Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165 Spoiler Yorumları

Çok sıkıcı dövüşler artık ya. Kral haki bas tekle, etrafa haki yay, yumruk at, kılıç salla bu kadar. Eskiden böyle değildi diye hatırlıyorum. Aşırı sıkıcı olmaya başladı bu durum, serinin en güçlü karakterlerinin dövüşünün sıkıcılığına bak.

Çok sıkıcı dövüşler artık ya. Kral haki bas tekle, etrafa haki yay, yumruk at, kılıç salla bu kadar. Eskiden böyle değildi diye hatırlıyorum. Aşırı sıkıcı olmaya başladı bu durum, serinin en güçlü karakterlerinin dövüşünün sıkıcılığına bak.
Zaten uzun zamandır boşuna demiyorum.One Piece aslında bizimkilerin kizaruya yenildiği arc bitmişti.2y öncesi.Şimdi de salak saçma şu yenilenme mevzusu çıktı.Karakteri güçlü gösterecek aurasını bozuyor.İmu dan zerre tat alan varmı.2y önce efsane luffy vs lucci dövüşü bin kat iyiydi.

WB'nin tanrı vadisinde Roger,Garp,Xebec üçlüsünden güçlü gözükmesini sağlayan sebepler:
-Garp tarafından kovalanması.
-Shakky'i kurtaramaması.(zaten kimi kurtardı ki)
-Xebec tarafından uçurulması.
-Hiç bir şeyin sesini duymaması
-Uçtuktan sonra dalmak yerine kaçıp gitmesi
-Xebec'in karşında Roger ve Garp'ın kalması.

WB'nin Tanrı vadisinde övüldüğü şeyler:
-Roger ile kılıç tokuşturması
-3-5 random korsan tokatlaması
-Adı sanı bilinmeyen herkesin teklediği şovalyeyi tokatlaması
-Red tarafından sevilmesi.
Tum yazdiklarini unut ve tekrar oku
Yazilarin vehametini anlayacaksin

Ara ara düşünüyorum bu haki iyi mi oldu kötü mü oldu diye. Ama haki olmasa bazı meyve güçlerinin yenilme şansı yok. Logia'lar direk yenilmez olur. Yine de haki olmasına rağmen dövüşleri daha teknik çizebilirdi evet. Şu an mantık DB tadında ilerliyor daha çok. İş teknikten baya çıktı.

Ara ara düşünüyorum bu haki iyi mi oldu kötü mü oldu diye. Ama haki olmasa bazı meyve güçlerinin yenilme şansı yok. Logia'lar direk yenilmez olur.
İşte bu ODA denen arkadaş "yazar" diyor kendisine. O dövüş yaratıcılığını kendisi oluşturmalı. Logialar yenilmez durumu olmamalı haki olmayınca.

Haki de zaten çokta sorun yok.Misal Luffy vs Kaido olan dövüşün özellikle başları çok iyiydi.Oda çoğu zaman tembellik yaptığı için kasmıyor kendini dövüş sahnelerinde.Misal Kaido gibi arc bosslarına saklıyor en iyi sahneleri.

Haki bu kadar cok onemliyse serinin ana karakteri Shanks olsun madem. Adam gemiden karaya haki dalgasi yollayip amirali yere oturtuyor. Imu’yu yencek olanin teorik olarak Shanks olmasi lazim. Karaksakal’da ne kadar haki var bilmiyoruz ama iki meyve ile tolere ediyor. Luffy’in hakisi zaten hupturik gibi icine cekiyorsun bitiyor 2 saat ayaga kalkamiyor bundan dolayi meyvesine uyanis sacmaligi geldi zaten

Bölüm çıkınca daha iyi anlaşılır muhtemelen ama en azından şu sıralama belli oldu, Xebec>Harald>>Prime Roger, Wb, Garp, Kaydo. Xebec ekstra haki kullanmadan bile rogeri, garpı, wb'yi, kaydoyu üst üste kormuş çok net.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık