildiğinden haberi yok elinde ki kılıç içinden çekip çıkarıyor, diğeri saldırıya eklemek için Wano'da 1 hafta eğitim yaptı pek olayla ilgisi yok. Bu kadar güçlü karakterleri bu kadar aciz gösterdiğini de göz önünde bulundurursak, leş gibi bölümler bizi bekliyor bence.

Hakinin açık ara farkı tekrar ortaya çıktı.Kral Haki bile tek başına önemi yok.Seviyesi artık daha önemli.Diğer haki türleri gibi sonuçta bununda seviyesi olması pek şaşılacak bir durum değil.Luffy nin zaten seri sonunda Joy Boy u geçmesine gerek yok.Ondan daha büyük bir gücü var.Düşmanlarını bile yanına çekmesi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık