Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rocks bu duruma düşmeseydi wb kaido bm daha ne kadar birlikte yol alacaklardı merak ettim
Oğluna Ejder meyvesi yedirmeye çalışan Big Mom çoktan kafasında kendi korsan tayfa hayalini kurmuş yani Big Mom kesin ihanet edecekti .

Wb'nin aile hayali var bence Xebec'e rakip olmadan korsanlığı bırakır aile kurardı .
Kaido sağkol olurdu ama Xebec'in yumuşak tavrı yüzünden Oden'e ne yaptıysa Teach'i rehin alarak Xebec'i öldürtürdü.

Oğluna Ejder meyvesi yedirmeye çalışan Big Mom çoktan kafasında kendi korsan tayfa hayalini kurmuş yani Big Mom kesin ihanet edecekti .

Wb'nin aile hayali var bence Xebec'e rakip olmadan korsanlığı bırakır aile kurardı .
Kaido sağkol olurdu ama Xebec'in yumuşak tavrı yüzünden Oden'e ne yaptıysa Teach'i rehin alarak Xebec'i öldürtürdü.
bu 3 büyükbaşın kendi tayfa hayali kurmasına engel olamazsın tabi hepsi tek başına devlet ama rocksunda gücünü görünce ki onlar daha da fazlasına şahit olmuşlardır nereye kadar gidebilecekleri hususunda rocksla sonuna kadar devam ederlerdi diye düşünüyorum.Menfaat içinde pek tabi

bu 3 büyükbaşın kendi tayfa hayali kurmasına engel olamazsın tabi hepsi tek başına devlet ama rocksunda gücünü görünce ki onlar daha da fazlasına şahit olmuşlardır nereye kadar gidebilecekleri hususunda rocksla sonuna kadar devam ederlerdi diye düşünüyorum.Menfaat içinde pek tabi
Sonuna kadar dediğin şey ne ? Bu insanlar macera peşinde değil ki para ve güç için toplanmış bir grup yani Davy back ten idealleri olan insanlar toplayabilirmisin ?
Adam davy back dövüşüne giriyorsa amacı güçtür .
Wb ayrı tutarım retcon yemiş hikaye zaten Wb napsın

Fb bu sefer bitecek gibi duruyor.Herkes dağılıyor gözüküyor.Oda fb yi bile arc uzunluğunda yapmayı başladı.Günümüz zamanı unuttuk yine.

ben detaylı dövüş sahnesi beklemiyorum direk sonuca geçicez çok büyük ihtimalle... bence xebec'in hikayesini film yaparlar. öngörüde paylaşılan vegapunk'ın dünya'ya mesajıyla ilgisi olabilir mi diye merak ettim.

Yarın tahminimce spoiler 12.00-13.00 gibi gelicek normal şeklinde gelirse.

Bölüm tahminlerim.

--Garp ve rogerdan yeni isimli saldırılar görürüz

--clash atar garp xebec ve roger

--xebec ikiliyi döver

--garp roger xebecin regenini aşmayı öğrenir

--eğet tanrı vadisinin son bölümü deilse bu üçlü böyle gider bence

-- wb yaralı bi halde ayakta buluruz garlingle dövüşleri başlar ve beyazsakal üstün gelir

--bigmom kaidoyu adadan kaçırmaya çalışırız sırtında önüne çıkan 2 tanrı şövalyesi muffy ve garlingin yanındaki kadınla savaşıp onları indirir yoluna devam eder

--kaptan jhon vs iskelet kafalı şövalye

--ganzui vs zoan yemiş şövalye görürüz

-- shiki ve kyou birbirine girer

-

Xebec'in ölmesi için hasar alması lazım, dayanıklılık dövüşüne girerse garp ve roger'ın işi biter. Biraz kapışırlar, nasıl hasar verileceğini öğrenir ve bitirirler vs'yi. Gaban biliyordu, reyleigh'de öğrenmiş olabilir. Onlarında nasıl bildiğini ve şövalyeleri uyguladığınıda gösterebilir.

Xebec tepe nokta karakter, roger, garp, wb ona denk değil ancak fb olduğundan kısa sürdü, böylede olması gerekir yoksa normal bölümlere dönemicek oda. Daha elbaf'taki 14 sene öncesine gidip harald'ın ölümü, loki ve meyve olayına değinecek. Belki başka şeylerde olmuştur. Elbaf zaten karışık, bir sürü şey olucak, gösterilmeyen karakterlerde olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık